vudun Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 И Ранко Жеравица са клупе, да га одмара к'о резервни плеј.
Routasydän Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=316754 Nije lose, pojacavamo se, mozda konacno ove godine uzmemo skalp Svinjoglavom, mada sta to sad vredi kad je Partizan siguran ucesnik Eurolige narednih par godina
Guest Lukas Ацовић Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 poshmrko bih joj makar jednu recku sa tetovaze, uh uh! shmrk!
Routasydän Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Lepa je Adriana, ali brate mili mnogo je mrsava
vudun Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 (edited) Има блистави осмех, да јој га просто додатно забелиш! http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=316754 Ништа од Фућкастог. Читам у новинама, да је поласкан ал' незаинтересован. Малина вам је екстра појачање за сада ... гроф Дракула је изгледа решио да се испрси. Edited September 3, 2008 by Вуду Соло Соул
Мајор Гашпар Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Fucka ima 37 god, ako se ne varam. Bogavac preko 30... Mozda ce Marinovic biti i najvece pojacanje. Bolji je igrac od Rasica. Steta sto ga Partizan nije uzeo.
vudun Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Богавац је млађи читаве две године од натурализованог Словенца. Коштао би много јефтиније, а чини ми се више допринео Жлезди. А Малину сам јако прижељкивао пре 3 сезоне у Партизану, али он побеже тада у Шпанију.
Grob Bez Dna Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 ma kakav marinovic...taj ni u fmp-u nije nisat znao...setite se 'rezonskih' suteva sa 7, 8 metara...
Мајор Гашпар Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Nemoj zajebavati...bio je jedan od najboljih igraca u FMP-u.
Geozee Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 (edited) Marinovic je nije nista posebno... videcete... i daleko od toga da je bolji igrac od Rasica... Mada Marinovic je svakako opasan igrac, kad se smiri... Doci ce partizanu glave sa trojkama sa 8+ metara... a Pesic ce ga smiriti tako da... Zvezda ima para i nece se zaustaviti na Marinovicu... ima bar duplo veci budzet od Partizana... mi cemo ceo budzet dati na stranca, a ostale cemo dovoditi za dzabe... Eh, da Partizan ima budzet kao Zvezda, de bi nam kraj bio... Edited September 3, 2008 by Geozee
M-16 Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 U Zvezdu je dosao i mladi Stimac(ako ga vec niste pomenuli)...ma,bice Zvezda jaka,ako dobro je to za srpsku kosarku.Partizan ce ponovo osvojiti ligu,ali gledacemo derbi u finalu(nadam se)
Geozee Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 Boga mi i Hemofarm je jak.. ostala je cela ekipa iz prosle sezone, a dosao im je Krstovic... Interesuje me, dal je ostao Elmedin Kikanovic u Zvezdi?
Geozee Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 To moze biti zaista dobra ekipa... i to samo zbog trenera... videcemo... ja licno mislim da ce i ove godine Partizan biti prvak, al videcemo... Dule nije imao ovako dobrog suparnika na mestu trenera do sad...
Angelystor Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Marinovic je fino pojachanje, ali opet im fali pola tima Opet ce da dovedu garant neke Amere anonimuse, pa ako ubodu ubodu.. Realno, ne plashim se Zvezde uopce... Kao i svake sezone, big words, small deeds. Zato im je i nadenut nadimak KKSS. Hemofarm mi je smeshan zbog Karadzica, ali inache imaju dobru ekipu.. A shto se tiche najboljeg kluba: http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=316909 Hm..dobili smo 5 automobila, jee :) Nadam se da ovo znachi da ce da udele i neku paru nabijem ih na...
Geozee Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 Hahaha.. te pare su prijatelji ulozene u omladinski pogon... seniori nece videti ni dinara...
jana03 Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 пребисмо ове бугаре јесте лчи видели рез исраел - вел британија више ништа није као пре сви играју све требали смо да карнемо финце
Grob Bez Dna Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 teodosica pod hitno van reprezentacije!!!!!!!!!!!!
jana03 Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 смирће их дуда ако ико може онда је то он
WIZARD OF GORE Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 repka nam je tek da se kvalifikujemo za evropsko prvenstvo...nema tu ni govora o medalji....neki igrači su zalutali...perović pre svih....
Grob Bez Dna Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 i teodosic... pa da, cilj je da se kvalifikujemo...pravimo repku za london 2012. god.
Angelystor Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 teodosica pod hitno van reprezentacije!!!!!!!!!!!! Nikako! Volim da ga gledam, nema lucidnijeg lika od njega Zna da pretera, al' odma' ga Duda smiri.. Novica vecheras polude, kralj. Bugari su smeshni..osim Dzabera, ko im igra jbt.. Al problem sto ni mi nesto ne igramo..
Grob Bez Dna Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 sto ga veceras nije smirio?covece, pa zbog njega je prednost spala na 10 ponea...jebo ga kurac, sebican je u pm, 2 kontre je sjebo...3247 nerezonska suta...
Recommended Posts