Jump to content

Recommended Posts

Posted

Crvena zvezda - Metalac 68:77. Plus vas neki Belgijanci shibali pre par dana.. Spustite se malo na zemlju, molim vas. Svake godine isto. I posle se pitate zashto vas zovu KKSS.

Svidja mi se ekipa koju mi imamo, iz prochitanog infoa, vec imam poverenja u Lazmea, dodushe treba ga videti na parketu.. Ochekivao sam dodushe pre neku 5icu, jer na 4 imamo i Novicu i Rakochevica.. Dodushe, iz vesti koje chitam oveju dana, izgleda da pojachanja vishe ne dovodimo, znachi li to da nam je sad Slave prvi centar? :] Najmrshaviji smo na 5 definitivno..

Posted

To je to! On vam je najveće pojačanje za ovu sezonu, ekstra potencijal pred kojim je budućnost. :da:

Jedino mi nikako ne ide u glavu, kako prošle sezone na probi u Partizanu nije zadovoljio.

A što se tiče ove dvojice, Miloševića i Bjelice ... pa, prolazni putnici. Netalentovana deca sa potpisanim jednogodišnjim ugovorima.

Posted

Pazi komentar, što sam pročitao:

To se i ocekivalo. S'obzirom da je to sin bivse Drakuliceve zene. Ko ne veruje neka proveri.

Postavlja se pitanje samo zasto ga Dule nije uzeo kad je Sepa bio na probi u Partizanu. Sta mu fali? A zvezda polako ali sigurno dobija svog Filipa Covica. Srecno, trebace vam.

Posted

Evo vam direktna insajderska informacija zashto ga Dule nije uzeo, a bio je lik na probi u Partizanu i ove i proshle sezone: "Imamo boljeg igracha", a mislio je na mog kuma, N.J. ;) A i to za Zvezdu shto je potpisao je takodje istina, Drakulic ispomaze bivshu zenu, ogroman 4ogodishnji ugovor. I shto je najjache, to Peshica uopshte ne interesuje, nit se on neshto pita...

Posted

Pii... ne krijem da bi voleo da on predje u Partizan... :da: Samo je slab psihicki, al bi Dule to doveo u red... on je odlican igrac i mislim da je zasluzio da igra i u reprezentaciji, npr. umesto Luke Bogdanovica ili Savanovica... :da:

Posted
Pii... ne krijem da bi voleo da on predje u Partizan... :da: Samo je slab psihicki, al bi Dule to doveo u red... on je odlican igrac i mislim da je zasluzio da igra i u reprezentaciji, npr. umesto Luke Bogdanovica ili Savanovica... :da:

taj covek ne zna sta je odbrana.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...