Routasydän Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Mislim da je on bio pomocni trener u Brizu i zadrzao se samo par meseci, toliko o tome koliko je uspesan. A ja ne volim da se pocetnici uce zanatu na Crvenoj Zvezdi, kao sto su to radili Dika i Bunja i jos mnogi. Kad ispeces zanat negde dodjes u Zvezdu i vodis klub, dosta smo mi bili odskocna daska raznim likovima. Ja licno mislim da bi u Zvezdi trebli ukinuti mesto sportskog direktora i uvesti termin menadzera, kao u engleskoj i onda taj menadzer koji dodje dobije budzet, kupuje igrace on licno i personalno, on tacno zna sta mu i ko treba i zna gde da ga nadje i to je najbolja kombinacija, Mozda je Zeman los trener, ali definitivno nije mogao da napravi pitu od govana (igraca) koje su mu doveli
sabre Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 (edited) ne ne , u brizu je bio glavni, a pomocni u olimpijakosu i gentu. bio je i trener makedonske u21 reprezentacije. ne kazem to kao neku referencu, nego kad vec nabrajamo... http://en.wikipedia.org/wiki/Cedomir_Janevski edit i da, ne znam za vas ali ja uopste ne krivim zemana za lose rezultate i ne mislim da je los trener, jednostavno, ovoj ekipi fali jos dobrih igraca da bi postigla dobre rezultate Edited September 8, 2008 by sabre
Routasydän Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Zeman, po meni, uopste nije kriv, jedina njegova krivica je sto je pristao da dodje u klub. Nije mogao od onih igraca da napravi nesto, to je nemoguce, a posle svega covek jos doziveo da mu sever na italijanskom govori da pusi kurac
El Karnisero Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Ma, takvi su uvek bili kobni za Partizan... realno... navijam da se Perica vrati u zvezdu... Kad se on vrati ja cu da idem i da jebem mater svima redom u upravi.Sjeb'o mi je prvi derbi na kom sam bio mamu mu jebem... zenga je totalno smeshan chovek koji nema autoriteta , koga zena ne postuje a ne igrachi .. bludnik klasichni sa tim timom muslin bi mogao mnogo da uradi Zenga je saban ali je imao strasan tim. Ja sam prva za to da se Muslin vrati jer je po meni nas najbolji trener, covek od autoriteta i gospodin! Ja placem za njim otkad je otisao. da i celav ! stalno brije celu al kul je lik . voleo bih kada si mihajlovic doshao na klupu zvezde to bi bilo perfektno . vraca se dzajic jebote... svasta... Ih, ma to su tehnikalije. Nećemo sada o tome ko je ukrao kome pare i koga sud goni za šta. Hajde da se dogovorimo da smo svi krivi za nešto, pa da vratimo Džajića. Ovo je van pameti...Jebem ti Srbiju...
kuruz Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Земан ја после Јавора ушао у свлачионицу и све што је рекао је било: "Дебили!" Онда се окренуо и отишао. Чуо сам од другара да су певали "Звезда има невероватан тим", "Јавор има невероватан тим", "Здењек Земан! Здењек Земан! А сад адииооо, а сад адиииооо" Био је договор да ако Звезда да гол, цео Север подивља и слави као да су дали гол у финали Лиге шампиона.
vudun Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=5Sy7txSYU3E...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=M8s_w_rTU5c...feature=related
Shamandalie Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Iz kojeg je sela taj lik i sa koje utakmice? Juce mi je laza to pokazao na telefonu....u stilu "da vidis nesto smesno".
Geozee Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 To je Limeni iz Ratkova Sigurno iz Ratkova?
Feniks . Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 To je Limeni iz Ratkova Bas je miran i stalozen trener
vudun Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Bas je miran i stalozen trener Знаш како би довео Звезду у ред. Играли би моравац свако јутро ... а можда и робот коло, ако им га мало да по шпринту.
Feniks . Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Знаш како би довео Звезду у ред. Играли би моравац свако јутро ... а можда и робот коло, ако им га мало да по шпринту. Ja mislim da bi on sa njima izgubio glas totalno...ili bi zavrsio u ludnici Ma sve nase fudbalercice, ja bi pre i posle svakog treninga, doveo kojeg boksera, da ih malo izbombarduje, pa posle da ih juri, valjda bi onda vise trcali, manekeni, sve to treba samo ostro, pickice, za nase uslove imaju odlicne plate a ne trce nista...cast izuzecima...bitno da namestaju kosice, idu po splavovima i glume nesto...
Routasydän Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Ma Limeni bi sa njima pripreme odradio na njivi, terao bi ih da okopavaju lubenice
Feniks . Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 (edited) To bi bilo dobro, samo njiva, motika...sve bih ja njih kod mene u firmu, pa da nose dzakove cementa i slicno...a ako ne slusaju, onda ih malo polijem krecom, pa da vidis kako bi trcali Taman da malo postedim viljuskar, dovesti glupe fudbalercice pa neka malo rade... Edited September 9, 2008 by Feniks .
Routasydän Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 A visinske pripreme da odrade na skeli
Angelystor Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Na dac MLS ligaša Reala iz Solt Lejk Sitija, Argentinac Fabijan Espindola, doživeo je bizaran prelom noge kada je prolavljao pogodak na utakmici protiv Los Andeles Galaksija. Espindola je izveo salto, ali je loše doskocio i povredio nogu zbog cega ce propustiti ostatak sezone. Da stvar bude još gora, Espindola u naletu radosti nije cuo kada je sudija poništio pogodak zbog ofsajda. Kakav kralj
vudun Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Ko ga jebe. Neka crkne. Prodao je Argentinu.
lemmy sixx Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Na dac MLS ligaša Reala iz Solt Lejk Sitija, Argentinac Fabijan Espindola, doživeo je bizaran prelom noge kada je prolavljao pogodak na utakmici protiv Los Andeles Galaksija. Espindola je izveo salto, ali je loše doskocio i povredio nogu zbog cega ce propustiti ostatak sezone. Da stvar bude još gora, Espindola u naletu radosti nije cuo kada je sudija poništio pogodak zbog ofsajda. Kakav kralj
Routasydän Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 http://www.pressonline.rs/page/stories/sr....mp;sectionId=44 hahahahahahahahahahahahahahahaha Hypnos, Kinetik, videste li vi ovo?
KazimKazim Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Boli ih kiton, Jesic je carina i vrhunski trener
Routasydän Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Meni je zao sto se nije vratio u Partizan Sad ce Zeta ili Mogren biti sampion MNE
Recommended Posts