Jump to content

Recommended Posts

Posted

pf kapiten vozdovca 2 sezone pre ulaska u drugu ligu je prodao celu polu sezonu haha a fazon bili smo prvi i onda se na kraju borili za opstanak...

Posted
pf kapiten vozdovca 2 sezone pre ulaska u drugu ligu je prodao celu polu sezonu haha a fazon bili smo prvi i onda se na kraju borili za opstanak...

Jel to afera koji je izneo Bunjac(ili kako se vec zove taj covek)?

Sta se desava sa njim? Mora da je otisao u prevremenu penziju :)

Posted

Banat-Bezanija 2-1

Mladost-Zvezda 1-1

Napredak-Smederevo 3-1

OFK Beograd-Hajduk 3-1

Vojvodina-Cukaricki 0-0

Partizan-Borac 0-0

Posted
Banat-Bezanija 2-1

Mladost-Zvezda 1-1

Napredak-Smederevo 3-1

OFK Beograd-Hajduk 3-1

Vojvodina-Cukaricki 0-0

Partizan-Borac 0-0

Bila sam danas na utakmici Vojvodina-Cukaricki. Nista posebno, bez golova naravno. Ocekivala sam vise taktickog nadmudrivanja s obzirom kakvi im treneri sede na klupama.

Odusevio me izjavom Dragoslav Stepanovic, covek je stvarno faca. Brzic je izjavio: "Takav vam je fudbal, lopta jednostavno nije 'tela u gol".

Posted (edited)
Kenjas... :da:

Ne, nego ti koristis okoštale frazetine, pa mi došlo da ti ukažem na to :da:.

Edited by Thule
Posted (edited)
Ne, nego ti koristis okoštale frazetine, pa mi došlo da ti ukažem na to :da:.

Kad se kaze "stopostotna sansa", misli se na to, da, samo mentol moze da promasi to... i svi koriste tu "frazetinu", jedini si ti morao da izfilozofiras... mada nema veze... mozda si se zezao... :pivopije:

@grinja - Nisu ga oterali niti ce ga oterati... :da: Bar ja tako mislim...

Edited by Mechanical Vampire Penguin
Posted
Kad se kaze "stopostotna sansa", misli se na to, da, samo mentol moze da promasi to... i svi koriste tu "frazetinu", jedini si ti morao da izfilozofiras... mada nema veze... mozda si se zezao... :pivopije:

Mojne sada.

Inače, to što sam pisao je svojevremeno izjavio legenda srpskog sportskog novinarstva - Zvonko Mihajlovski :da:. Naravno to je rekao u svom prepoznatljivom stilu, koji je teško prenjeti, a još teže iskopirati :).

Aj živio ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...