Geozee Posted September 6, 2008 Author Report Posted September 6, 2008 (edited) AAAAAAAAAAA... Bjelicaaaa!!! :) On je trenirao u KK Superfund... Jako ga dobro poznajem... (igracki mislim)... Koja havarija... igrao sam protiv njega xy puta... :) Nisam ga gledao dugo, ne znam kakav je, al tad je bio dobar, al ne najbolji, tako da vam to mozda i nije pojacanje... inace Milosevic je ja mislim dobar igrac... EDIT - To nije taj Milosevic koji sam ja mislio da jeste... :S Ovo je neki crnogorac koji 211 visok... za njega ne znam... ima onaj Milosevic iz Tuzle koji je visok 204 ja mislim i za njega sam mislio da je dobar igrac... za ovog ne znam... Edited September 6, 2008 by Geozee
Grob Bez Dna Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 sta je, bre, ovo?ne prenose kosarku zbog jebenog tenisa?mrs u pizdu materinu.
Geozee Posted September 6, 2008 Author Report Posted September 6, 2008 (edited) Jebiga... ja idem na tekmu... Ps. Na teletextu pise da ima prenos kosarke... :S Edited September 6, 2008 by Geozee
vudun Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Jebao ih tenis U životu ako sam gledao pola sata tenisa, kada se sve ukupno sabere. Ako uprava crno-belih želi da se '' jednokratno povadi'' na centarskoj liniji, onda neka stvarno angažuju Stanojevića. Predosećam da će biti nikad uzbudljivije sezone ... a ja ću svim srcem navijati za 008, da prevaziđemo i Džejms Bonda.
Routasydän Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Ivkovic je predlozio da se termin meca pomeri na 18h da bi ljudi mogli da gledaju i basket i fudbal, ali nije znao da ce stoka sa RTS da prenosi jebeni pickasti tenis
Grob Bez Dna Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 mater im, do pre 2 god nisu znali pravila tenisa, sad odjednom masturbiraju na jebeni tenis!
Routasydän Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Kosarka je sport za muskarce, tenis je za picke i pickaste
Imrahil Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Kosarka je sport za muskarce, tenis je za picke i pickaste Ne lupetaj, mada se sa Grob-om slazem
Routasydän Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Pa dobro, da se ispravim: sport za picke, pickice, feminizirane i penzionere
Hail Metal Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 i sto je josh vaznije madjarska pobedila bugarsku 87-86 , ako pobedimo sve protivnike uz dozvoljen jedan poraz na primer od Bugarske sa manje od 10 razlike , prvi smo , jako dobra vest !
Geozee Posted September 6, 2008 Author Report Posted September 6, 2008 :) Brate, na niske grane smo spali... mi bismo trebali sve njih sa po 30 razlike da dobijemo i to da se ne trudimo... Jebena Bugarska... mi smo igrali sa rezervnim timom skoro celu tekmu... najefikasniji na tekmi je bio Savanovic ako sam dobro video...
Angelystor Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Jok more, stats kaze Vujanic - 13. A Savanovic kako kapiram za jednu chetvrtinu ubaio 11 poena, je l' on posle ulazio uopshte? Vest za Madjarsku je extra Sad smo prvi na tabeli.. I da: Jebao ih tenis
vudun Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Kosarka je sport za muskarce, tenis je za picke i pickaste Znači, nisam gled'o sinoć utakmicu ... neodložne seksi obaveze imado'. Kol'ko vidim srpski Nowitzki je kasvetno izdivljao!
Baal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Nisi ni mogao, jer nije bilo prenosa na budžavom RTS-u.
vudun Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Sad mi je lakše. A Đetići pobediše Lale, 70:63 Crna Gora: Bogavac, Jeretin 12 , Šćepanović 13 , Golubović 5, Kuk 3, Vraneš 3, Nikolić 3, Koljević 3, Peković 11, Maraš, Drobnjak 14, Dašić 6. Ovo je pomalo matora, ali veoma kvalitetna reprezentacija - barem na papiru. Jeretin junak utakmice, 4 trojke sve u zadnjoj četvrtini.
Geozee Posted September 7, 2008 Author Report Posted September 7, 2008 Fina reprezentacija keve mi... AL polako treba otpisati Scepanovica, Drobnjaka, Bogavca, Jeretina i Nikolica... Tesko da ce uspeti da nadju zamenu za njih...
Routasydän Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ne treba im toliko iskusnih igraca, definitivno moraju da podmladjuju ekipu
Geozee Posted September 7, 2008 Author Report Posted September 7, 2008 Definitivno... al ne znam bas kako ce to da urade...
Routasydän Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Nije Dule bas naivan, on koristi Partizan da bi sve te igrace doveo u veliki klub, razigrao ih i napravio od njih igrace. Mada opet iskreno receno mala je to zemlja, ne mozes vecito crpiti talentovane igrace, iako MNE sad ima solidne mladje selekcije.....
KazimKazim Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Jel taj Scepanovic u stvari Vlado Scepanovic??
jana03 Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 ладно александар гилић још увек игра!!!!!!!!!!! негде на криту
Recommended Posts