Grob Bez Dna Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 citam sad da je karadzicev grobarski sudija krao i rukama i nogama danas zvezdu... citao si, nisi gledao, zato nemoj srati.koroman je zasluzio 10 crvenih najmanje.
vudun Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Igrao sin Dragiše Binića protiv Zvezde, u dresu Napretka ( broj 11 ). Pljunuti tata, samo što je antitalenat za fudbal.
sabre Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 citao si, nisi gledao, zato nemoj srati. pa zato sam i rekao da sam citao. a i komentari grobara su da je kradje bilo, uostalom evo i komentara # Vidite kako to glatko ide sa sudijama kad čika Tole i grobarska kompanija podmažu sa kilogramom jagnjetine? (Ali, ponekad ne pomaže!, 19. oktobar 2008 16:11) Broj preporuka 234 # Stvarno mi nije jasno ZASTO Koroman nije dobio drugi zuti i crveni karton kada je izvukao onaj sprint pre nego sto je zamenjen? Isto mi nije jasno ZASTO Milijas nije dobio drugi zuti i crveni karton kada se lavovski borio kod korner zastavice sa tri protivnicka igraca? JBMTI sudjenje i regularnost nase lige!!!! Ljudi pustite nas da igramo,a za nas je bolje da ne pridjemo partizanu ispod deset bodova jer bi tada svaku utakmicu zavrsavali za 7,8 fudbalera!!!! Ovo danasnje sudjenje zvezdi da nije zalosno,bilo bi smesno!!!! E to je nas fudbal!! Sada ce grobari da pisu idi kuvaj,igraj lastiz.....verujte mi da bi to sve bolje pristajalo nasim ljudima u savezu,a da bi cak i ja bolje vodila nas fudbal!!!!!! ZVEZDO ZNAJ DA LUDO VOLIM TE!!!!!! Pozdrav za sve moje delije nabolje navijace na SVETU!!!!!! (ZVEZDASICA, 19. oktobar 2008 16:17) Broj preporuka 233 # e iako sam grobar cestitam zvezdi na pobedi. SUDIJA nema veze sa zivotom. KRUSEVLJANI...hhhhahahha oni se ko nesto zale da se fudbal malo pomeri iz BG-a.....a oni ne znaju loptu kako treba da sutnu... nzad u 2. ligu momci (lepper, 19. oktobar 2008 16:10) Broj preporuka 165 # ko sada moze da kaze da se ne vodi kampanja protiv zvezde i njenih navijaca??? budite realni,za koga god da navijate,to ne uanjuje uspehe vasega kluba,ali realno neko oce da unisti zvezdu! NE DAJ SE ZVEZDO! (coavuja, 19. oktobar 2008 16:14) Broj preporuka 142 # Sudiju dozivotno kazniti!!! Ovo je sramota sta nam sudije rade ove sezone!!! OTKAZ tomislavu karadzicu!!! (Djole, 19. oktobar 2008 16:13)
Baal Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Njega i Kovacevica. Ma bre, šta si više zapeo sa tim Kovačevićem? Ne treba nam, uopšte.
El Karnisero Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Nikako mi nije jasno sta vi zamerate Kovacevicu.On je odlican zadnji vezni.
sabre Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 e grobari, grobari... sta je, frka i na +11, a? mislim, ako i na plus 11 za vas placate sudiju da nas krade onda jebiga...
Imrahil Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Treba da budete zahvalni sudiji umesto sto serete, jer da je imao muda prekinuo bi mec zbog transparenta.
Guest YaMa again Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Nikako mi nije jasno sta vi zamerate Kovacevicu.On je odlican zadnji vezni. Мени се више допада Дарко Ковачевић. Један од најслађих наших фудбалера а поново је и у форми! Требало би га звати кад смо већ танки у шпицу. Ахх Дарко Дарко, љубав мог детињства.
vudun Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Мени се више допада Дарко Ковачевић. Један од најслађих наших фудбалера а поново је и у форми! Требало би га звати кад смо већ танки у шпицу. Ахх Дарко Дарко, љубав мог детињства. Za njega je Savo - Richard Burton. Nikad nije štedeo na gelu. Vratite nam Savu!
lemmy sixx Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Mozda po izgledu,ali po igrackim kvalitetima Darko je bog i batina za Savu.
Karlo SE Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Aj ne seri bre, jooooj, kolega bre, pa zasto od tebe takva glupost???!!!
Angelystor Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 I jedno laicko pitanje, posto ipak janisam "navijac", recite mi zasto ljudi koji zive u Krusevcu njih bar 90% je navijalo za Zvezdu? Zasto navijaju protiv svog komse, brata, rodjaka.....? Ja volim Zvezdu, ali da igra pored mog tima gde zivim to bi bila jedina utakmica gde bih navijao protiv zvezde. Ovo mi je nekako totalno za ne poverovati Zato shto je Krushevac ciganski grad..zasto Bio sam proletos na Napredak-Partizan, kad uzesmo titulu, igrom sluchaja zavrshih na severu, iako sam imao kartu za istok, nebitno, i zatekoh se medj Jakuzama, pola Simitari, pola Cigani, 2% ljudi koji su se zatekli tu/hteli da gledaju tekmu , 1 koji navija za Partizan :) ...elem, celu tekmu su pevali ciganske und anti-partizanske pesme..povremeno uleti neka Napretkova..al' sve je to meni tuzno sve u svemu. Ziveo sam 18 godina u Kshu, nikada se preterano nisam vezivao za Napredak, manje od 5 puta sam bio na stadionu, jedino sam kosharkashki klub malko vishe pratio i gledao live, ali mi se i to ogadilo zbog stoke koja na to dolazi samo da bi sudiji prozivala mater, ali ovo je vec neka druga pricha, otishao sam...
lemmy sixx Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Aj ne seri bre, jooooj, kolega bre, pa zasto od tebe takva glupost???!!! Ajde reci po cemu glupost?Bio je efikasniji,igrao u boljim klubovima,konstantniji u formi i dugotrajniji.Savo sem one jedne sezone u Parmi nije bio bog zna sta.A Darko je u velikoj vecini klubova u kojima je igrao bio odlican.
Karlo SE Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Da, za pocetak, kazem svoj stav prema Darku, odlican spic i nadasve Grobar, samo, nazalost, vodjen pogresnim putem. Dakle, ono sto je Savo uradio u Partizanu, Darko niji nigde. Savo je najbolji strelac u istoriji reprezentacije(one dok je jos necemu vredela), a takodje i najbolji strelac Euro 2000. Aston Villa je uvek bila i uvek ce biti veci klub od Sheffield Wednesday-a. Posle je Darko presao u Sociedad gde je bio solidan i dao 40 golova u 97 utakmica, posle u Juveu smejurija 47 tekmi - 11 golova, posle nesto malo Lazio, pa opet Sociedad onako, i onda u ciganijakosu procvetao sa 30 i kusur godina. Savo, ide u Aston Villa-u, igra 91 tekmu, daje 29 golova i osvaja '96. liga-kup u cijem je finalu dao gol. Posle ide u Saragosu i tamo u 72 utakmice daje 38 golova, i ako se secas, tada je Saragosa jako dugo drzala celo tabele. Onda je u Parmi bio prosecno i bez veze. Ide na pozajmice Saragosa 16 - 6, Espanjol 34 - 12, Selta 34 - 14, posle odlazi u Osasunu i u 82 tekme daje 21 gol i to je to, na kraju odlazi u Rubin iz Kazanja gde i dalje igra. Da rezimiram, Ciric ili Ognjenovic su ne znam kakvi igraci jer su zvanicno bili na spisku Barselone i Reala? Savo i Darko su igrali za slicne klubove, ali ono sto je Savo uradio u reprezentaciji ce ga uvek stavljati za klasu ispred Kovacevica, ma koliko ja cenio pocigancenog Grobara.
sabre Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 svaka cast i savi i darku, necu da se opredeljujem ni za jednog, samo hocu da kazem da se ne slazem sa konstatacijom da je darkov period u juveu smejurija, dovoljno je setiti se samo derbija italije inter - juve 0:2, a oba gola dao darko, i to kakva, i to u sezoni kada su se ove dve ekipe borile za skudeto.
Guest YaMa again Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Добро, чињеница је да је Саво имао бољу и успешнију каријеру, али то не мења чињеницу да је Дарко лепотан у односу на главатог Милошевића. Што се тиче Ковачевићеве одисеје у Јувентусу, напоменула бих да је шансу добијао на кашичицу. Ипак су тада у 'ноћној дами' наступали и Дел Пјеро, Пипо Инзаги, Аморузо, Еснајдер. Јака конкуренција, значи.
Karlo SE Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Ha ha, zene i fuzbal... ni najmanje nije bitno ko je lepsi, i u pitanju je "stara dama". @sabre: sto bi nas narod rekao ono o coravoj koki i zrnu... desi se svakome, ali nije nista igrao u Juveu.
sabre Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 jebiga, nije bas da nije, samo je vise bio dzoker... bio je u neku ruku i ljubimac navijaca te dve godine... Aston Villa je uvek bila i uvek ce biti veci klub od Sheffield Wednesday-a. mislis nesto kao zvezda od partizana?
Karlo SE Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Ne. A i Partizan se pise velikim slovom.
Guest YaMa again Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Астон Вила је стабилан и примерен прволигаш већ дуги низ година. И имају прелепе дресове, баш као и Вест Хем. А где је Шефилд Среда? Трећа, четврта лига? Пих. Извињавам се за ноћну даму, мислила сам наравно на стару даму. Грешка у брзом куцкању.
sabre Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Ne. A i Partizan se pise velikim slovom. a jel? objasni mi zasto je vila veca od sefild venzdeja a zvezda nije od partizana. "uvek bila i uvek ce biti". koji ti to kriterijum koristis, bas me zanima? a za malo slovo, ako dosad nisi primetio da ja sve pisem malim slovima zato sto sam lenj, onda jebiga, sta da ti kazem, imas jako slabu moc zapazanja.
Karlo SE Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 (edited) Астон Вила је стабилан и примерен прволигаш већ дуги низ година. И имају прелепе дресове, баш као и Вест Хем. А где је Шефилд Среда? Трећа, четврта лига? Пих. Извињавам се за ноћну даму, мислила сам наравно на стару даму. Грешка у брзом куцкању. Tacno... i opet lepi dresovi ... salim se, to si shvatila. @sabre: Objasnila ti je devojcica. Edited October 20, 2008 by Rizzen
Recommended Posts