Bata Trokrilni Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 A ko će meni da vrati? Magdalena, Svetlana, Ivona, Eleonora...čika Tole? Milka zoofilka.
lemmy sixx Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 Jedan je Šojić, njemu je samo Suzi digla lovu, a možda mu i vrati. A ko će meni da vrati? Magdalena, Svetlana, Ivona, Eleonora...čika Tole? Piši propalo. Nemam bre ni za Palićko, a kamo li za finska srebrna jezera. De si Nele,multi licnosti.
vudun Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 (edited) Milka zoofilka. Koja ti je ta, kovrdžavi? U stvari, šta li to mene interesuje, ja sam šetao i šetaću negovane, zdrave cure. Bestijalke nisu moj fah. De si Nele,multi licnosti. Eve me... Ivan Creed me pozvao da navratim na forum posle punih mesec dana, a pre toga me nije bilo cirka 5 meseci. Kaže, nema ga Akseanosilas da deli nepravedne banove. Ne znam gde mi je glava, ćubrati. Od devet do pet svakog dana rintam, a još nisam diplomir'o. Zajeb'o sam i Manču da pratim, samo Franjevačka kaznena eskpedicija sredom. Lafajeta u Zimbabve, Kokicu na Čegar. Oprostite mi moju ružnu prošlost. Edited November 16, 2010 by Vudu instruktor
Bata Trokrilni Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 Eve me... Ivan Creed me pozvao da navratim na forum posle punih mesec dana, a pre toga me nije bilo cirka 6 meseci. Zanimljivo - ne znam zbog čega, ali nijednog trenutka nisam imao utisak da te nema na forumu.
vudun Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 Uš'o sam ti u zakmo, tebra! Će si navraćaš dole u skorije vreme, da popijemo jednu ljutu? Ban Radomir me ispali pre neki dan, ali dobro, razumem. I ja bih na palićko popodnevno druženje s Terom Patrik, al' nema se, Đole.
Bata Trokrilni Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 Uš'o sam ti u zakmo, tebra! Će si navraćaš dole u skorije vreme, da popijemo jednu ljutu? Ban Radomir me ispali pre neki dan, ali dobro, razumem. I ja bih na palićko popodnevno druženje s Terom Patrik, al' nema se, Đole. Idem na Blaze-a 27.11 u Niš, biće malo lokanja pred koncert, pa se javi.
vudun Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 Opa, SKC kod friška depiliranih prawnica i ekonomistkinja? Ae, držim te za kuku. Džaba pratite šampionat, sve se unapred zna, masoni vršljaju domačim fudbalom. Partizan će biti šampion, Lukić je, kao i Dobrivoje Tanasijević, Miškovićeva siva eminencija. Stojković naredne sezone završava karijeru jer više nije ni za FK Batulovo , Nađ prodaje Klea Krila Sovjetovu za navodno 2.2 milki, Kaluđerović se razvodi od one kvadrataste Milice (neće više dečko moći da podnese njena redovna švrljanja svakog vikenda), nesretni Kristić odlazi kod Vesne Jugović na funkiciju portparola one njene Miss kompanije. Tole će i dalje terati Pižona da upiše večernju školu, ali ovaj neće smeti... Kaže, strah ga je da ne počne ponovo da zamuckuje. 1
Мајор Гашпар Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 Неле Клеверсон. Боље те нашли тебра.
Мајор Гашпар Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Поново Илијев. Пижон би могао да реагује.
iron will Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Зар Илијев није играо за репрезентацију БЈРМ? Не може Пижон ту ништа...
Footog Qpoos Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 igrao je za БЈРЈ... ne moze pizon nigde nista... pored ivice,obavezno i slavoljuba djordjevica u reprezentaciju... suvi kvalitet...
kuruz Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Nismo bili na Brdu danas. Em sam kolokvijum u 5:10, em je karta bila 500 dinara, 500 im majki jebem. Alal vera Stanojeviću za Tomića i Šćepovića. Konačno pravi trener u Srbiji.
Мајор Гашпар Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Нека је отерао манекена, али је појео говна за Шћеповића. Мада, све ће се то средити...причица за новинаре.
Imrahil Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Svaka čast za odluku, i za Šćepovića i za manekena. 1
iron will Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Једно питање: кад је жреб за полуфинале купа?
Мајор Гашпар Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 (edited) Због Шћеповића нису довели Калуђеровића. Као, мали има перспективу, дај њега да форсирамо. Сад нека изађе пред новинаре и нека каже да је појео говна. Нема играча који је био у Партизану, а да је толико форсиран као Томић. Гурао га је чак и кад је 10 пута узастопно био најгори на терену. Edited November 20, 2010 by Мајор Гашпар
kuruz Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Gurali su ga menadžeri, to je svima jasno. Za Šćepovića sam se iznenadio, ali nije Stanojević lud, ko zna šta je u pitanju.
serblackbeard Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Ја се само плашим да из свега овога не избије неки озбиљнији сукоб између Станијевића, управе клуба и менаџера. Зна се да би у таквом случају Станојевић поднео оставку, а то никако неби било добро.
El Karnisero Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Milovanović i Kadu dali golove,radila je tu neka crna magija.
Stoik Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Vojvodina – Inđija 2:0 Opširnije: link Fotografije: link 12
Feniks . Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Stojkovic opet dobio sa 30 metara...i to dva gola...sta reci... Kamo srece da se onaj Tomic nikad ne vrati u prvi tim...ali eto njega opet u drugom delu sezone, da dribla i davi s loptom samog sebe, i publiku...
Recommended Posts