Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

Realno rad treba da vodi sa 4-1 . Ode titula , ovog sam se i plasio , opustanja posle derbija . Primiti onako dva supacka gola je za nevericu , kakva liga sampiona , Stojkovic zajebao oba gola , zaboravio je da sme da napusti gol crtu . Lepo kazem za Vukica , papak nije za Partizan i svako ko kaze da je on zamena za Moreiru je fudbalski idiot .

Стојковић је пичка циганска !

Ма он је класичан линијаш као и Стаменковић, одбраниће неке нереалне шутеве из близине ал зато ће да прими без проблема гол из корнера . . .

Imrahil, овога пута нисам саркастичан. Види се да је Илић мртав и да је Лука дупло бпжи од њега. Кад је ИИ на терену, он је више по левој страни него у нападу. Дакле, попунио би те рупе и све би било ок. Упореди Радове нападе по десној и левој страни и све ће ти бити јасно.

Ја се надам најмање боду, а за то је потребно да у игру уђе први стрелац лиге.

Sve sem pobede je oprostaj od titule , zar ne mogu da stisnu i pobede sugavi Rad , jebote RAd !!! I Djuric prica o Ligi Sampiona !!! Ako su profesionalci nek pobede posle ovog kola je pauza , mislim ne razumem , Rad , jebote nemaju ni stadion debili .

Рад је и против нас био бољи. Одлично играју,организовано и нападачки. Онај Николић је изгледа одличан тренер.

Није он толико добар тренер колико они имају добру физичку спрему ( завештање Жиројевића ), и заправо играју веома прост фудбал, који успевају да реализују.

Imrahil, овога пута нисам саркастичан. Види се да је Илић мртав и да је Лука дупло бпжи од њега. Кад је ИИ на терену, он је више по левој страни него у нападу. Дакле, попунио би те рупе и све би било ок. Упореди Радове нападе по десној и левој страни и све ће ти бити јасно.

Meni je bitniji problem prevelika opuštenost igrača. Isto je bilo u derbiju gde je Iliev igrao.

Elem, kako smo igrali, ovih 2:2 je sjajno.

docice Zvezda Radu na noz :evotigana::rockdevil:

Били смо ми,једва их нешто добисмо. А судија је могао још мало да продужи...

Слажем се да Рад првенствено игра на спремност. У нашој лиги то и прави највећу разлику.

Сад да се добије мртви БСК и онда све зависи од нас.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Realno, cigani kako su igrali ovo prvenstvo, trebalo je da zaostaju 10-12 bodova, brdo utakmica dobili u poslednjim minutama i srecno, bez igre. Gledao sam Rad - Zvezda, Rad je bio bolji, promasili su nemoguce ali cigani imaju srece da to nije normalno. Dobro, zato im se to vratilo protiv nas u kupu, gde smo dali prvi gol dosta sretno.

Предраг Лука је велик таленат, а у Раду има још неколико одличних младих играча... Било би лепо да очувају екипу за следећу сезону, па да узму куп, рецимо... Данас је Рад могао да победи, али ни ово није лоше, Савић је спасао Партизан својим интервенцијама пар пута.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...