Jump to content

Recommended Posts

Posted

kar-ni-sero bi uzeo dvojno drzavljanstvo i odazvao bi se na poziv korejskog selektora.eventualne golove protiv reprezentacije srbije ne bi slavio.jovanoviceve provokacije bi stoicki otrpio.

Posted

Ne preteruj,imam samo 207 cm.Ja bih naravno igrao stopera (ili ti centralnog beka za one koji ne razumeju),kosti bi im lomio kosooke.

Iako su svi vijetkongovci malecki,za Mitu su kiklopi.On bi i tamo bio liliputanac.

Posted

Замисли Лемија тамо... Борис Доброкес-210 цм. Инчон-252,са све тренером и физиотерапеутом.

le-mi bi lemao neke srednjoskolce 2 na 2 ispred zgrade dok ga ne bi neka korejska crnja izbusila zbog laktanja.

Guest Bata Životinja
Posted

Cigani, samo da vam poručim da danas stiže bensedin. Iliev pride.

• Upvote 1
Posted (edited)

Užasno igramo, sreća pa cigani nemaju veze.. Tj. sreća da nisu imali u prvom, valjda neće ni u drugom..

Edited by Imrahil
Guest Bata Životinja
Posted

napunili smo ih glavićima, pa ti vidi ko je tu moron :haha:

Iliev - asistent asistenta :rockdevil:

i stvarno, ima li bolji stream od ovog rts-ovog?

Posted

Dodje kuci sa sastanka, kasnim na utakmicu 10 minuta i ne vidim gol :udri: (video sad na snimku)

Igramo ocajno, kao da igramo na kontru ali to je jako lose...Ako ne ubaci Adiju u drugom poluvremenu, neka ide sve u kurac...ovako ako nastavimo, Zvezda ce nam sigurno dati gol ili dva, bas smo losi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...