Jump to content

Recommended Posts

Posted

polomio je govnar zato sto je namerno pustio gol. Svi smo videli snimak. Lopta leti prema golu, on i dalje trci napred i onda kao zapeo i srusio se..... kako da ne! Ako nije slomio nogu, onda mu je treba slomiti.

Inace - Jokane ostani!!!! :twisted:

Mozda je bilo vetrovito, pa...

Posted

polomio je govnar zato sto je namerno pustio gol. Svi smo videli snimak. Lopta leti prema golu, on i dalje trci napred i onda kao zapeo i srusio se..... kako da ne! Ako nije slomio nogu, onda mu je treba slomiti.

Inace - Jokane ostani!!!! :twisted:

I ja "glasam" za Jokana.

• Upvote 1
Posted

oglasio se savo pajser...kaze da ne racunaju na njega ako sutnu jokana...mislim da je jokan posle te recenice bio trener partizana jos jednu boltovu trku na 100 metara...najgore od svega je to sto ce i taj savo dobiti neko mesto u nasem sportu...DS,picke materine...predsednik olimpijskog komiteta il tako nesto...

Posted

Nemoj tako, on je mlada nada Partizana, igrac od koga se dosta ocekuje u buducnosti.

Ja sam da Jokan ide, jes da mi je taj "sportski" deo Partizana drazi, ali ako trener nema rezultata, nek se nosi.

Posted

он је таман за омладинску школу Милана :)

ја, као Звездаш, сам за то да Јокановић остане :) супер нам иде са њим ;)

Aha, dve godine za redom "osvajate" duplu krunu :mhihi:

• Upvote 1
Posted

pa on i nije dosao u partizan da igra...dosao da splavari,bole ga pijenis da ore po poljanama...u salkeu je to pokusao,al su ga tamo kaznjavali...des bolje to raditi nego u srbiji,a jos ti bivsi saigrac trener...i jos ima tandem sa saigracima iz odbrane sa svetskog...mile kitic nastupa redovno...covek je u raju...

Posted

На Б92 пише да је било 7000 људи на Маракани, а на Монду их је било 10000. :)

Bilo ih je izmedju 10 i 180.

'Ладно из шиптарског филма...

Sta si ocekivao od Glodara? :mrgreen:

ја, као Звездаш, сам за то да Јокановић остане :) супер нам иде са њим ;)

Naravno!Jokan majstor!

A Mateus je tako precenjen,uopste nije neki trener.

Posted

Знам да је Расим Љајић урлао на Томића, на састанку УО.

Што ли га Ивча није патосирао, племе ли му јебем турско-полтронско...да у колицима и гипсу долази на заседања Владе.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...