Jump to content

Recommended Posts

Posted
Svetovnost države

Član 11.

Republika Srbija je svetovna država.

Crkve i verske zajednice su odvojene od države.

Nijedna religija ne može se uspostaviti kao državna ili obavezna.

• Upvote 2
Posted (edited)

Па океј, али ово је молба СПЦ а не наредба или нешто слично, а то што си цитирао је основа сваке модерне државе . . .

Edited by Ancalagon
Posted

Moja crkva je Crvena Zvezda . Ko ne dodje sad kad nam je najvaznije , zbog price o Velikoj suboti je za mene pipica .

Seru , kradu , prde i smrde svi odreda , ne samo na tribini nego na celoj kugli zemaljskoj i onda se sete boga kad je neki praznik . Govna .

• Upvote 4
Posted

Moja crkva je Crvena Zvezda . Ko ne dodje sad kad nam je najvaznije , zbog price o Velikoj suboti je za mene pipica .

Seru , kradu , prde i smrde svi odreda , ne samo na tribini nego na celoj kugli zemaljskoj i onda se sete boga kad je neki praznik . Govna .

E da se i ja slozim jednom s tobom.

Pomodarstvo je izgleda u modi vise nego ikad. Jadno i bedno, sad su navijaci kao neki vernici .

Posted

Ја се лично не слажем са бојкотом дербија, ал овде је поента да се већ пар година уназад бојкотује коло на тај дан ( а у том бојкоту су учествовали и Гробари, који ће да покажу њихову већ легендарну доследност ако не буду бојкотовали ), тако да нема шта да се прича . . .

Posted

Причам о самом бојкоту утакмице, не улажењу на стадион ! Ти си за време тог дербија навијао за Црвену Звезду ако се не варам?

Posted

I danas me je strašno sramota zbog toga.

Па и треба, прелетање је најгори могући потез који може да начини навијач Звезде или Партизана, видиш како је Мустафици сад .

Posted (edited)

Jebo te, koji su ljudi licemeri, nece ici na derbi, kao veliki vernici, a uvece ce 95 % njih da pije, i radi sve sto je u duhu vere :haha: Pa stvarno su ljudi jadni i pomodari.

Kao bore se za porodicne vrednosti, porodica, ovo ono...a svaku utakmicu pljuju, vredjaju, skandiraju sve i svasta, tuku se...ali su svi kao veliki Srbi, pa misle da Srbin mora biti pravoslavac pa ce sad kao da ispadnu veliki vernici ako nisu na derbiju...nema veze sto su u zivotu sve samo ne hriscani.

Edited by Nesalomivi
  • Upvote 1
Posted

Jebo te, koji su ljudi licemeri, nece ici na derbi, kao veliki vernici, a uvece ce 95 % njih da pije, i radi sve sto je u duhu vere :haha: Pa stvarno su ljudi jadni i pomodari.

Kao bore se za porodicne vrednosti, porodica, ovo ono...a svaku utakmicu pljuju, vredjaju, skandiraju sve i svasta, tuku se...ali su svi kao veliki Srbi, pa misle da Srbin mora biti pravoslavac pa ce sad kao da ispadnu veliki vernici ako nisu na derbiju...nema veze sto su u zivotu sve samo ne hriscani.

Па апсолутно се слажем, знам врло добро људе који су по разним екипама и какви су то " часни " и " безгрешни " православци. Идеја која је иза тог бојкота је потпуно здрава али су проблем људи који стоје иза ње . . .

Posted

Тај дан је у православној традицији предвиђен за провођење времена са ближњима а не за урликање на стадиону, у томе је цака. :lol:

Posted

pa najgora sorta ljudi su ti *turbo hriscani* kako ih ja od miloste zovem. kao agnostik postujem istinskog vernika (ma koje veroispovesti on bio) , a ova specificna kategorija...pa to ti je najobicnija stoka.

Posted

Тај дан је у православној традицији предвиђен за провођење времена са ближњима а не за урликање на стадиону, у томе је цака. :lol:

Pa ti idi sa bliznjima na istok ili zapad stadiona i nemoj da urlices. Svi srecni i zadovoljni.

Posted

'Де ћеш ближе од вољеног клуба и већег празника од дербија?

• Upvote 1
Posted

'Де ћеш ближе од вољеног клуба и већег празника од дербија?

Tako veliki broj grobara razmislja...i jedan deo cigana, ali njihova sektaska glavna ekipa je utripovala da su oni veci hriscani od isusa :lol: I oni ce naciju da izvode na pravi put :lol:

Posted

Nervira me svako to organizovano nedolazenje i slicno. Ce oni nekome da brane da dodje na tekmu? Kome se ide, nek' ide, kome ne nek' ostaje u kuci/ide u crkvu (a ni 1% njih naravno nece na to ni pomisliti), a ne da vodje stalno nesto kenjaju i inate se, nikako da shvate da ti ljudi sa severne tribine nisu njihovo vlasnistvo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...