Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znam, ali pre neki dan gledam PEsica na TV i tvrdi kako namerava da ostane tri godine. Verovatno su svi imali do sadajako lose iskusstvo sa Zvezdom pa je najsigurnije potpisati na godinu dana. A nisu svi igraci potpisali na godinu dana, mislim da su svi ovi mladji potpisali na tri godine......mada mozda gresim......jebem li ga

Posted
Hahaha... pa Uniks je pobedio i muceni FMP sa ekipom ciji je prosek godina 19... :da: Uniks je sad niko i nista... nije vam to neki test...

Stvarno,pola onih igraca ne znam.

mislim da ce ovu sezonu bozic da odigra kao kecman proslu... :da:

Sto je babi milo... :da:

Posted

Meni je on uvek delovao kao neki shonjo, kao da nije jeo danima pa je sav nikakav i sjeban. Ja mislim da ce Novica i Tripko da budu nosioci igre Partizana. Samo da se Tripkovic malo uozbilji.

IZgleda su mali Sepa i Alexandrov sigurni, ostalo je smao da prodju lekarske preglede. Nadam se da je sve ok. Meni je samo zao sto smo izgubili malog Milosevica, zajebavali su ga za pre i otisao je :(

Posted
mislim da ce ovu sezonu bozic da odigra kao kecman proslu... :da:

Uh, Božić je prosto izdivljao protiv Panatinaikosa u Valjevu, pre neki dan.

Trojke je pogađao k'o nezdrav. :da:

Kako se pokazao Veseli na prijateljskim utakmicama?

Veseli se odlično pokazao!

Po meni, on je ekstra potencijal. Veoma je brz i skočan košarkaš.

Jedina mana mu je što je kost & koža. Ali nabaciće koji mišić, po programu stručnog štaba, valjda.

Puno očekujem od mladog Čeha. :da:

Има да вас карамо, говнари!

Aha ... opet češ trčati do Pionira, k'o prošle sezone, da navijaš za crno-bele. :mhihi:

Posted

Шта је, глодари, некад сте се смејали нашем јаду, а сад вас интересује одакле паре? А одакле вама сваке године за врхунске играче? Свиња стално кука да немате за 'леба, а у тиму увек сјајни људи.

Posted

Свакако, Дробњак, Паласио, Хаус, сви набављени за време неке акцијске понуде.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...