Jump to content

Recommended Posts

Posted
Сећам се ја,Владан Лукић, 90 минут из измишљеног пенала после дебелог офсајда, е то је непроцењиво...

Капирам да мислиш на "офсајд" са полуфинала овогодишњег Купа или шта?

:mhihi:

Posted
cekaj brate, uopste mi nije jasno sto se ti radujes?? zar nije odavno odluceno tj. namesteno tj. dogovoreno da vi ove godine uzimate titulu?

:confused: :confused:

zbunio si me sad skroz... :confused:

Ma da, kako da ne... kad mi osvajamo onda je dogovoreno a kad vi osvajate, kao, sve je cisto ? :)

E, stvarno ste smesni/zalosni vi, cigani :)

Posted (edited)

@vilhelmina:

ne lupetaj molim te kad ne pratis temu, nisam slucajno to rekao bas geozee-ju. on je u fazonu da je apsolutno sve do detalja namesteno/dogovoreno unapred (pogotovo kad zvezda pobedi u derbiju/osvoji titulu), a ne ja.

Edited by sabre
Posted (edited)
I ja bih voleo da Juve dobije Partizana...lagan prolaz za Juventus.

Да :) :) :)

Неће тако да буде. Партизан ће да добије лакшег неког...

Edited by Álvaro Recoba
Posted

Kao sto rekoh,sacekajte vi prvo da prodjete siptare,maltezane i letonce,pa onda razmisljajte o 3.kolu. :da:

nisam slucajno to rekao bas geozee-ju. on je u fazonu da je apsolutno sve do detalja namesteno/dogovoreno unapred (pogotovo kad zvezda pobedi u derbiju/osvoji titulu), a ne ja.

:)

E pa sada je promenio plocu.Jebiga.

Posted
Mogao bi kulturnije da se izrazavash :)

pa dobro, izvinjavam se, nije da sam opsovao ili nesto slicno... a i ti si nama rekla da smo smesni/zalosni :mhihi: mislim, ja se ne zalim, ova tema izmedju ostalog i jeste za sitna prepucavanja :mhihi:

Posted
Partizan- Steaua , najbolje resenje za Partizan , gledajuci ostale protivnike .

To moze da nam bude najtezi protivnik... :da: Puno problema imamo sa ekipama sa istoka... :da:

E pa sada je promenio plocu.Jebiga.

Nisam promenio plocu... samo sam se obradovao tituli, al i dalje mislim da je sve dogovoreno... :da:

Posted
Nisam promenio plocu... samo sam se obradovao tituli, al i dalje mislim da je sve dogovoreno... :da:

Ma liga nam je masan kurac, objektivno!

Posted
pa dobro, izvinjavam se, nije da sam opsovao ili nesto slicno... a i ti si nama rekla da smo smesni/zalosni :mhihi: mislim, ja se ne zalim, ova tema izmedju ostalog i jeste za sitna prepucavanja :mhihi:

Ma, opusti se :)

Shalila sam se

Posted

Ја се молим за Партизан - Ливерпул.

'Cause you'll never get a job

no, you'll never get a job!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...