Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

uglavnom,prokomentarisi.

brate,sta reci,a ne zaboraviti nesto...spor,los centarsut,nikakav smisao za igru,k'o da je na utakmici bio pijan...ako ne pijan,onda mamuran...on se vratio u zvezdu kako bi posle utakmica isao u stefan braun da loce i da bude blizu zene,da je nadgleda,da ne pocne opet da se bavi svojim prvim zanimanjem...

Било би феноменално, али нема од тога ништа.

I ja kazem, ali novinari moraju nesto da pisu.

Ima ugovor sa Zvezdom, ovi ce debelo obestecenje da stave i posle onoga sa Kleom, sigurno nece dozvoliti da im najbolji igrac ode u Partizan. Ako ode, otici ce u inostranstvo.

Male su sanse da ce nasi uspeti da ga zadrze do septembra, ali je sigurno da ce otici u neki inostrani klub, boli ga kurac da igra u Partizanu, koji realno ne moze da mu ponudi znacajno vecu platu nego Zvezda.

EDIT: Eto, Nesalomivi vec sve rece :)

Edited by Srlandand

Тешко да ће било ко да пљуне лову за њега - мислим на паре које Звезда тражи. Човек је ипак тек одиграо полусезону. Европа га није ни видела. Можда затеже као својевремено Дијара, па тражи да му повећају плату.

Guest Bata Životinja

U Partizanu ima najveću šansu da igra Ligu Šampiona, a to je najveća reklama za jednog fudbalera. Jedna sezona u Partizanu bi mu digla cenu.

• Upvote 1
  • Downvote 5

У Партизан може једино да дође ако му касне исплате, па тражи раскид уговора.

Остало су празне приче.

У сезони 11/12 лимит је 4 странца. Рачунај да ће Камара да остане, а да ће Кизито да оде. Савић нема српски пасош и колико сам ја чуо, тешко да ће да га добије. Тејго и Адија ако остану то су четири странца.

И без обзира на ово тешко да ће Ади у Партизан.

Ми ћемо највероватније да шутнемо Исаха и онда нам остају Ади,Каду,Евандро и Борха. Надам се да ће и Каду да оде,а да ће Марковића и Волкова да доведу.

П.С. Добио је Кизито српски пасош.

Edited by El Karnisero

Нико ове сезоне у домаћем првенству није овако надиграо Партизан, Рад врло борбен и отворен, само пресинг и контре. Партизан има среће да није примио 3 и то уз помоћ безобразног судије. Лепа акција Партизана код гола, прелеп слободњак Рада. Одлична утакмица за наше услове.

И шта сада љубитељи Адије? Шта зна курчеви Адија осим да трчи за лоптом?

Дозовите се памети...сви ви сте зрели људи и треба да схватите да без првог стрелца лиге Партизан нема шта да тражи на Бањици. Зашто? Зато што је први стрелац лиге помагао Илићу да крпи рупе по левој страни. Зато је сада Рад то искористио и убија Партизан преко десне стране.

Још једном, дозовите се памети...ИИ мора да игра.

Realno rad treba da vodi sa 4-1 . Ode titula , ovog sam se i plasio , opustanja posle derbija . Primiti onako dva supacka gola je za nevericu , kakva liga sampiona , Stojkovic zajebao oba gola , zaboravio je da sme da napusti gol crtu . Lepo kazem za Vukica , papak nije za Partizan i svako ko kaze da je on zamena za Moreiru je fudbalski idiot .

To je taj smrdljivi mentalitet, povedemo, umesto da nastavimo da igramo, mi prepustimo inicijativu protivniku, sad neka izgube debili...

Upravo tako.

И шта сада љубитељи Адије? Шта зна курчеви Адија осим да трчи за лоптом?

Дозовите се памети...сви ви сте зрели људи и треба да схватите да без првог стрелца лиге Партизан нема шта да тражи на Бањици. Зашто? Зато што је први стрелац лиге помагао Илићу да крпи рупе по левој страни. Зато је сада Рад то искористио и убија Партизан преко десне стране.

Још једном, дозовите се памети...ИИ мора да игра.

Nadam se da si sarkastičan :D

Realno rad treba da vodi sa 4-1 . Ode titula , ovog sam se i plasio , opustanja posle derbija . Primiti onako dva supacka gola je za nevericu , kakva liga sampiona , Stojkovic zajebao oba gola , zaboravio je da sme da napusti gol crtu . Lepo kazem za Vukica , papak nije za Partizan i svako ko kaze da je on zamena za Moreiru je fudbalski idiot .

Ја се надам најмање боду, а за то је потребно да у игру уђе први стрелац лиге.

• Upvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...