Мајор Гашпар Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Ne znam koja je poenta zvati igrace poput Stefana Markovica...mali je nevidjena rupa od igraca.
Geozee Posted August 31, 2008 Author Report Posted August 31, 2008 Pa da... :S Bolje da je Aleksandra Rasica zvao... ili Bojana Popovica... :S
Feniks . Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Ali sut...katastrofa...odigramo lepo akciju, otvoreni sutevi za tri poena i nista ne mozemo pogoditi... A onaj najbolji njihov, da ga niko ne moze cuvati, bruka... Mozda je i dobar ovaj poraz, da se malo spuste na zemlju.... Krstic odlican ali ne moze sam...
Angelystor Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=316460 Ipak, trebaju im pojachanja..
RaVeN Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Napokon jedan normalan trener Zvezde u kosarci posle 10 godina....e jos da dovedu neko igracko pojacanja....pa da se i ponadam necemu!!
vudun Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=316460 Ipak, trebaju im pojachanja.. Čim Drakula uskoči, tu je odma' i Piroćanac ... sad ima da vrate kao i Stojakovića. ... i da prsnu k'o po običaju.
Routasydän Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Ja verujem da Pesic zna sta radi, verovatno su mu dali budzet i slobodu da dovede igrace i napravi tim. Ako nije ovo uspeo da dobije onda ne razumem zasto je dolazio. Konacno imamo dobrog trenera, samo da se dobro pojacamo i da konacno dobijemo Partizan
vudun Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Нешто не могу прецизно да се сетим ... је л' се Дракулић беше кандидовао пре пар година за председника или градоначелника БГ-а, као кандидат Коштуничине ДСС ? У сваком случају, домаћи шампионат ће нам ове године бити знатно занимљивији! Хемофарм, Партизан, Звезда ... биће мртве трке, предосећам, до последњег кола за титулу.
Routasydän Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Ovaj nosati Vukcevic me je od uvek nervirao http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=55262
Angelystor Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Pa najbolje FMP da zaboravish. Realno veca su pretnja oni nego Zvezda. A i od Hemofarma..
vudun Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Ovaj nosati Vukcevic me je od uvek nervirao http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=55262 Хахах ... и мене!!! Мада, био је познат к'о веома пргав кошаркаш. Добро је некада шутирао тројке, скоро да сам заборавио на тог играча. И што је најгоре, једине квалитетне партије у својој каријери је пружао само када је играо против Партизана. Pa najbolje FMP da zaboravish. Realno veca su pretnja oni nego Zvezda. A i od Hemofarma.. Ма какав Човин ФМП. Издуваће га они у старту, одма'
sabre Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 da, drakulic je bio jedan od glavnih finansijera dss-a do pre par godina, do razlaza sa kostunicom... pesic na klupi je svakako dobra vest, bice valjda i igrackih pojacanja, ne verujem da bi pesic bez toga pristao na angazman, pricalo se o keselju pa cemo videti sta ce biti...
Angelystor Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Haus u Lokomotivu nekom.. Mislim..nebitno gde je otishao, I miss that guy Raspade se tako crno-bela veza u Pamesi, heh.
vudun Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Јеб'о те, па он је чак и купио стан у Београду ... Хаусе Србине! Био је опасан лопов ... оне силне крађе лопти, малог црње, се не заборављају. Нек' му је са срећом.
Guest Bata Životinja Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 mozda se ovde moze primeniti ona narodna mudrost: "kod najglupljeg seljaka najveca krtola raste" ali kod Adriane nema ništa prije udaje Tvrdi da je djevica i zamalo su raskinuli jer se mala ne da prije oltara... Mada, fali njemu jedna krtola između očiju, a takvi su obično starteri gnjavatori neviđeni, pa me ne bi čudio da ju je napaljenko ugnjavio direktno do kreveta... ----------------------------------- kad ove Ivković ne može da stabilizuje, onda treba jedna batina... Mada, sviđa mi se što je Pešić došao u Zvezdu, zna li neko da li je tu Savez umiješao prste? Jer trebamo imati naše trenere da bi podigli kvalitet mladih igrača.... Nešto mi je palo na pamet da će ovako Pešić da se upozna sa domaćom košarkom i da preuzme selekciju od Ivkovića kroz 2-3 godine. Naravno, to sve pod uslovom da naš Savez ima bilo kakav plan...
vudun Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Ах, шта бих дао да се нека белосветска лепотица затреска у мене, па још Д Е В И Ц А. Моментално бих је водио пред олтар, без размишљања! Иначе, Адријана ми и није бог зна шта ... има толико лепших девојака од ње. Ја на Јарета нисам љубоморан, једино му не праштам индиферентан приступ националном дресу. Јебеш Индијанаполис, било је то '02 године. Може доћи и Св.Петар, а не Пешић - не верујем да би било неког драстичнијег бољитка. Ја имам апсолутно поверења у доказаног старог вука Дуду Ивковића. Квалификоваћемо се сигурно. И уколико на еуробаскету освојимо 5-6 место - ја ћу бити задовољан!
Geozee Posted September 2, 2008 Author Report Posted September 2, 2008 Izgleda da C. Zvezda oce da dovede Fucku, Bogavca i Milana Milosevica (cini mi se)... :) Kad sam cuo za Fucku, odusevio sam se... :)
Geozee Posted September 2, 2008 Author Report Posted September 2, 2008 Ahaa... Pa igrao je protiv Partizana u Romi... i poprilicno nas davio Boga mi... Mnogo faulova je nad njim nacinjeno, al je on sva bacanja promasio... :)
Grob Bez Dna Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 sinoc neko poslao sms u sos kosu...kaze da treba i pesicev sin da dodje...hahaha staracki dom prave
Geozee Posted September 2, 2008 Author Report Posted September 2, 2008 Auuu... :) Markooo... :) Pa dobro... ne treba potcenjivati te igrace... Mislim da cemo mi biti jaci opet ako im petorka bude bila: Pesic, Bogavac, Dragicevic, Milosevic, Fucka, mislim da cemo mi biti bolji opet sa petorkom: Rasic, Tripkovic, Tepic, Velickovic i jos 1 stranac...
Grob Bez Dna Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 da, ali fucka i pesic..haha zajedno imaju 90 godina
Geozee Posted September 2, 2008 Author Report Posted September 2, 2008 Ne znam kakvo je to pojacanje... mada ne verujem u sve sto pise bas... mozda dovedu jos nesto bolje...
Recommended Posts