Jump to content

Recommended Posts

Posted

Francuzi izgubili od Ukrajine :) I od Belgije ako sam dobro skapirao? WTF?

Imaju nekog ludog trenera, na zadnjih 11 tekmi Francuzi su sa 11 razlichitih pochetnih petorki igrali, a protiv Ukrajine su igrachi (!) glasali koja trojica ce da budu u prvoj petorci. Raspadaju se.

Posted

Дабоме.

Браћа Пјетрус и компанија, коломбасају и оно мало француских плавојки што је преостало.

Posted

Prethodna uprava Zvezde je kupovala igrace bez ikakvog rezona i bacala pare. Sad imam veliko poverenje u Pesica, a i Drakulic mi delulje kao ozbiljan covek, mislim da u narednih nekoliko godina mozemo ocekivati dosta solidnu ekipu Zvezde. Jako mi je drago sto uzimaju nase mlade igrace koji ce za par godina stasati u kvalitetne igrace, samo im je vazno dovesti nekoliko iskusnijih igraca od kojih bi mogli nesto da nauce. Ne verujem da ce odmah ove prve sezone Zvezda biti mnogo jaka i pretnja Partizanu, mozda cak ni Hemofarmu i FMP, ali za par godina ocekujem jaku i uigranu ekipu ... osim ako se ne desi nesto nepredvidjeno, a u Zvezdi je ipak sve moguce....jbg

Posted

Gledao sam tog igrača, nije ništa posebno ... još jedan stranac koji će bespotrebno zauzimati mesto domaćim snagama.

Jedino ga vadi sjajan ofanzivni skok, ali neukroćen je i nedisciplinovan ... što bi se reklo ''ne igra glavom.''

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...