Feniks . Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 Lepo ja rekao da ce Bamberg ovo dobiti ali Srbi vole da unapred slave i oduvek nas krasi jebeni ciganski mentalitet, muka mi je od toga
Мајор Гашпар Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Nema veze...Izgubila je i Roma.
fiction Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Realno moralo je doci do pada,pogotovo suterske forme...Bolje da se to desilo u gostima nego kuci...
Angelystor Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 truth, truth.. Ono sinoc beshe najgore izdanje Partizana ove sezone. Osim Kecmana i Novice Ubice niko..Pekovic jest imao solidnu kvotu ali se ispromashivao kao Gurovic. Palasio odigrao retardirano...jbg..Turke moramo dobiti, ako zelimo nesto vise da odradimo.. Ali onaj Vranes me odusevljava iz tekme u tekmu..jebote, lik ima 2.30, sam ispod kosha, i NE MOZE DA ZAKUCA!!! Ode lopta.. R E T A R D
Geozee Posted November 29, 2007 Author Report Posted November 29, 2007 Tuga ziva... ispadaju im lopte, onaj vranes, retard, ne moze da promasio zakucavanje sa 2.30... :):) Znaci, do sada je vec trebao da dobije nogu... al nece je dobiti... znam... uzasno izdanje partizana... Ulker jednostavno moramo pobediti... ako izgubimo, to je kraj...
Cosmic Antagonist Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Taman sam pomislio protiv Olimpije da se Tripko vratio, kad ono 1/7 za tri poena, i -8 index korisnosti. Nema veze, vratice se on kad- tad. Sad mu i Dule polako vraca onu slobodu u igri koju je imao prosle sezone.
Angelystor Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 : Ulker jednostavno moramo pobediti... ako izgubimo, to je kraj... Provalih u poslednje vreme da si ti strashno pesimistichan chovek Daleko od toga da je gotovo ako to izgubimo, ali ako dobijemo, bicemo dosta blizu prolazu, posle toga ce nam u "drugom krugu" tekmi trebati mozda i 2 pobede za prolaz...
Cosmic Antagonist Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Moram da postavim komentar nekog lika sa foruma B92: Nema razloga za paniku. Pogledajte kako igraju ekipe koje su iza nas. Skor Rome i Bamberga je 1-5, a Roana ce biti isto 1-5. Sledece kolo je zaista veoma vazno, jer treba dobijati kod kuce. Sa tom pobedom i skorom od 4-3, verovatno bi se vec ustolicili u prvih pet. Fener danas igra sa PAO kod kuce, i tesko da ce dobiti. U slucaju da izgubi, imace 3-3 kao i mi, a dolaze nam u BG. Roma igra sledece kolo u Francuskoj protiv Roana, treba ocekivati da Francuzi dobiju jos nekog, eto im prilike, tada bi Roma imala dalekih 1-6, Bamberg ce izgubiti od Barse u gostima, takodje 1-6, a u tom slucaju Roan 2-5, ali smo ih dobili u gostima. Ako Roma dobije, opet nije strasno, imace 2-5, a Roan i Bamberg vec otpisani na 1-6. Fener iu slucaju pobede nad PAO, dolazi kod nas, i mozemo da ih stignemo na 4-3. Razlika izmedju pete i seste ekipe ce biti i dalje dve pobede, sto govori da je grupa takva da ce Roan i Bamberg, pa i Roma, svojim losim rezultatima omoguciti da se cak i sa 6 pobeda ladno kao peti ode dalje... (nemanjaNS, 29. novembar 2007 10:33) Covek je vec odredio sta ce se desiti do kraja takmicenja u prvoj fazi Nazalost nije se upustao u dalje analize top 16 i final foura.
Angelystor Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 e to kazem..ako pobedimo Fener, posle sa 2 pobede glatko da prodjemo! Osim ako se Roma i Roan ne nadrkaju pa pochnu da biju redom...
Geozee Posted November 30, 2007 Author Report Posted November 30, 2007 Provalih u poslednje vreme da si ti strashno pesimistichan chovek Veruj mi da je bolje tako... ako JA kazem da cemo dobiti, nemamo sanse da dobijemo... ovo je za opste dobro... Samo da dobijemo Fener... oni su nam direktni konkurenti za prolaz...
Angelystor Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Vojvodina Srbijagas - Split 75:65 Partizan Igokea - Široki 81:71 Zagreb - Olimpija 85:98 FMP - Budućnost 76:79 Slovan - Cibona 85:81 Helios - Crvena zvezda 85:67 Zadar - Hemofarm Štada 78:65 Gazenje se nastavlja Zvezda razbija Fortituda a Helios nju...e jebem vas...a ovaj FMP je definitivno P R O P A O ! Osmi poraz raredom..i josh sad otpustili Zigeranovica...koji im kurac jebote? Tabela: Partizan 11/1, Crvena zvezda 9/3, Zadar 9/3, Hemofarm 7/5, Olimpija 7/5, Cibona 7/5, Budućnost 6/6, Vojvodina 6/6, FMP 5/7 itd. Do sad navikoh da u prvih 5 budu 4 nase ekipe, sad nam FMP kvari prosek ali i 3/4 je kulj..
Angelystor Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 glupa avala nece da pusti basket...fuckin' beatles...
Baal Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Da, jebote, ne mogu da verujem da nema prenosa.. Debili. A šta radi nacionalna televizija? E moj Tijaniću..
Angelystor Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Sad vidim na euroleague da tekma i ne pochinje u pola7, nego pola9 :) pa sto mene onda nalozili seljaci da tekma u ono vreme kad nije...o u ime kockica...
Feniks . Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Kako promasujemo zicere, neverovatno, sigurno gubimo...Jos sam radniku danas rekao da igra dvojku na kladionici...
Feniks . Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Stvarno ne znam zasto opet gledam kosarku, ovaj partizan ce me zivota kostati, tako glupavo odigrati zavrsnicu svake cetvrtine, to ni jedan tim ne moze...
Angelystor Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Partizan je vecheras igrao i protiv Ulkera i protiv sudija i (opet) protiv Vranesha. Znachi, ono je najveca greshka u dovodjenju igracha od kad postoji Partizan. A zadnjih 3-4 minuta su bili tuga...nema Pekovica, i odma' slabo u napadu, sve samo Palasio...mislim...a bre ovaj Ulker nista specijalno jebem mu mater. Kao CZvezda su, da ih ne kenja za 3 bili bi go kurac. A da ne pricham o tome kakve su sve zicere promashili nashi...tuzno, tuzno...mogli smo vec u prvom poluvremenu da napravimo neku "elegantnu" prednost...uffff... Pekovic standardno dobar, Kecman takodje(kralj!).. oh well...sada se valja pomuchiti...Roan dobio Lotomatiku, dakle ako u sledecoj tekmi kod kuce, sas Roanom, izgubimo, onda smo u deep shitu..
Мајор Гашпар Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Camuga je problem..on slabo igra. Ne moze da pogodi bunar, a ne kos. Mnogo promasenih zicera. I dalje postoji sansa. Roan dobio Romu.
Angelystor Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Chamuga mnogo ide na solo, to me nervira...
Мајор Гашпар Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Roan pobedio Nemce... Mislim da je ovo dobro za Partizan.
Angelystor Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Kako je to dobro leeeeba ti? Si video tabelu uopste?
Angelystor Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 evo jos jedne "dobre" situacije za partizan..Lotomatika dobila PAO. fucking hell.. Ocekivan poraz od Barse, ali nismo zasluzili onol'ko visoko da izgubimo.
Milos BTS Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Ma bilo strasno sinoc, bas su bili loshi. Ubishe nas one izgubljene lopte (a i Vranesh i Bozic) hehehe
Recommended Posts