vudun Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Da su vratili Pjanovića pa i da strepim ... a od ovog zeldi štakora, neće biti bojazni.
Axeanosilas Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Браво Банату, филијало гробарска! Делите последње место и даље. Лепо, лепо. :)
Geozee Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Brate, sta se desava sa Zvezdom? STvarno je jako cudno sto tako igraju...
Axeanosilas Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Ништа. Звезда је курац, остало су нормални.
Angelystor Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 ohoho Lazetić, Petković, Pekarić u Zvezdi Ali umro sam od smeha na ovaj komentar: Broj 2 simbolizuje poziciju na kojoj ce zvezda zavrsiti sampionat (111*6, 22. avgust 2008 16:40) A u tekstu se spominje kako 2 predstavlja povratak Lazetica u ekipu i ti gej fazoni :)
Imrahil Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 (edited) Kako B92 nezvanično saznaje, trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman podneo je ostavku posle samo dva odigrana kola u Meridijan Superligi. Loše igre i rezultati u pripremnom periodu već su uzburkale situaciju u klubu, a ništa bolje nije bilo ni početkom takmičarske sezone. Posle blede partije u Nikoziji i remija sa Apoelom (2:2), Zvezda je izgubila u Novom Sadu od Vojvodine, a u subotu je remizirala sa Banatom 0:0. Do istih ili sličnih saznanja došli su Tanjug, Beta i još neki beogradski mediji. Spekuliše se da je glavni kanddiat za Zemanovog naslednika Dragoslav Stepanović, a kao kandidati još figuriraju Vladimir Petrović Pižon i Miroslav Đukić. Televizija "SOS" objavila je da je ostavku hteo da podnese i sportski direktor Goran Bunjevčević, ali ga je predsednik Toplica Spasojević ubedio da ostane. Edited August 24, 2008 by Imrahil
sabre Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 mislim da su stepa i djukic bolje resenje od pizona
sabre Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 izgleda da ipak ostaje zeman Kako B92 saznaje gotovo je izvesno da će Zeman voditi tim u revanš meču kvalifikacija za Kup UEFA sa kiparskim Apoelom, i da će se o nastavku ili raskidu saradnje sa uglednim češkim trenerom pregovorati i narednih dana. Veliki problem predstavlja novac koji Zvezda mora da plati Zemanu u slučaju jednostranog raskida ugovora od strane beogradskog kluba, a kako sada stvari stoje ostavku Zeman neće podneti. Postoje i mišljenja da je ova situacija sa odlaskom/ostankom Zemana bitna da se klub homogenizuje pred Apoel i da je vrlo moguće da se na kraju ništa ne desi i da Zvezda i Zeman nastave dalje da rade. losa je situacija trenutno u zvezdi ali bice bolje
gavrosaurus Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Češki stručnjak Zdenjek Zeman vodiće fudbalere Crvene zvezde samo na još jednoj utakmici, posle čega će otići iz kluba, preneli su večeras beogradski mediji Čelnici Zvezde i portparol kluba nisu bili dostupni večeras, ali je nekoliko medija prenelo da će Zeman otići posle utakmice sa Apoelom u Kupu UEFA, koja se igra 28. avgusta. Portal "Mondo" preneo je da će novi trener biti Dragoslav Stepanović, koji je već razgovarao sa upravom. Ццц ... Мада, преурањено је за нагле промене, сачекајмо још два месеца да Партизан побегне 15-20 бодова.
Axeanosilas Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Стварно срамота, што га не оставе док не осигурамо титулу.
Shamandalie Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Kako B92 nezvanično saznaje, trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman podneo je ostavku posle samo dva odigrana kola u Meridijan Superligi. Loše igre i rezultati u pripremnom periodu već su uzburkale situaciju u klubu, a ništa bolje nije bilo ni početkom takmičarske sezone. Posle blede partije u Nikoziji i remija sa Apoelom (2:2), Zvezda je izgubila u Novom Sadu od Vojvodine, a u subotu je remizirala sa Banatom 0:0. Do istih ili sličnih saznanja došli su Tanjug, Beta i još neki beogradski mediji. Spekuliše se da je glavni kanddiat za Zemanovog naslednika Dragoslav Stepanović, a kao kandidati još figuriraju Vladimir Petrović Pižon i Miroslav Đukić. Televizija "SOS" objavila je da je ostavku hteo da podnese i sportski direktor Goran Bunjevčević, ali ga je predsednik Toplica Spasojević ubedio da ostane. Znala sam ja da se matora budala Stepanovic vratio u srpski fudbal ne bi li se docepao Zvezdine klupe. Ako se to desi, propast!
jana03 Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 све вам је боље него овако овако сте пукли да неможе горе
Rle Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 (edited) zasto propast samo moze bolje da bude .. treba zvezdi domaci trener a ne placenik Edited August 24, 2008 by Rle
gavrosaurus Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Постоји још само једна гора ствар од ове - да Партизан то не искористи и одмакне на табели! Но, то је већ толико ужасно да ни не помишљам да је то реалан сценарио. :стресасе:
Rle Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 hah a vash ti je totalno spreman da iskoristi svaku greshku
Shamandalie Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 zasto propast samo moze bolje da bude .. treba zvezdi domaci trener a ne placenik Zvezda je sa prethodnim placenikom na klupi nesto postigla. Treba cvrsta ruka, a ne Stepanovic sto osvane u kafni svaki bozji dan! Zemanu treba dati sansu!
gavrosaurus Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Дадада! Оваквом прогресијом, Звезда ће након 10 кола имати 5 бодова!
Rle Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 pa nek osvane on zoru dochekuje pijan u kafani pevajuci zvezdine pesme ! sa strancima nista postigli nismo sem partizan sa mateusom u neku ruku tako da realno govoreci strani treneri u zemlji srbiji ne donose rezultate . mislim da tu dosta utiche i politichka situacija jer smo dosta okreniti srpstvu i nacionalnom ponosu nego sto bi trebalo za takav euro fudbal Дадада! Оваквом прогресијом, Звезда ће након 10 кола имати 5 бодова! tako to biva , radosni skakucete po goblju dok vas zombi ne shchepa za nogu
sabre Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 dobar je bio i zenga kako god, mislim da nije toliko do zemana koliko do toga da zvezdi fali jos nekoliko kvalitetnih igraca
Rle Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 A Valter Zenga??? zenga je totalno smeshan chovek koji nema autoriteta , koga zena ne postuje a ne igrachi .. bludnik klasichni sa tim timom muslin bi mogao mnogo da uradi
Shamandalie Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Ja sam prva za to da se Muslin vrati jer je po meni nas najbolji trener, covek od autoriteta i gospodin!
Rle Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 da i celav ! stalno brije celu al kul je lik . voleo bih kada si mihajlovic doshao na klupu zvezde to bi bilo perfektno .
Recommended Posts