Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

pa...hm...kuruz nije navijac partizana,on ide na stadion jer je dobra zajebancija i dobre pesme,a i koreografija je dobra...

njega nemoj,on je esteta,a ne navijac...

 

Мени је рекао да је заволео Партизан...Толико турбуленције у његовом животу а ни 25 година нема...Кад биде написао биографију Павићи ће да сниме 45 сезона серије из тог материјала.

Сезона 5

Епизода 17,најава

После јутарњег вербалног сукоба са Лазом на јуметалу млади Радомир одлази на утакмицу са Чукаричким,нада се сусрету са Кимијем. Међутим,подсвест му не да мира,Михајло Пјановић му се стално мота по глави.Размишља да батали Партизан и почне да навија за Фк Футог.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

lepo ti ide pisanje...ja predlazem da ubacis u neki od serijala,tj.predlozis pavicima...kuruz na jednom gostovanju upoznaje nigerijku,menja veru,nacionalanost,boju koze i odlazi u nigeriju i tamo postaje vodja navijaca u njihovom nacionalnom sportu"sakacenje slonova"...to negede pred kraj...a u poslednjem serijalu se vraca u zitiste kao sedi starac...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Могла би прича фино да се разради.

-Радомирови дани у основној и средњој школи

-Први Звездин дрес

-Како је Радомир постао Куруз тј. ЈУметал дани

-Студентски дани

-Митинзи, параде, крађе и све што иде уз то

-Опрост за ружни прошлост

 

То је онај реалан период...а након тога креће период Курузовог лудила када мења државе, затворе, клубове, навијачке групе.

У трећем серијалу је Куруз још луђи. Његов најдражи тим извлачи у Купу, рецимо, Житиште..Куруз иде да ломи своју родну груду и тако једном за свагда поравна рачуне.

...

итд.

 

Из серијала у серијал. Хит над хитовима.

Серијска верзија Бонда.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

fali onaj deo kada pukne ispit pred derbi...i kada vise nece biti juga na marakani...to je vec 14 serijal,kada je postao vodja...treba to da koncipiramo i da lepo posaljemo nekom...sve je tu...decko iz provincije menja boje maticnog kluba,studira pravo,ide na utakmice,cak i na gostovanja,pre bio metalac,ima potencijala da bude vodja...u beogradu glavni huligan,a kuci na mamin domaci sok...sve se uklapa...zitiski andjeo i beogradski djavo...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moram da nastavim:

Kada shvati sta je uradio Zitistu pada na noge,i shvata da je pogresio.Krece da se sveti svima onima koji su mu pomogli da srusi Zitiste,a uporedno sa tim je vec postao poznati advokat i vodi dupli zivot preko dana je u Palati pravde a uvece juri huligane kao sto je on nekad bio.Kada ih sve uhvati,ubijaju ga u mracnoj ulici kada je ulazio u svoj Audi TT.

Ali uporedno pratimo pricu Lalovica finog studenta FPN-a koji je krenuo na Zvezdine utakmice da ide kada se preselio iz Smedereva u Beograd,polako ulazi u pricu krecu akcije,odaje se drogama upada na teren,tuce igrace.Prilikom povratka u Smederevo otac i majka ga mole da zivi normalan zivot ali on to sve odbija,ipak on zivi za Zvezdu,na stanici su mu napravili sacekusu Kuruz i njegova kompanija,tu dobija batine i ne uspeva da ode u Beograd da polazi ispite i tu pada godinu.Posto je vec krenuo da ludi polako se otudjava od ljudi ulazi sve dublje i dublje u drogu.Kada je nestalo huligana shvata da je to Kuruzova krivica i zna da mora jednu stvar da uradi da ubije Kuruza.Naravno zeleo je da vrati milo za drago i pravi mu sacekusu kod kolima i tako se zavrsavaju te tuzne price.

Edited by Mita

Share this post


Link to post
Share on other sites

jbg moram,inace Lalovic upada tek u trecoj sezoni,mada moze se tu ubaciti i Dobrokes kao neki novinar(tipa Brankica)koji provocira huligane,uh imam ja ideja koliko god hocete :haha:

u njegovoj emisiji su se susreli Lalovic i Kuruz i od tada je krenulo njihovo rivalstvo :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ovo je genijalno. :haha:

ali stvarno, bez zajebancije, moglo bi da prodje kao neka mini-serija. radnja u fazonu "shishanja", ali dosta originalnije. ipak je po istinitim dogadjajima.

 

mogao bi da se ubaci pred kraj neki cameo pjanovica koji daje kuruzu savet zbog kojeg se njegov zivot okrece za 180 stepeni, neshto kao dule savic u "munjama".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Леми може да статира у једној епизоди.Тада је,сад већ средовечни,Радомир одавно у криминалним водама.Једно вече се претерано уради Џеком,домаћом из Житишта и квалитетном колумбијском Коканиђом и почиње да му се привиђа већ одавно заборављени друг из јуметалских дана,Леми Сикс.

Ујутру у Куриру излази прича о томе како је Куруз после Скандал журке комуницирао са телеграфским стубом.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dres sam poklonio bivšem drugaru iz Kragujevca.

 

Ух,какав ће то тек заплет да буде.

Раме уз раме са епизодом кад Куруз открива да га претерана густина обрва све више тишти...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...