Nesalomivi Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Becanovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 (edited) Au Sale, al' se raspisa Bio sam i ja na tekmi, udarila me neka somina barjakom u glavu kad ga je nosila, ona cetnicka mi je uredila frizuru par puta, i jednom mentolu je baklja ispala bas pored mene, mada sam imao srece da mi ne oboji patike. Stvarno blejacka atmosfera bila, malo sam se ispraznio, nismo lose drugo poluvreme odigrali, i lepo je sto je onol'ko ljudi bilo Edited February 21, 2011 by Srlandand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Petrović: Ne žalim što sam ostao Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Glupost,trebali su ostaviti Trifunovica.Nije on toliko los,zabijao je i bio koristan.Doktor za onog majmuna Perovica. Не хули. Видели смо и ми Реал, а богами смо га и победили... http://www.youtube.com/watch?v=3mx0CIvlI38 Они су водили на полувремену. Славко Перовић, по свему судећи неће наставити каријеру у Тому изТомска. Преговори су, наиме, обустављени у Турској, а очигледно је дамлади нападач није променио став од пре месец дана, када је одбиомогућност да оде у далеки Сибир. Је л' ово сигурно? Лаловић каже да је играчина. Апсолутно. У недељу СВИ НА МАРАКАНУ ! Игра наша Звезда против Борца из Бања Луке, улаз бесплатан на све трибине, лепо време, нема разлога да се не дође ! Увек ми се повраћа кад видим овако написано Бања Лука...Који ли су идиоти смислили да се тако пише... Novi dresovi \m/ U ovim dresovima samo potpuna dominacija dolazi u obzir До јаја!Ретро варијанта,баш ми се свиђа. Au Sale, al' se raspisa Bio sam i ja na tekmi, udarila me neka somina barjakom u glavu kad ga je nosila, ona cetnicka mi je uredila frizuru par puta, i jednom mentolu je baklja ispala bas pored mene, mada sam imao srece da mi ne oboji patike. Stvarno blejacka atmosfera bila, malo sam se ispraznio, nismo lose drugo poluvreme odigrali, i lepo je sto je onol'ko ljudi bilo Пођи некад са мном на текму цаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancalagon Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Au Sale, al' se raspisa Bio sam i ja na tekmi, udarila me neka somina barjakom u glavu kad ga je nosila, ona cetnicka mi je uredila frizuru par puta, i jednom mentolu je baklja ispala bas pored mene, mada sam imao srece da mi ne oboji patike. Stvarno blejacka atmosfera bila, malo sam se ispraznio, nismo lose drugo poluvreme odigrali, i lepo je sto je onol'ko ljudi bilo Е Срки симпатизеру један, сметају ти барјаци и бакље , шалим се бре па што ме ниси звао да идеш са нама на текму ( кад смо већ код тога ае у недељу на смедерево ! ) :ph34r: ЗБЕЗДО ИГРАЈ, ЗВЕЗДО САД ПОБЕДИ, ПРАТИЋЕТЕ БАКЉЕ, БУБЊЕВИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Почетак другог дела првенства померен за 5. март. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 снег? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancalagon Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Јаоооооо бре неееее! Јебем ти снег и зиму и у курац ! То је због ових наших шугавих сеоских стадиона, који не могу да се очисте ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 da ce bog da je ukinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 И да га очисте, не вреди...оранице. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Боље да играју по снегу него да чекају да се отопи. Има да буде блато до колена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesalomivi Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Zanimljiv komentar na odlaganje prvenstva, sa jednog foruma Najbolje bi bilo da se kod nas fudbal igra u sali, jer su posete taman za malo vece sale, a i preplaceni fudbaleri bi mogli da sacuvaju svoje cenjene noge, a i preskupe frizure. Jedino bi Zvezda morala da igra u BG Areni jer ima prosek od 11 hiljada gledalaca, ostali mogu i u skolskim salama da igraju meceve. Smanjimo dekretom dimenzije terena na dimenzije rukometnog terena i super. Taman se fudbaleri nece umarati mnogo i moci ce da odigraju cak i dve utakmice nedeljno. A sto se tice ucesca u evropskim kupovima ionako smo smesni. Ako nekim cudom se neke indijance pobede, cim dodju jaci klubovi pokaze se koliko su smesni svi redom... Tuga! Pao neki snezic i zadrzao se oko 10 cm i vec frka... Stvarno strasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 @Ancalagon- ma htedoh, nego isao s ortacima iz osnovne, malo rijunion neki pravili Idemo sledeci put zajedno, a vodimo i Karnisera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Карнисеро је издао Смедерево град ако навија за цигане. Деспоти му то никад неће заборавити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Ја то гледам са ведрије стране,бар нисам ушао у кућу великог јума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Зашто си тако љубоморан? Ево, ако треба, Леми ће да изађе и препусти ти место... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Naravno.Vasim artificijelnim onlajn identitetima je poljuljano samopouzdanje i imaju problem toto genere.Ako ce im se na ovaj nacin to vratiti,voljan sam da pomognem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Сад кад си нас exposeur un hazard нема нам спаса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancalagon Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 @Ancalagon- ma htedoh, nego isao s ortacima iz osnovne, malo rijunion neki pravili Idemo sledeci put zajedno, a vodimo i Karnisera Ма блеја, сад је померено Смедерево за 5 или 6 март а тада је 66 рођендан Звезде, биће паклено. А вечерас на женску одбојку, лига шампиона у шумицама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancalagon Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 xaxaxaxaxaxax Vladimir Putin is watching you! http://www.sportal.rs/news.php?id=45888 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 ахахахах, овај опет прави срања :haha: http://www.alo.rs/sport/35991/Fudbaler_Vojvodine_nokautirao_policajca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 (edited) Ceka se izvestaj Stoika. Edited February 24, 2011 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Чекају се ексклузивни снимци са лица места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Руни наставља да лудује. Ако га сад не шутну из Војводине, значи да је под Батином протекцијом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Ако пропадне, диловаће дрогу за газда Бату. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts