Footog Qpoos Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 ja sam mislio da je to vec gotovo,da je ferguson platio,da ovaj samo treba u januaru da se pojavi tamo...i citao sam kako su zadovoljni napretkom malog djavola ljaje... u svakom slucaju,dobro su prosli...dobili su pare za 'alavog tosica...mislim na toleta i ostatak bratije...
vudun Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Очекивао сам овако нешто, играча као што је ''Мали ђаво'' има на киле. Није Ферги овца, па да баца паре тек тако. Ако се зајеб'о са Бамбијем, који је милион пута бољи играч од Љаје, онда би се тек зајеб'о на куб да је којим случајем пазарио Пазарца...
kuruz Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=12&dd=04&nav_id=396316 Oдлично, могу мирно да одем кући за викенд, пошто нећу пропустити ништа на југу.
El Karnisero Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Pa i ja sam kao i Trne mislio da je to gotova stvar,da je mali djavo na pozajmici.Bilo mi cudno sto je Ferguson pazario njega,sto kaze VuduSneleRazbijacKleo takvih igraca ima kol'ko 'oces.
Мајор Гашпар Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Има Љајић још да се кали по нашим каљугама.
El Karnisero Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 http://www.sportske.net/vest/glas-naroda/gde-je-pogresio-adem-ljajic-11083.html Idiotiski tekst.Potpuno.
Mita Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Ako neko dolazi iz lige u kojoj se ne namešta na kladionicama, jer jednostavno, JSL ne postoji u ponudi, u Singapuru i Makau, ili nekim drugim azijskim zemljama, onda je jasno da je kocka od 10 miliona nešto što Mančester Junajted sebi neće dopustiti.
Мајор Гашпар Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Фала курцу и да тај Рад неког добије. Имају солидну екипу, а пуше га од Металца, Младог радника и осталих шабанерија.
Infest Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 (edited) Zvezda ubi BSK na stadionu OFK-e... 1:0 SEVER JE BIO PUN,KAO I UVEK!!! NISMO MI KAO OVE PICKE SA JUGA DA NE BODRIMO SVOJ TIM,ALI I RAZUMEM IH..KAKO DA BODRE KOMSIJE PRVAKA SVETA!!) Edited December 6, 2009 by Infest 4 3
serblackbeard Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Фала курцу и да тај Рад неког добије. Имају солидну екипу, а пуше га од Металца, Младог радника и осталих шабанерија. Јој брате да ти знаш какав је циркус тај Металац. Ја сам из ГМа па знам. Стадион немају. Овај што као оће да праве од тога нема ништа а радницима у фабрици су до скоро због тога одбијали од плате а не дају за џ да гледају. Играчи имају до 300 евра плату сем једног а премију узимају за 10 бодова месечно тј никад. ФК Таково је стари милановачки клуб (основан 1911) и за њих скоро сви навијају а они су постали тешка сиротиња после приватизације фабрика у граду.
Grob Bez Dna Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 jebote, napuniste zokija minusima.
Мајор Гашпар Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Јој брате да ти знаш какав је циркус тај Металац. Ја сам из ГМа па знам. Стадион немају. Овај што као оће да праве од тога нема ништа а радницима у фабрици су до скоро због тога одбијали од плате а не дају за џ да гледају. Играчи имају до 300 евра плату сем једног а премију узимају за 10 бодова месечно тј никад. ФК Таково је стари милановачки клуб (основан 1911) и за њих скоро сви навијају а они су постали тешка сиротиња после приватизације фабрика у граду. Јел играју на Чика Дачи? Тај Металац ваљда води неки мудоња из Партизана. Иначе, Звезда је толико јебачки одиграла да осим гола ништа нису показали. Поново побеђују боранију са 1 голом. Но, сезона је дуга, не може свуда да их усере.
serblackbeard Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Јел играју на Чика Дачи? Тај Металац ваљда води неки мудоња из Партизана. Иначе, Звезда је толико јебачки одиграла да осим гола ништа нису показали. Поново побеђују боранију са 1 голом. Но, сезона је дуга, не може свуда да их усере. Играју у КГу, ал их нико тамо не гледа. Па они у Милановцу нису могли да скупе 300 људи а камоли у Крагујевцу. Ја мислим да је за Милановац најбоље да се споје Таково и Металац, ал једни државни тј. ничији а други приватни тако да од тога нема ништа. А цигани личе на оне сезоне кад им је ћелави био тренер само што не добијају толико пенала ко онда.
Мајор Гашпар Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Право да ти кажем, нисам могао да верујем кад је Металац ушао у Суперлигу. Изгледа да им је газда добар дрматор кад је успео Инђију и Јешића да зајебе.
serblackbeard Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 у Металцу се све пита онај Вукадиновић што је у управном одбору Партизана. Имали су проше године 4-5 играча из Телеоптика, сад је само Живковић голман. А што се Инђије тиче, боље да су они ушли. Имају свој стадион и 50ак људи што галаме и машу неким заставама.
vudun Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Baš se na skyscraper forumu skoro pričalo o (ne)izgradnji stadiona Metalca, kao i da im se navijačka grupa sastoji od okruglo 4 ćlana. Pobrojaše ih po imenima...
Footog Qpoos Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 hahaha... pa vise ima navijaca futoski metalac...to sto su picke iz novog futoga,to im je minus...al ih ima,mamicu im... ali niko jaci od navijaca fk futoga...e,to su navijaci...kakvi grobari,cigani,radovci,firmasi...na gostovanju u futogu se niko od njih ziv ne bi izvukao...to brate sve sami bosanci,naratovali se,niceg se vise ne boje...niko ne mafija,vec svi imaju nedostatak komunikativnih sposobnosti,a straha nema...izgubise ga u ratovima...90 posto ih ima zakopano po kalas u dvoristu...barem kalas,a o sitnijem naouruzanju ne treba trositi reci...zemlju su izgubili 90ih,tako da bi stadion branili k'o kinezi blok 45...
vudun Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Јеб'о те, чак их има и на Википедији: http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Metalac_Futog
Footog Qpoos Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 tebra,oni su picke...fensi picke,joboi milan vidak u rektum...gomila goveda...samo fk futog...pravi muskarci navijaju za fk futog...iliti pun naziv...omladinski fudbalski klub futog...pre 10 godina najjaci derbi u u novm sadu i okolini bio kada su igrali fk futog-fk veternik...i veternicani su picke...nisam bio dugo na tekmi futoga...nema vise tih pravih tekmi,a i mrzi me da se cimam iz ns-a...cekam da organizuju nesto protiv veternika...e,to ce da bude zapisano crvenim slovima...bladi sandej...
serblackbeard Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 А да отворимо тему о нижим лигама и клубима из нашега села. Млади Рудар Рудник!!! Рудник Рудник оштар гребен, дођеш невин одеш јебен.
Stoik Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 FK Vojvodina danas predstavila pojačanje iz Atletiko Madrida. U pitanju je reprezentativac Gane Sadik Adams: Opširnije, uz video i fotografije 3
Мајор Гашпар Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 А да отворимо тему о нижим лигама и клубима из нашега села. Млади Рудар Рудник!!! Рудник Рудник оштар гребен, дођеш невин одеш јебен. Отварај одма'! Иначе, колико се отворила Војводина за ово појачање?
Stoik Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Neće da kažu Možda Aleksić u Atletiku u zimskom prelaznom roku?
Мајор Гашпар Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Прочитао сам у Журналу да су за ово појачање издвојили највише новца до сада. Ај да видимо..можда стварно вреди.
Recommended Posts