Geozee Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 gledam ja nemacku drugu ligu i stadion pun -.- gledam vozdovac-zvezda jedva 2k dusa xD Zato Nemacka ima 80 000 000 stanovnika, a mi jedva 10 000 000...
ΣΟΚΙ Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 mogli bi temu navinjae da otvorimo i to je deo sporta pa moze tu da padaju neki izvestaji i slike x)
Geozee Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Sta se desava sa Partizanovim sajtom? Da li i vama ne radi?
Rumenige Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 17. septembar 2007. | Izvor: B92 Rajevac podneo ostavku Trener fudbalskog kluba Vojvodina Milovan Rajevac podneo je ostavku na tu funkciju. Uprava novosadskih crveno-belih raspravljaće o ostavci trenera u toku popodneva. Vojvodina zauzima treće mesto na tabeli, a u subotu je ostvarila pobedu nad Mladošću iz Lučana. Rajevac je na klupi novosadskog kluba proveo godinu dana, a sa ekipom je prošle sezone ostvario veliki uspeh, plasmanom u finale Lav kupa Srbije, a odličnim rezultatima u drugoj polusezoni izboreno je treće mesto u Meridian Superligi. Posle uspešnog proleća ljubitelji fudbala u glavnom gradu Vojvodine očekivali su da se ekipa uključi u borbu za titulu od samog starta sezone, ali je već duel sa Partizanom u prvom kolu MSL pokazao slabosti, posebno u igri.
Geozee Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Radnje u Vojvodini su veoma sumnjive... kao da su nasli cup sa zlatom, pa se bahanalisu...
APOHAKC Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Sta se desava sa Partizanovim sajtom? Da li i vama ne radi? Pa, radi valjda Partizan 3:1 hell yeah
Amphitritê Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Pa, radi valjda Partizan 3:1 hell yeah Partizanov sajt je posebna prica - cesto ne radi. Inace, bas me zanima ko ce biti novi predsednik. Izgleda, Karadzic, jedini kandidat... pricala sam sa nekim kolegama i oni misle isto. Ima i onih koji misle da je Savo bio bolje resenje...heh. Ma, ko to zna. Sigurno ne tzv. novinari, koji su zalutali u nas posao...
Rumenige Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Ko je taj Karadzic? Sta je on postigao u Partizanu?
Марија П : Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Shta je sa zvezdom Prsli smo ga ove godine zesce
Feniks . Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Shta je sa zvezdom Isto sto i sa Partizanom prosle godine...
fiction Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Partizan kad osvaja titulu, to radi ubjedljivo i sa stilom! Da se zadrzi ovaj tim pa sledece godine fino uci u CL...
Марија П : Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Polako...ima jos mnoooooogo vremena do kraja sezone
Geozee Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Budi Marija malo realna... pobedicete na ovom derbiju... ali cemo zadrzati prednost na polusezoni... a obicaj je, da jesenji prvak osvaja titulu... pogotovo sto se vi raspadate...
kuruz Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Играмо очајно, једина нада у дербију нам је комплекс који гробље има. Нису проблем играчи, проблем је онај алкос Косан којем Молина и Баркос седе на клупи, а играју којекакве будале. Има екипу за офанзивну игру, али не користимо играче који могу да играју него Анђелковића, Ђорђевића и сличне! КОСАНЕ МАРШ У КАФАНУ!! 1 1
lemmy sixx Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Zabio Barkos gol. Teleoptiku doduse,ali bitno je da dade gol. Ocajna je Zvezda.Nije samo forma u pitanju,vec i kvalitet igraca.Objektivno.Ali groblje se mora tuci.
Geozee Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Pa dobice jer nam je liga i zemlja usrana... ciganski savez, ciganska drzava...
Milorad Alkosanović Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Играмо очајно, једина нада у дербију нам је комплекс који гробље има. Нису проблем играчи, проблем је онај алкос Косан којем Молина и Баркос седе на клупи, а играју којекакве будале. Има екипу за офанзивну игру, али не користимо играче који могу да играју него Анђелковића, Ђорђевића и сличне! КОСАНЕ МАРШ У КАФАНУ!! Izvin'te, neko je zvao? Ko je ovde trener, ti ili ja? Kada ti Piksi ukaže poverenje kao meni, onda ti sastavljaj tim. Molim lepo. Srećno nam bilo danas, i ako mi neki baksuz pređe centar, vrti turu. Hik!
shock! Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 dobar ti nick:) najace kad je mentol rekao da ocekuje lepu utakmicu sutra .....ako spoje dva dupla pasa za 90 i kusur minuta i triput sutnu u gol bice dobro...... treba oterati bagru sto pre......
Milorad Alkosanović Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Ko bre mentol. Šok!raš me, majke mi. Kak'i dupli pasovi, kak'i bakrači, da vidiš ti koliko duplih vinjaka ja mogu za 90 minuta!
Recommended Posts