Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

Brale,ova sezona je izgubljena,tu price nema.Ovo je najgora Zvezdina generacija jos od vremena Pecelja,Podunavca i Puace,tri retarda.

Ali za razliku od vas groblja,ja bar priznajem cinjenice.A po vama,Partizan je najveci fudbalski klub kod nas.E to ja nazivam gubljenjem.

Edited by lemmy sixx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ljajić gost Mančester Junajteda

 

 

Mladi fudbaler Partizana Adem Ljajić biće gost Mančester Junajteda u kampu koji engleski klub organizuje i u koji poziva samo najveće evropske talente.

 

Skauti Mančester Junajteda predstavili su 17-godišnjeg fudbalera Partizana kao jednog od trojice najtalentovanijih 'klinaca' u Evropi. Adem Ljajić se već nalazi u Engleskoj, gde je pre nekoliko dana sa omladinskom reprezentacijom Srbije ostvario veliku pobedu nad domaćinom od 4:1, tako da će talentovani fudbaler produžiti svoj boravak u Ujedinjenom Kraljevstvu.

 

Takođe se očekuje da će uskoro biti uspostavljena saradnja na svim nivoima između Partizana i Mančester Junajteda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gaju četiri meča, Moreiri jedan

Disciplinska komisija FSS kaznila je fudbalera Crvene zvezde Ibrahima Gaja sa četiri utakmice neigranja, a igrača Partizana Almamija Moreiru sa jednom.

 

Gaj i Moreira su kažnjeni zbog isključenja na 134. 'večitom derbiju'. Kazne za obojicu igrača odnose se na prvenstvene i kup utakmice. Zbog divljanja navijača i bacanja baklji na teren oba kluba kažnjena su novčanom kaznom po 100.000 dinara.

 

Moreira će kaznu odraditi na subotnjoj prvenstvoj utakmici sa Javorom, dok Gaj neće igrati u nedelju protiv Napretka, kao ni u duelima sa OFK Beogradom, Borcem i Radom.

 

znaci tuga, kenjam ti se u disciplinsku komisiju

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=324104

 

dal si ti zaradio koji dinar u zivotu?

ti da finansiras?

 

taaataaaa, daj pareeee

 

:):):)

(mrki, 17. oktobar 2008 22:01)

 

Mali je slika i prilika Marka Milosevica. Kao beogradski plejboj, biznismen finansijer i sta vec ne.

Sto se plejboja tice, mozda za sponzoruse. Znam zensko sam.

Sto se biznisa tice to vec svi znamo kako se stvarala impreija za vreme Milosevica.

Mada je tuzno da i sadasnja vlast pomaze dinastiji da se jos malo napljacka.

 

Sto se Zvezde tice, ona je pukla i to je bio cilj. Zna se ciji

(Marina, 17. oktobar 2008 22:34)

 

:D

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ocajna utakmica, iako volim Zvezdu moram da kazem da mi je jako zao sto sam izgubio dva sata vremena i dva kilograma zivaca gledajuci ono :(

 

Znaci prvih 20 minuta mi preskacemo sredinu, a oni kombinuju, osvajaju teren i zabijaju gol. nasi pasevi tragedija, malo trcanja, napadaci hendikepirani, samo nas je sreca spasila. Sa ovakvom igrom ne gine nam sredina tabele na kraju prvenstva. I ne dao Bog da nam se Milijas povredi :(

 

Inace ono sa prekidom utakmice je takva komedija, smejao sam se 5 minuta. Prvo kazu bice prekinuta utakmica, pa prekinu, i onda nastave iako nije uklonjen transparent. Kakvi likovi, smehoteka!

 

I jedno laicko pitanje, posto ipak janisam "navijac", recite mi zasto ljudi koji zive u Krusevcu njih bar 90% je navijalo za Zvezdu? Zasto navijaju protiv svog komse, brata, rodjaka.....? Ja volim Zvezdu, ali da igra pored mog tima gde zivim to bi bila jedina utakmica gde bih navijao protiv zvezde. Ovo mi je nekako totalno za ne poverovati :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa ja sam ti rodjeni Zemunac i sad sam u Zemunu. Meni je jako tuzno videti, posto sam u stanu blizu stadiona Zemuna, kako momci tu iz kraja idu i navijaju za Zvezdu protiv Zemuna.... jako tuzno.

 

Prosle godine isao u Smederevo nesto da obavim, taman se potrefila utakmica SMederevo - Partizan, a pola grada se sliva na stadion u dresovima PArtizana?!?! Navijaju protiv svojih komsija, prijatelja, sugradjana?!?! Zasto to jbt?

 

Jos jednom, pre nego sto pocnete da me pljujete, samo da kazem da ja nisam "vatreni navijac" pa mozda malo teze kapiram ovu pojavu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...