Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa pogledaj mu ucinak.Katastrofa.Jes' da je mlad,ali brale,ovo je smesno.A i posto su Portugalci antitalenti za kosarku,komentari ljudi na ovog tipa su sasvim opravdani i normalni.

Posted (edited)

TOMASHEEEEE!!! To bi ja mislim bila sjajna kupovina... :da: Onda bi mogli stranca na mestu krila da dovedemo... :wub: Crnca nekog koji skache ko nenormalan... e TO nama treba... :wub: Mada kad tako najave igraca, onda znam da nece biti nista... :no: Tako uvek... najave neko pojacanje i od njega nema nista... obicno samo stigne novost da je dosao i to je to...

Edited by Geozee
Posted (edited)

Ne zaluđujte se. Tomašević nije ni bleda senka onoga što je bio, recimo, 2000 i 2001 godine.

35 godina, zaradio što je pošteno odradio, mislim da mu je penzija bliža ... plus mu je i klinac već pogolem.

Nama treba klasična petica, standardna, a ne krilni centar veteran koji bi igrao 3-5 minuta po četvrtini.

Svaka čast Tomaševiću, obožavao sam ga još od '96 godine kada je

pristig'o u Partizan ( iako tada sl. bacanje nije znao ubaciti ) ... bio je veliki & veoma požrtvovan košarkaš, ali ipak bio.

EDIT: 101 stranica, 101 dalmatinci! Vidim niko ne reaguje ... aj' makar još tol'ko. :pivopije:

Edited by Вуду Соло МЕ
Posted

Tomsh je bio fenomenalan igrac, osim sto nikad nije znao bacanje ubaciti, ali sad je jako mator, spor, povrede ga urnisu, ledja su mu sjebana vec par godina i u poslednje vreme je igrao samo na kasicicu po par minuta. Nije ovo resenje za Partizan, osim ako nece biti treci centar koji ce da ulazi po 3-4 minuta u igru. Isti qrac kao i Zvezda sto je htela da dovede Fuck-u :)

Posted

Sta znam, ja mislim da bi moga da doprinese..ali stoji to da je mator i da je njegovo vreme proshlo. A i ako on dodje, na centru cemo biti ubedljivo najslabiji. Vranesh, Tomash i Happy. Idi bezi..

A za ovog Portugalca..mislim, verujem u Duleta, dao mi je puno razloga..ali ne mogu a da ne budem skeptichan povodom ovoga..treba nam neko DOBRO pojachanje..bez anonimusa vishe, pa da se ja mislim "da l' ce da proradi, nece da proradi.."

Posted

Ako PArtizan uzme Tomasa onda ce konacno posle duze vremena biti ocajan na centarskoj poziciji i to je dobra situacija za Pesica da uzme nekog opakog stranog centra i da konacno dobijemo Partizan na toj poziciji

Posted
Kad bismo Bobija Marjanovića uspeli nekako da maznemo, uh . . .

Uh, druze...gde nadje njega? On je po meni kanta od igraca. Ne volim igrace koji sve zasnivaju na visini. Ima 220, ali je spor, predvidljiv, sut spolja je nikakav. Na takve igrace se loze glupi Ameri(recimo, tako su ispusili za Vranjesa). Opet, to je moje misljenje.

Posted

Ja bi voleo Tomasha da vidim u Partizanu... to je moje neko misljenje... ja mislim da on jos nije za staro gvozdje... videcemo sta ce biti... ja bi voleo Drobnjaka da dobijemo nazad... :da:

Posted

јебеш га па и пековић је црња(странац)

томашевић може човек да игра јадранску лигу

а у евролиги немашта да тражи, а поштујем га потпуно као играча

Posted
Uh, druze...gde nadje njega? On je po meni kanta od igraca. Ne volim igrace koji sve zasnivaju na visini. Ima 220, ali je spor, predvidljiv, sut spolja je nikakav. Na takve igrace se loze glupi Ameri(recimo, tako su ispusili za Vranjesa).

Cekaj,imao bi nesto protiv da vidis Jao Minga u svom timu?

Posted
Moguce je da ne mozemo da dovedemo boljeg centra... :no:

Nemoguće je, žale se da nemaju pare, a koliko su para preprali, to nigde ne sme da se kaže. Mora kvalitetna petica da se dovede inače smo sjebani.

Posted

Nerviraju me kreteni iz Zvezde i Partizana koji samo seru kako se nema para. Kolike su im plate, koliko likova ima po upravama, koliki je platni spisak u kllubovima???? Gomila parazita koji imaju ogromne plate i posle samo seru kako klub nema para. A da ne pricamo o parama od prodaje igraca, koliko je ko tu zavrnuo i ugradio se.

Ma privatizovati i kosarkaske klubove i ko jebe te parazite, ali na zalost imamo istu situaciju kao i u fudbalu, ti paraziti miniraju celu tu pricu oko privatizacije jer njima to ne odgovara, a ima ih jako mnogo i jaki su i uticajni :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...