Jump to content

Recommended Posts

Posted

Сиктер какани гробарчићи, ја колко видим овде је теме Јелен Супер Лига и дешавања у истој, пошто је фудбалски клуб Црвена Звезда члан те лиге, она је аутоматски део ове теме. То што вас пуцају ГИГАНТСКИ КОМПЛЕКСИ није мој проблем. Зашто не може све лепо и хармонично да буде, ја и остатак навијача Звезде на овом форуму постављамо вести о Звезди а ви остали постављајте и полемишите о свом вољеном клубу, и без просеравања по нашим вестима.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ама ко је овај Каладонт?

Навијач Црвене Звезде, Европског и Светског првака . . .

Posted

Сиктер какани гробарчићи, ја колко видим овде је теме Јелен Супер Лига и дешавања у истој, пошто је фудбалски клуб Црвена Звезда члан те лиге, она је аутоматски део ове теме. То што вас пуцају ГИГАНТСКИ КОМПЛЕКСИ није мој проблем. Зашто не може све лепо и хармонично да буде, ја и остатак навијача Звезде на овом форуму постављамо вести о Звезди а ви остали постављајте и полемишите о свом вољеном клубу, и без просеравања по нашим вестима.

Зато што нисмо јебена хипи комуна, а не шаљемо ни поруке на 2344, па, ето, морамо да уништавамо све циганско, пљујемо по циган малој, јер нас, ето, ударају гигантски комплекси па не знамо како да се изборимо са њима.

:rolleyes:

• Downvote 2
Posted

Јебига авангардан сам, шта да се ради. :pivopije:

Зато што нисмо јебена хипи комуна, а не шаљемо ни поруке на 2344, па, ето, морамо да уништавамо све циганско, пљујемо по циган малој, јер нас, ето, ударају гигантски комплекси па не знамо како да се изборимо са њима.

Болдован део текста сам рекао иронично . . .

Posted

Ali barem se ne vrtite u vrtlogu lazi,obmana i insinuacija kao mi nesretnici jebiga.

Posted

Au na šta ličim na toj slici sa koje si mi isekao glavu. Idi na last.fm, tamo ličim na čoveka, pa montiraj kol'ko ti duša ište.

Posted

Au na šta ličim na toj slici sa koje si mi isekao glavu. Idi na last.fm, tamo ličim na čoveka, pa montiraj kol'ko ti duša ište.

A jebiga,pa nije fora da trazim lepe slike,snimljene kvalitetnim uredjajem,i da ih sminkam tri sata.Ovako random slika i montaza odradjena za 3 minuta su pravi smek.

Posted

Daj Lemi, nađi neku sliku kojekakvih indijanaca sa neke tribine, pa ubaci celu ekipu sa Sporta (osim Metal Mena, crk'o dabogda).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...