Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

Иако не подржавам Аџића ни у ком погледу, за ситуацију са Адијем није он крив него смрдљиви менаџери типа Горан Миловановић и остали који мисле да је ЗВЕЗДА клуб са којим можеш тек тако да се зајебаваш и да га попишаваш на сваком кораку, они су посебан шљам о коме нећу више писати . Ал ајде да кажемо да ова ситуација нема везе са менаџерима ( вероватноћа за то је 0,00000000000000001 % ), па није Ади бог и батина у клубу да он буде незадовољан са резултатима, сам је потписао уговор од 3 године нико га пушком није терао да га потписује, и сад кења како је он имао план да буде овде мање од једне сезоне па да оде у неку јачу лигу ( пази црњу шта је смислио ), ако је то стварно тако као што је он изјавио, ставио бих га на клупу до лета, да не види терен, па да га видим где ће да се прода !

Share this post


Link to post
Share on other sites

sta koji moj kurac vise oce ti crnci,jebo ih rutav pas po sred picke!dovedes ih iz pizde mamine,nahranis ih,das im da spavaju u kuci,a oni izmisljaju...tamo je trcao za antilopama,ovde za loptom....probao prvi put burek,a sada bi hteo i u burger king,kentak kraj ciken,oces moj kurac...treba ga ostaviti da ore do kraja ugovora...ima u begecu oranica kol'ko 'oces,svi normalni beze iz tog prkna od mesta...tamo ga nasadis k'o kvocku,nek ore nezahvalna dzukela...da sam ja u upravi i da mi posle pola godine kaze da hoce da ide zbog 2 natpisa u kuriru kako je dobar,hitler bi za mene bio majka tereza...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ма све више и више се чини да је ово све дело дотичног Миловановића, који држи менаџерску агенцију Виртус, у којој је пола репрезентације Гане, тако да се из авиона види да ово нису чиста посла. Како бре да пола репрезентације Гане игра у Србији, и да су последња 3 тренера из Србије, а последњи је из најурен говњивом мотком одавде односно из Партизана. Јасно је да они држе своју армију робова из Гане коју ваљају у Србији, иначе из Звезде имају још два играча који су у канџама те агенције, а то су Микић и Мугоша, тако да треба да се отарасимо и њих брзо, и да прекинемо све односе са тим смрдљивим Виртусом .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Polako samo.Prvo treba sesti i porazgovarati sa njim,da se problem proba resiti.Ukoliko to ne donese rezultate,staviti ga na klupu i nema igranja.Ni po koju cenu.I to je to,da vidis sto ce magarac da se opameti.Reci mu "Druze,ti imas ugovor sa Zvezdom 3 godine,igrac si ovog kluba,dobijas platu od ovoga kluba,ako ti se ne dopada mars na tribine i cekaj da ti se smilujemo".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Он је рекао да је незадовољан резултатима клуба и да је очекивао да ће освајати трофеје, није проблем у парама. Вероватно ће за сада све бити изглађено, а на лето ће врло вероватно отићи ако се Звезда опет не квалификује за Лигу Европе.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Проблем је што се не зна какав је уговор саставио покерфејс, ако има могућности о клаузули и продаји после годину дана он ће да оде сто посто, а ако нема просто не може да оде !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

Partizan je usrao i u košarci sa Popovićem, a onda i Lafajetom, a i u fudbalu sa Moreirom, samo da mi je znati koji degenerici su za ovo odgovorni.

 

To Partizan ne bi smeo da radi, nečasno je.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Реално, од Поповића има колико хоћеш бољих играча. Он је добра варијанта, али као други плеј. Дакле, човек са задатком који ће да одигра одбрану кад је густо, да смири игру, одмори вихорног плеја итд. Људи из Партизана су сматрали да он не може да испуни задатак првог организатора игре и зато се тај случај завршио неславно. Боже мој, и у највећим клубовима има таквих ствари...свако гледа свој интерес.

Лафајер, по мени, није плеј.

Џерелс је добра опција - то ће се тек показати. Након периода прилагођавања следе све боље партије. Оосвајањем Купа цела екипа игра растерећеније. То се најбоље видело против Монтепаскија.

Него, одосмо у баскет воде, а тема је ЈСЛ. :bigblue:

 

Што се Мореире тиче, скрнава управа се дебело огрешила. На основу вести из новина, радије ћу веровати Мореири него фотељерашима који ни на часове физичког васпитања нису ишли.

А недостатак Мореире ће се тек осетити. Вукић је заборавио кад је последњи пут играо првенствене утакмице, а колико видим, на њега рачунају као замену за Мореиру.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Партизан је МОРАО да доведе лево крило, а да Сале Илић пређе на Мореирино место ако су већ решили Моа да најуре.

Ови црнци делују да су квалитет али видећемо кад крене првенство. У сваком случају су бољи од Боје.

Share this post


Link to post
Share on other sites

У сваком случају су бољи од Боје.

 

Sto i nije nesto tesko :D

Ja sam video da je ovaj crnac na pripremama dao gol glavom, posle kornera, to Partizanu vidimo jako retko...volim sto su brzi igraci ali videcemo kakva ce igra biti, nemamo sredinu bojim se...Ilic je ipak spor, Moreire vise nema, Vukic je uvek bio trkac i super igrac, ali je sad sigurno izvan forme...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ако осталих девет играча трче онда Сале баш и не мора. Не могу нешто да се сетим дал је Вукић левак или дешњак.

 

Ма Боја је пајсер тежак. Који су га курац и доводили. Кад је први пут био, била је иста прича као и сад. На почетку воли Партизан, па онда да два комада Лацију. Онда крену да га траже мало богатији клубови. Чини ми се да је прича са Њукаслом била, па је почео да пизди како му клуб не да да иде и на крају га најурише негде у Румунију. Сад опет исти курац. Партизан моја кућа, а сад оће да иде а има важећи уговор. Још пљује по новинама. Не волим ја нешто Ђуру претерано, али је за ово 100% управу. Није Партизан аутобуска станица да долази и иде како се коме дигне.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Боју ће, ваљда, успети неком да увале. Тренутно је на проби-клуб је тајна-а спремни су да исплате 300000 еврића.

 

Него, нема цигана да кажу како је прошла генерална проба. :bigblue:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Нисам имао времена да пишем рецензију утакмице ( макар оно што сам видео са северне стране највећег стадиона у Србији ), ал ево сада ћу, укратко прво полувреме катастрофа, Каду и Короман су давили игру, друго неупоредиво боље поготову после изласка Кадуа.

 

Стаменковић - имао је пар невероватно глупих потеза, не зна да испуца лопту.

Бајковић - пијандура неозбиљна, али данас добар.

Ади - и после свих ових срања, апсолутно феноменалан ( иначе цена му је фиксна 4 милиона :violent: )

Ћосић - без грешке такође, одличан.

Нинков - данас такође веома добар, одговара му партнер Борха !

Тошић - имао је пар неких глупих пасева, али и пар добрих, трчао спринт свих 90 минута ( као и сви остали, физичка спрема 200 % боља него у првом делу сезоне )

Исах - очајан, много дави лопту и греши у додавању

Мијаиловић - Мићко одличан, имао добар шут један. ( од 50 и неког минута је играо )

Каду - Катастрофалан, не постоје речи које могу да опишу тог малог педера колко је лош !

Короман - лош, себичан . . .

Борха - најбољи на утакмици, зверина.

Евандро - прво полувреме ок, друго одличан ( чим су изашли Короман и Каду а ушли Јевтић и Лазовић )

Калуђеровић - данас је лошији био него иначе . . .

 

Остали

 

Перовић - балван спори

Лазовић - добар, имао пар добрих додавања и једну сто постотну шансу за коју су свирали офсајд који није постојао !

Гума - неприметан ( играо 5 минута )

Јевтић - перверзан, две асистенције, унео је живост .

Бинић - играо 5 минута, види се да је баш брз.

 

 

Лешинара и Фирмаша је било око 600, добро њихово издање ( добро навијање, бакљада, парола ) .

А што се тиче нас, било је баш блејачки, што ја искрено нисам очекивао ал ајде ( без озвучења ) , слабо навијање, односно просечно ( сем на моменте ), пиротехника, удари, одличне пароле. ( Вилота добродошао. 240 година чему журба када идете у погрешном смеру ? Кад изгубиш душу постанеш роб, кад предаш и срце идеш у гроб, КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ! И последња, ХОЋЕМО ЗВЕЗДИНО ПРОЛЕЋЕ )

 

 

Детаљнији опис утакмице непостоји ! :pivopije:

 

 

 

Ево и ово,

Edited by Ancalagon
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma dosta klinaca je doslo na sever koji obicno i ne dolaze. Ne zna se pesme ni nista. Meni je odvratno bilo na severu tako da sam se na poluvremenu prebacio na zapad. Ali u nedelju sledecu ce biti fantasticno, to sam siguran. :rockdevil:

Sto se same utakmice tice, kolega gore je sve lepo objasnio. Onaj Koroman je ogroman bizgov ne moze da potrci prema lopti majke mu ga nabijem.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

kada je bio prvi put u partizanu,secam se da maltene,trocifren broj utakmica nije dao gol...napadac koji ne daje golove...znam da je ucackao neki gol nekim bogaljima,da se radovao k'o da je dao gol za pobedu u finalu svetskog prvenstva...

 

Mislim da je bio Voždovac u pitanju :D

 

Bjeković Junior i Boja, najefikasniji napadači Partizana :rockdevil::rockdevil:

Edited by Imrahil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...