Routasydän Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Znam, ali pre neki dan gledam PEsica na TV i tvrdi kako namerava da ostane tri godine. Verovatno su svi imali do sadajako lose iskusstvo sa Zvezdom pa je najsigurnije potpisati na godinu dana. A nisu svi igraci potpisali na godinu dana, mislim da su svi ovi mladji potpisali na tri godine......mada mozda gresim......jebem li ga
El Karnisero Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Hahaha... pa Uniks je pobedio i muceni FMP sa ekipom ciji je prosek godina 19... Uniks je sad niko i nista... nije vam to neki test... Stvarno,pola onih igraca ne znam. mislim da ce ovu sezonu bozic da odigra kao kecman proslu... Sto je babi milo...
Geozee Posted September 18, 2008 Author Report Posted September 18, 2008 Bozic kida... i uvek je kidao... samo nije imao pravu sansu... nadam se da ce ove sezone imati... pokazace on jednom sta zna i ume...
Routasydän Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Meni je on uvek delovao kao neki shonjo, kao da nije jeo danima pa je sav nikakav i sjeban. Ja mislim da ce Novica i Tripko da budu nosioci igre Partizana. Samo da se Tripkovic malo uozbilji. IZgleda su mali Sepa i Alexandrov sigurni, ostalo je smao da prodju lekarske preglede. Nadam se da je sve ok. Meni je samo zao sto smo izgubili malog Milosevica, zajebavali su ga za pre i otisao je
Мајор Гашпар Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Kako se pokazao Veseli na prijateljskim utakmicama?
Routasydän Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Svinjoglavi ce da ispusi ove sezone, dosao je bolji od njega, a posle moze da vodi Mogren ili Grbalj :)
vudun Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 mislim da ce ovu sezonu bozic da odigra kao kecman proslu... Uh, Božić je prosto izdivljao protiv Panatinaikosa u Valjevu, pre neki dan. Trojke je pogađao k'o nezdrav. Kako se pokazao Veseli na prijateljskim utakmicama? Veseli se odlično pokazao! Po meni, on je ekstra potencijal. Veoma je brz i skočan košarkaš. Jedina mana mu je što je kost & koža. Ali nabaciće koji mišić, po programu stručnog štaba, valjda. Puno očekujem od mladog Čeha. Има да вас карамо, говнари! Aha ... opet češ trčati do Pionira, k'o prošle sezone, da navijaš za crno-bele.
Grob Bez Dna Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 posle onakvih komentara, kuruzove postove vezane za kosarku ne treba uzimati za ozbiljno.
vudun Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Mnogo bre spamuješ, ali mnoooogo ...
Routasydän Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=319657
Geozee Posted September 20, 2008 Author Report Posted September 20, 2008 A ja juce citam u novinama kako Zvezda nema para ni za sta... :) Kukaju... HAhaHA... mamu im jebem lopovsku...
Grob Bez Dna Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=319657
kuruz Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Шта је, глодари, некад сте се смејали нашем јаду, а сад вас интересује одакле паре? А одакле вама сваке године за врхунске играче? Свиња стално кука да немате за 'леба, а у тиму увек сјајни људи.
Geozee Posted September 20, 2008 Author Report Posted September 20, 2008 Haha... ne... mi sve igrace dovodimo kad su mladi i jeftini i od njih pravimo igrace... vi to malo drugacije radite...
kuruz Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Свакако, Дробњак, Паласио, Хаус, сви набављени за време неке акцијске понуде.
kuruz Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Знам, али није пре две године дошао из Б тима, него из Шпаније.
Routasydän Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Vujosevic ga je ponovo doveo jer nije hteo da jedini bude svinjoglav
Recommended Posts