lemmy sixx Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 i neprevaziđenim asistencijama ... Mogu one biti atraktivne koliko hoce,za njega su Medzik i Stokton doktori nauka po pitanju asistencija.
Grob Bez Dna Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 joj, a za koga medzik nije doktor, a?
Routasydän Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 (edited) Zar Dzejson nije bio napravio neko sranje i trebao u zatvor? Nesto je opasno bilo, koliko se secam Medzik nije doktor za Drazena Petrovica i Dzordana ...... i mene Edited September 29, 2008 by Routasydän
Grob Bez Dna Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 od MJ-a je imao bolje asistenicje, i nista vise.
vudun Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Mogu one biti atraktivne koliko hoce,za njega su Medzik i Stokton doktori nauka po pitanju asistencija. Slažem se, ali njih dvojica su - istorija ... Vilijams je dosta divljao dok je igrao u Sakramentu. Jedna lokalna niška televizija ( Belle Amie ) je SVAKOG dana prenosila po jednu nba utakmicu ... najčešće Sakramento, naravno zbog Divca i Stojakovića. Komentator koji je prenosio tekme je bio jednom ludak, treba ga kačiti pod hitno na youtube. Tako da, uz redovno & pomno praćenje, sam napamet znao sve igrače i posebne top10 poteze. Čim je trejdovan iz Kingsa ( Bibby ) dosta se primirio, nije onoliko brzao a i asistencije su mu bile manje atraktivne.
jana03 Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 ма мали се надувао гарант није знао шта ради био је хај
lemmy sixx Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Medzik nije doktor za Drazena Petrovica i Dzordana ...... Pfffff. od MJ-a je imao bolje asistenicje, i nista vise. I mogao je podjednako dobro igrati na 4 pozicije,dok MJ nie to mogao. Slažem se, ali njih dvojica su - istorija ... Pa i Vilijams je sada istorija.Ali prosecan plej,nista posebno.A Medzik i Dzon Stokton su legende i institucije.
Geozee Posted September 30, 2008 Author Report Posted September 30, 2008 Sto jes, Medzik Dzonson je verovatno najbolji plejmejker svih vremena, mada sa njim po meni moze da se poredi Jason Kidd...
Routasydän Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 El Karnisero je za njega Dzordan
Мајор Гашпар Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Sto jes, Medzik Dzonson je verovatno najbolji plejmejker svih vremena, mada sa njim po meni moze da se poredi Jason Kidd... A legendarni Stokton Dzon?
Baal Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Zna se ko je sve to počeo, Bob Kuzi i Oskar Roberston.
Geozee Posted September 30, 2008 Author Report Posted September 30, 2008 (edited) Ma... Meni je Jason Kidd bolji od Stoktona, jer je Stokton imao Mailman-a, a Kidd nikog... Mada naravno, i Stokton je baya... Edited September 30, 2008 by Geozee
kuruz Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=111589
Grob Bez Dna Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 ovi papci iz fmp-a su omasili 5 sl. bacanja u poslednja 2 min.tako ne mogu ni cigane da dobiju...sto se i videlo.
Routasydän Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Zvezda je u rastrojstvu, totalno neuigrana, prvo poluvreme je licilo na ulicni basket, ali u drugom poluvremenu smo se konsolidovali i dobili. Ako FMP ne moze da dobije ovako neuigranu Zvezdu, onda nece moci ni posle kada se sredi. Inace najjaci utisak na mene je ostavio onaj klinac 17 godina iz FMP, kako je igrao nemogu da verujem. Samo ako se ne istripuje predvidjam da ce biti veliki igrac. E da, HVALA Philipu Covicu
Grob Bez Dna Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 andreja milosevic je taj klinac.bice odlican za par godina.
El Karnisero Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 El Karnisero je za njega Dzordan Jasta! Prvo poluvreme je bilo uzasno,drugo solidno,fmp ima los tim.
Angelystor Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Beh na Krci, i idem vecheras na Helios. Izneli bili trofeje, jej Jebeno smo neuigrani, Dule podosta menjao, ali ono shto je neki moj shturi zakljuchak je da ce glavni motori biti Velichkovic i Tepic (+ Tripko verovatno kad se oporavi, nisam ni znao da se povredio chovek). Od novajlija Rakochevic me je odushevio najvishe, vrlo dobro iskoristio minutazu, za razliku od Lazmea koji kol'ko je igrao nishta ne pokaza, Veseli isto, ali on bas malo igrao, a i mladjan je, pa i nem' mnogo mu zamerati. Luchica bih voleo veceras vise da vidim, kao i Veselog Od novih plejeva, Rashic jes' da ima dobar shut, ali bre kao plej, ne znam...chini mi se bolji Aleksic na tom polju. Sve u svem', videcemo vecheras kako ce to sve funkcionirati, da nece biti grcha kao u 1/4 protiv Krke..
Grob Bez Dna Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 lazme je doputovao 4 dana pred utakmicu bg, tako da se nije moglo ocekivati puno.
Geozee Posted October 7, 2008 Author Report Posted October 7, 2008 Ono sto sam ja video, bila je katastrofa... mada sto jes, ekipa je zajedno tek nedelju dana, tako da treba biti samo strpljiv... Mnogo me boli sto Lazme igra centra, tj. krilnog centra i da mi igramo sa 2 krilna centra kada je Vranes na klupi... Imamo samo 1 klasicnog centra... :no:
Fake City Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Sve ce to Dule da dovede na svoje mesto, samo polako.
Angelystor Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Ono sto sam ja video, bila je katastrofa... mada sto jes, ekipa je zajedno tek nedelju dana, tako da treba biti samo strpljiv... Mnogo me boli sto Lazme igra centra, tj. krilnog centra i da mi igramo sa 2 krilna centra kada je Vranes na klupi... Imamo samo 1 klasicnog centra... :no: A i taj jedan centar je izgubljeniji no ikad. Zarko ili Lasme da igraju 5 shto da ne, ionak' cemo ove sezone ochigledno vishe ici na brzu igru i na shut.
Grob Bez Dna Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 (edited) kolko sam zapazio, ni ostale ekipe iz grupe nemaju klasicnu peticu. edit: htedo reci da imaju po jednu klasicnu 5, kao i mi.samo cska ima 2-3... Edited October 7, 2008 by Grob Bez Dna
Geozee Posted October 7, 2008 Author Report Posted October 7, 2008 Da, al nama krilo igra centra... :S uzas! Cinilo mi se da je Vranes jos napredovao, da je agresivniji pokretniji... no, videcemo... vreme ce pokazati...
Grob Bez Dna Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 sad sam bas gledao, nema visokih, sve do 208-209...jedino je savrasenko 215cm.tako da mozemo da pariramo na centrima.ma, ne brinite, tu je dule 008.
Recommended Posts