Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

Hvala za detaljnu analizu :pivopije:

Нема на чему. :pivopije:

Ево још једна радосна вест, http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:318759-Ignjatijevic-definitivno-u-Temisvaru

ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ, ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ, ЗГАЗИ ИХ СВЕЕЕЕЕ, ОО ОО ЗГАЗИ ИХ СВЕ . . . :D

Edited by Ancalagon
  • Upvote 3
  • Downvote 1

Realno i partizan je gola kurcina , bitno je samo nadrkati formu bolje od njih . Ima jos i derbi , ne uzima se titula na pobedu bez suta na gol i bunkericu . Djuri mutavom konacno treba zapusiti ona seljacka usta toljagom da ga ducka lepo , pa nek prdi onda o milionima i nekoj svojoj istoriji o nastanku od crvenih i plavih Hrvata :bigblue::bigblue:

• Downvote 1

Realno , do sada su razliku izmedju Partizana i Zvezde ,sto se igrackog kadra tice , pravili samo stranci , u preteklih par sezona Partizan ih je imao mnogo bolje,Zuka,Moreira,Dijara,Kleo ... , mislim da i sada imamo bolje , barem po imenima .

Sreta opet bunca , od kad ima novog izbornika poceo je da halucinira .

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1

Гледах и ја текму против Стеауе.У одбрани сасвим солидна игра,у нападу катастрофа.Не можемо да повежемо 3 добра паса да га јебеш. Слажем се да Борха нема шта да тражи на крилу,треба да се ротира са Калуђером као центарфор. Микић критичан,у одбрани понекад нешто и уради,у нападу је инвалид. Рељић балван,месар класичан. Ади перфектан,као и увек. Мали Мијаиловић ништа специјално али није ништа гори од Исаха а за Савија и Гуму је појам.Лазовић ће играти све боље што буде пролазило време,'фала курцу да се неко сетио да га пусти да игра. Е фали нам оно што би требао да игра Евандро...Креативни везњак.Не можемо да се повежемо у нападу,са онаквом игром ћемо 0-0 и са Палилулцем да играмо.

Не слажем се са Анкалагоном за Коромана...Ја имам утисак да њега боли курац а не да гине на терену,мука ми је кад га видим...

На бековима смо катастрофа, Лазовић по мени има велики потенцијал али има проблем у глави, а према Короману и ја гајим анимозитет зато што је сељачина глупа која је сишла са неке чуке и сад глуми неко мудо, али мора се признати да сваки пут кад је он узео лопту на текми ( без обзира што је себичан ), правио је много већу опасност него Евандро или Лазовић и чињеница је да је трчао све време тако да га није болео курац, а што се тиче игре, није лепа, види се мали помак, али понављам највећи успех је што они трче 90 минута, под Кратком Останићем и Драгуљчетом ( Кристић ) они су на припремама возили бицикле, као су трчкарали, јели говна итд. А сад их је Жиројевић притегао максимално да оставе душу на терену 90 минута и онда да играју још толико ако треба !

Realno , do sada su razliku izmedju Partizana i Zvezde ,sto se igrackog kadra tice , pravili samo stranci , u preteklih par sezona Partizan ih je imao mnogo bolje,Zuka,Moreira,Dijara,Kleo ... , mislim da i sada imamo bolje , barem po imenima .

Sreta opet bunca , od kad ima novog izbornika poceo je da halucinira .

То јесте тачно, али као што се доказало пре пар сезона је да та имена не значе ништа ( иако сте у последњих не знам колко година имали много бољи избор странаца ), 2007 и 2006 су у звезду дошли Аилтон ( некада први стрелац бундеслиге, легенда ), Баркос, Молина, Броновицки и још доста таквих који су требали да праве разлику а били су го курац .

http://www.youtube.com/watch?v=wF2CmwaumpE

Ђорђевић је на већини утакмица изгубљен у свемиру и ионако више нико није луд да га ставља у тим после оног на дербију, а Трифун како кад, некад је умео да одигра, а некад је био гори и од Јевтића... С обзиром на финансијско стање, добро је што смо вишак скинули са платног списка.

Lukic bese dobar napadac , kvalitetan , a Adzic kolko mi je zivaca pojeo i dan danas da ga vidim na ulici gadjao bih ga . On je jos uvek 'talenat' ... Za Perovica se slazem , on realno ne zna nista vise od mene , tacno bih bolje odigrao sa ovih 100 kila od njega :bigblue: , duplo golo . Jedino se uzdam u Robija , ipak je to preveliko ime za celokupnu istoriju partizana , a ne za ove mufljuze danas :D

Lukic je bio igracina,igrao i u Zvezdi i u reprezentaciji ko metak.Ali sjebala ga povreda,tu je pukao.Adzic je klasicni veznjak 90-ih,kurtoncic.

Био и остао. . .

А Трифуна сере само против ових сеоских клубова, не треба нам такав на платном списку, тром је, константно је у офсајду, једино што уме да уради је то да се нађе под утицајем неког космичког раседа на месту где ће лопта да падне . . .

Био је Молина добар,једино што је одједном мистериозно нестао. Ја не знам ни како је отишао,је л' смо га отпустили или је сам отишао...

posle zvezde bio najbolji asistent juznoamericke lige sampiona...otisao jer mu nisu dali da igra...gurali invalide...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...