Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kada se prosetate do igralista obliznje zgrade i vidite grafit poput ovoga na slici, da li se zapitate ima li ovogodisnje prvenstvo uopste smisla?

grafit.jpg

Posted

da, bio sam pre 15 dana u novom sadu i videli smo taj grafit iz kola, na brzinu , u prolazu, i bas sam pomislio jel to to, naravno da jeste

sta reci, stop nasilju medju navijacima

i svakom drugom nasilju naravno

Posted
  Geozee said:
Meni Randjelovic... :):):)

I vecini protivnickih igraca i navijaca.

A i Tomovic ti je verovatno drag. :)

Geozee said:
:da::pivopije:

Stvarno je uzasno sta klinci danas rade... ove mladje generacije (97-o i nanize) ce noisiti topovska naoruzanja u dzepovima... :no:

Zato treba biti decu. :da:

Posted

:):):)

Od nasilja se niko leba nije najeo... mada jebes to, videste li kako Partizan osvoji kup... Nisam nesto ponosan i srecan pravo da vam kazem... :confused:

Posted (edited)

Хах, куп освојисте уз помоћ судија, а првенство због залихе из првог дела.

Него, гледао сам шта ради Банат, комшијски клуб и видим да су претпоследњи и да гостују Партизану, онда чекају Звезду, потом гостују Војводини и на крају дочекују Борац. Да л' је могло теже? Није да ми је жао, али било је лепо ићи бициклом на утакмице док су још играли у Двору или за 15 минута колима стићи до Зрењанина.

Edited by Куруз Фердинанд
Posted (edited)
  Куруз Фердинанд said:
Хах, куп освојисте уз помоћ судија

Ко вам је крив, бИЈедници, што вам је Џаја покрао све паре па немате кеша ни судије да платите...

:)

Edited by Axeanosilas
Posted

Oni jos ne kontaju da su prvenstvo i kup svake godine namesteni... kad ste osvajali duplu krunu, mi smo bili ti koji smo osteceni... dosao je red i na vas... i tako ce u krug sve da se okrece dok ne budemo zauzeli poslednje mesto na fifinoj rang listi... :da:

Posted
  Geozee said:
Nisam nesto ponosan i srecan pravo da vam kazem... :confused:

ajde.

ne bih ni ja bio da je tim za koji navijam osvojio trofej kradjom :)

Posted
  sabre said:
ajde.

ne bih ni ja bio da je tim za koji navijam osvojio trofej kradjom :)

Kao da ste vi sve posten klub, pa ste ponosni na svaku titulu koju ste osvojili... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...