Axeanosilas Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Сећам се ја,Владан Лукић, 90 минут из измишљеног пенала после дебелог офсајда, е то је непроцењиво... Капирам да мислиш на "офсајд" са полуфинала овогодишњег Купа или шта?
vudun Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Ili možda misli na Vladana Lukića, koji je s' kraja odamdesetih branio boje Crvene Zvezde ...
Axeanosilas Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Ниси скапирао, пусти ти нас маторце да се зезамо...
Џејсон Њустед Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Skoro da je isto,ali tada je ipak bio vei naboj
Amphitritê Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 cekaj brate, uopste mi nije jasno sto se ti radujes?? zar nije odavno odluceno tj. namesteno tj. dogovoreno da vi ove godine uzimate titulu? :confused: zbunio si me sad skroz... Ma da, kako da ne... kad mi osvajamo onda je dogovoreno a kad vi osvajate, kao, sve je cisto ? E, stvarno ste smesni/zalosni vi, cigani
Feniks . Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 E, stvarno ste smesni/zalosni vi, cigani Pa da su normalni ne bi bili cigani
sabre Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 (edited) @vilhelmina: ne lupetaj molim te kad ne pratis temu, nisam slucajno to rekao bas geozee-ju. on je u fazonu da je apsolutno sve do detalja namesteno/dogovoreno unapred (pogotovo kad zvezda pobedi u derbiju/osvoji titulu), a ne ja. Edited May 27, 2008 by sabre
Feniks . Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Mogao bi kulturnije da se izrazavash Ne moze...jos je on dobar...s obzirom da je cigan...bar je koliko toliko pismen
Álvaro Recoba Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 (edited) I ja bih voleo da Juve dobije Partizana...lagan prolaz za Juventus. Да :) Неће тако да буде. Партизан ће да добије лакшег неког... Edited May 27, 2008 by Álvaro Recoba
Hail Metal Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Partizan- Steaua , najbolje resenje za Partizan , gledajuci ostale protivnike .
lemmy sixx Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Kao sto rekoh,sacekajte vi prvo da prodjete siptare,maltezane i letonce,pa onda razmisljajte o 3.kolu. nisam slucajno to rekao bas geozee-ju. on je u fazonu da je apsolutno sve do detalja namesteno/dogovoreno unapred (pogotovo kad zvezda pobedi u derbiju/osvoji titulu), a ne ja. E pa sada je promenio plocu.Jebiga.
sabre Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Mogao bi kulturnije da se izrazavash pa dobro, izvinjavam se, nije da sam opsovao ili nesto slicno... a i ti si nama rekla da smo smesni/zalosni mislim, ja se ne zalim, ova tema izmedju ostalog i jeste za sitna prepucavanja
Geozee Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Partizan- Steaua , najbolje resenje za Partizan , gledajuci ostale protivnike . To moze da nam bude najtezi protivnik... Puno problema imamo sa ekipama sa istoka... E pa sada je promenio plocu.Jebiga. Nisam promenio plocu... samo sam se obradovao tituli, al i dalje mislim da je sve dogovoreno...
vudun Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Nisam promenio plocu... samo sam se obradovao tituli, al i dalje mislim da je sve dogovoreno... Ma liga nam je masan kurac, objektivno!
El Karnisero Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Danas je Grobarima zabranjeno postovanje na temama o fudbalu.
Amphitritê Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 pa dobro, izvinjavam se, nije da sam opsovao ili nesto slicno... a i ti si nama rekla da smo smesni/zalosni mislim, ja se ne zalim, ova tema izmedju ostalog i jeste za sitna prepucavanja Ma, opusti se Shalila sam se
lemmy sixx Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Dobra fora. Ali nedovoljno dobra da pokvari ovu lepu godisnjicu,i uspeh najboljeg kluba u ovom delu evrope.
kuruz Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Ја се молим за Партизан - Ливерпул. 'Cause you'll never get a job no, you'll never get a job!!!
Recommended Posts