Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ti nisi normalan.Prvo navijas za Zvezdu a ides u Pionir da gledas Partizan a posle si ravnodusan prema klubovima i eto te na jugu.

Идем да урлам, к'о да сам на концерту. Имају боље песме од Делија и зато идем, пошто нисам у могућности да гледам клуб који заиста волим.

Posted
Идем да урлам, к'о да сам на концерту. Имају боље песме од Делија и зато идем, пошто нисам у могућности да гледам клуб који заиста волим.

Potencijalni Grobar :bigblue:

Posted

Covek je pametno govorio, mozda mu je stalo zaista do toga da napravi evropsku Vojvodinu, kako je rekao,ali sad na koji nacin i kojim stilom je to izlozio druga je prica. Nesumnjivo je da je osoba koja je dosta dala sportu i covek koji je privrednik za svaku pohvalu, a ne neko ko je usao u fudbal ne bi li se tako dodatno obogatio. Nadam se da ce ostvariti ono sto zeli.

Posted

vojvodina nikad nece ostvariti nesto veliko. uvek ce biti 3-4-5 na tabeli i to je maksimum. ne znam sta se tripujete da ste evropski klub, jbt nemate ni reflektore na "stadionu".

Posted
vojvodina nikad nece ostvariti nesto veliko. uvek ce biti 3-4-5 na tabeli i to je maksimum. ne znam sta se tripujete da ste evropski klub, jbt nemate ni reflektore na "stadionu".

Pazi u kom licu govoris, pricitaj malo sta meni pise u profilu!

Posted

Fudbal,fudbal...ne razlikujes te sportove,pa si zalutao na temu?

I to mi kaze navijac kluba koji je iza Borca iz Cacka na evropskoj rang listi. :D A za vas i vojvodinu smo elita bre. :wink:

:)

Posted
Boli me kurac sta ti pise u profilu.

Хаха, врхунски коментар. Сад ће да добије три месеца забрану постовања. :) :)

Posted

Који ће им курац голман, да нема Ранђеловића Звезда би била првак свемира. :)

Posted
I to mi kaze navijac kluba koji je iza Borca iz Cacka na evropskoj rang listi. :D A za vas i vojvodinu smo elita bre. :wink:

:)

To samo govori nesto o toj listi.

A i o tebi kad se vodis tako glupim podacima.Mada svi odavno znamo da ti IQ nije preterano veliki.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...