Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ма јебеш све, ЈА ОЋУ ДА ВИДИМ ЗАНИМЉИВ ДЕРБИ БРЕ ! А данашња одлична партија Звезде и лоша Партизана то наговештава.

А за снимање на трибини се потпуно слажем, на северу се то хвала богу смањило, у копу више нико скоро не снима, али по боковима има још увек доста мајмуна, ал полако . . . Похвала за Гробаре за бројност ( што је џабе и богу је драго, велики проблем за вашу трибину, ми смо фала курцу то пребродили )

Posted

To nisu navijaci nego grobari , navijac sam ja koji voli Partizan , a ne neki bivsi cigan , iz na primer Zitista , koji sad ima svoju sipku na jugu .

Bjeko majstore , legenda Partizana !

Posted

To nisu navijaci nego grobari , navijac sam ja koji voli Partizan , a ne neki bivsi cigan , iz na primer Zitista , koji sad ima svoju sipku na jugu .

: *

Posted

Тај Бјековић је човек за дијагнозу, који у себи има толико мржње и љубоморе уперене ка Звезди да је то постало више него јадно . . .

• Upvote 2
Posted

Кад мало боље размислиш,та реченица може да важи за бар 70 посто партизанових играча,функционера,навијача...

Posted

Isti je kao recimo Lukic.

Drago mi je da su Stanojevic i Prosinecki normalni ljudi, nema glupih izjava, radi svoj posao bez skupljanja jevtinih poena tako sto ces pljuvati rivala. Na to se samo kreteni pale.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...