Hail Metal Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Bjekovic : Trebalo je da bude 5:0 @ Spaskerock , Nije bitno za koga navijas , "ruka" nije bila u kaznenom prostoru i ne znam kako onda mozes da ocekujes penal . Koroman i Tosic ne igraju u revansu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 covek ruku drzi uz telo, nije je ni pomerio..nije bilo nikakve namere da lopti skrene putanju. kraj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaskerock Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 @ Spaskerock , Nije bitno za koga navijas , "ruka" nije bila u kaznenom prostoru i ne znam kako onda mozes da ocekujes penal . Bitno je , za druge se navija,a Partizan se voli , ali su mi trebale pare za pivo. da je 3:0 ili 4:0 bilo bi odlicno . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 trne osta karleusa neprokomentarisana,molim te nemoj se zajebavat'. izvinjavam se,moja greska... ipak sam mislio da pomenem igrace,kakve-takve,al igrace...karleusu sam hteo na 'bem ti zivot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Pižon: „Šteta što Tejgo nije Srbin“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Kompletni idiot. Šteta što Mesi nije Srbin, baš bi koristio reprezentaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Drugar singlirao 1-1&3+, takođe je kukao da mu je svejedno ko će dati još taj jedan gol. Gledao sam pregled, dobri su bili gulanferi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Koroman i Tosic ne igraju u revansu . Фасцинантно. Онда можда и имамо шансе за пролаз. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 izvinjavam se,moja greska... ipak sam mislio da pomenem igrace,kakve-takve,al igrace...karleusu sam hteo na 'bem ti zivot... uglavnom,prokomentarisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Фасцинантно. Онда можда и имамо шансе за пролаз. bez ta dva invalida mozemo i Realu na crtu bez problema realno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Штета за Коромана и Тошића. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Vidim 0:1 k'o vrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 И, наравно, стрелац је... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 usput, najjača slika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 На 90% слика изгледа као наркоман. Напушен и те форе.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Стигао је он мало даље од траварења. Илиев Ивица, Илиев Ивица (на мелодију "Жена је варљиваааа") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Mozda sam ja zadojen mrznjom , ali uglavnom sam realan , a reci da je u sansama bilo 4:3 za partizan je u najmanju ruku bezobrazno . Onaj sut Ilieva sto je pogodio Stamenkovica , je manja sansa od onog Kaduovog kad je pogodio Mustafu u nogu . Ono je bila mozda i najlepsa akcija na drbijima u poslednjih 10 susreta , od noge do noge i izigrana cela odbrana , Kadu sutira ko mrtvak inace bi svako normalan pokidao golmana . Borha je sam imao 3 stpostotne 1-1 sa Mustafom , jbg zasluzeno smo izgubili to sam vec rekao , ali barem smo nesto fudbala prikazali , a vi gotovo nista . Ono sto je imao Sasa Ilic skoro da nije sansa , coveka su stigli na 16 m nije cak ni pokusao da sutne . Sad , da li biste pokazali da je drugacije tekla utakmica (uostalom kao i prvenstveni derbi) u to nema smisla ulaziti. Pogledao sam snimak naravno , uvek pogledam kad se vratim sa utakmice . Drago mi je sto je kisa padala , dosta 'navijaca' je kukalo kolko sam video . Ko nije preziveo Zvezda-Ekeren onomad ne zna sta je kisa , tada ni taksi nije kupio navijace kolko su mokri bili . 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 O sretenka pa opet haluciniras , najbolja akcija je ona ozmedju Tejga i Adije , kad je ovaj drugi sutirao tik preko precke . Inace za svaku odbranu golmana se moze reci da ga je igrac pogodio , stvarno si pacijent , Iliev je odlicno sutirao ,ali je Stamenkovic izvanredno reagovao , kao i Stojkovic . Zvezda je bila bolja u prvom , Partizan u drugom poluvremenu, Partizan je imao izglednije i vise 100% sansi , ko drukcije kaze-klevece i laze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Mozda sam ja zadojen mrznjom , ali uglavnom sam realan , a reci da je u sansama bilo 4:3 za partizan je u najmanju ruku bezobrazno . Onaj sut Ilieva sto je pogodio Stamenkovica , je manja sansa od onog Kaduovog kad je pogodio Mustafu u nogu . Ono je bila mozda i najlepsa akcija na drbijima u poslednjih 10 susreta , od noge do noge i izigrana cela odbrana , Kadu sutira ko mrtvak inace bi svako normalan pokidao golmana . Borha je sam imao 3 stpostotne 1-1 sa Mustafom , jbg zasluzeno smo izgubili to sam vec rekao , ali barem smo nesto fudbala prikazali , a vi gotovo nista . Ono sto je imao Sasa Ilic skoro da nije sansa , coveka su stigli na 16 m nije cak ni pokusao da sutne . Sad , da li biste pokazali da je drugacije tekla utakmica (uostalom kao i prvenstveni derbi) u to nema smisla ulaziti. Pogledao sam snimak naravno , uvek pogledam kad se vratim sa utakmice . Drago mi je sto je kisa padala , dosta 'navijaca' je kukalo kolko sam video . Ko nije preziveo Zvezda-Ekeren onomad ne zna sta je kisa , tada ni taksi nije kupio navijace kolko su mokri bili . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 O sretenka pa opet haluciniras , najbolja akcija je ona ozmedju Tejga i Adije , kad je ovaj drugi sutirao tik preko precke . Inace za svaku odbranu golmana se moze reci da ga je igrac pogodio , stvarno si pacijent , Iliev je odlicno sutirao ,ali je Stamenkovic izvanredno reagovao , kao i Stojkovic . Zvezda je bila bolja u prvom , Partizan u drugom poluvremenu, Partizan je imao izglednije i vise 100% sansi , ko drukcije kaze-klevece i laze . Jaka akcija kad pretrcis sve , na onoj nasoj je kompletna odbrana poispadala ko iz dzipa , Krstajic je vikao da se zatvore vrata da se vise tako ne ispada Posto branim odlicno i moze se reci da sam profesionalac recicu ti da naravno nije svaka odbrana takva da se moze reci da ga je igrac pogodio. Pogotovo ako golman napravi par koraka pri odbrani ili skoci kao panter i sta ti ja znam . Kadu je pogodio Mustafu koji je solidno bio postavljen , ali ipak je to bio ocajan udarac bez obzira sto je levom nogom. Ilijev je imao malo bolju poziciju , ali nije hteo da reskira da gadja suprotni ugao , vec je pokusao da pogodi krivu nogu stamenog tj tu njegovu stranu. Videces da se debeli gmaz samo bacio , ali se nije ni pomerio sa mesta . Da je reskirao Iliev ne bi ga stigo onaj nas bek niti bi debeli zastitio dalji ugao . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Drago mi je sto je kisa padala , dosta 'navijaca' je kukalo kolko sam video . Нема ничег бољег од кише за време утакмице. Довољан пример је Шахтјор ове сезоне и деведесетоминутни еври го у режији нас петнаесторице. http://blog.izaberipartizan.com/2011/03/baba-deda-derbi/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Тек сад видех овај барјак, вијорио се против Офке. Много је леп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dEc9wbsn4bA Sta je rekao Djani ? CCPK ! Тек сад видех овај барјак, вијорио се против Офке. Много је леп. A gde je sad tvoj huligansko-engleski kodeks navijanja : sal , grlo , dlanovi ? Prodao si se , izdao scenu , obican si pozer , dzabe i Cock Sparrer , obican fotograf si nista vise . CCPK ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts