Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

78465874.jpg

1303607971.jpg

Iskreno ne verujem koliko se grobari cak i ovde loze.. pa jebote, igrali ste pred 20 i kusur hiljada SVOJIH navijaca i pored toga ste se celo prvo poluvreme branili.. ok, sramota je kako je zvezda igrala u drugom poluvremenu ali sta ocekivati kad pokrse organizatora igre a umesto njega udje legenda jevtic koji ni prazan gol ne bi pogodio da mu date loptu.. ali covece, vec ko zna koji derbi nas jedva dobijate sa nekom jadnom bednom igrom koja se zasniva na bunkeru + kontrama pa onda nekoj koski za tejga i krstajicevom neprekidnom lomljenju svakog igraca koji mu dodje na 2m.. srecna vam bila titula, jedva cekam da gledam kako vas opet deru u Evropi..

Kакав пацијент. :haha: :haha:

Edited by Underkuruz
  • Upvote 1
Posted

Делије, изгубили смо титулу, али је битно да смо сачували образ. Ови сад нек узму титулу ако их није срамота. Безбожници.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

ako neko posle jucerasnje utakmice se i dalje bude lozio na derbi,smatracu ga za osobu sa posebnim potrebama..

jebem ti srpsku fudbalsku filozofiju i sve ti jebem..

ja ne mogu da verujem da se petnaestak-dvaes hiljada ljudi obuje,obuce,hoda do stadiona,kupi kartu,gura se na ulazu i sat i po zuri u nesto sto bi trebalo nazvati "praznik fudbala".. :haha:

a oni vernici sto ne dodjose na utakmicu.. :haha:

sigurno ne izbijaju iz crkava,poste svakih tri dana,ispovedaju grehe,mole se bogu svako vece,idu na liturgije..

koji nedostatak SVEGA sto neku osobu cini uracunljivom!!!

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Поштено, 3 пута их добијеш, а 1 изгубиш (а прођеш у финале Купа), освојиш титулу и останеш без образа.

И ником није љепше нег је нам', само да је 'вако сваки дан. :rockdevil:

• Upvote 1
Posted (edited)

@ Ejpril O'Nil

'Ajde, ne kenjaj. Pre bih išao na derbi nego na finale Lige šampiona.

Edited by Underkuruz
  • Upvote 2
Posted (edited)

Нек си нам ти, друг расиста, рекао.

CIM_Saves.jpg

Нормално, ми расисти смо побожни људи. Свевишњи је са намером створио различите расе, и послао нас, расно свесне људе, да будемо путоказ другим људима који су заслепљени ционистичким обманама. Нећу ваљда да се дивим ту неким црнцима са дредовима. Пазите да не добијете сифилис следећи пут кад будете грлили Тагоеа.

Edited by iron will
  • Upvote 3
  • Downvote 3
Posted

Iskreno ne verujem koliko se grobari cak i ovde loze.. pa jebote, igrali ste pred 20 i kusur hiljada SVOJIH navijaca i pored toga ste se celo prvo poluvreme branili.. ok, sramota je kako je zvezda igrala u drugom poluvremenu ali sta ocekivati kad pokrse organizatora igre a umesto njega udje legenda jevtic koji ni prazan gol ne bi pogodio da mu date loptu.. ali covece, vec ko zna koji derbi nas jedva dobijate sa nekom jadnom bednom igrom koja se zasniva na bunkeru + kontrama pa onda nekoj koski za tejga i krstajicevom neprekidnom lomljenju svakog igraca koji mu dodje na 2m.. srecna vam bila titula, jedva cekam da gledam kako vas opet deru u Evropi..

upravo ovo. ako nam cigani ne mogu nista, uvek mogu da navijaju za druge timove.

Posted

srecna vam bila titula, jedva cekam da gledam kako vas opet deru u Evropi..

За то нам не треба Европа... Довољна је Војводина.icon_mrgreen.gif

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Mene samo fascinira koliko je vama dobro sto dobijate sa 1-0, najmanjom mogucom fudbalskom pobedom.. kao, razlika u klasi, ovo ono, a pevate kad sacuvate tu jednu kosku koju ste uspeli da umuvate. Videcemo kako ce biti kada u zvezdu dodje makar jos jedan pristojan veznjak..

• Upvote 2
  • Downvote 4
Posted (edited)

Мени није јасно зашто би ико обраћао пажњу на прозивке Небојше Човића навијачке сцене.

Dobili smo AC Milan kao protivnika u trecem kolu.Sad se nadam da ce ih UEFA kazniti,pa da igramo protiv Palermo-a.

U KURAC BRE!!GROBARSKE PICHKE UVEK IMAJU SRECE,MI NIKAD!!

:haha:

Iliev: Održali smo im čas fudbala!

Niko se više u Srbiji ništa ne pita osim nas. Ko će sad da nam kaže nešto? Održali smo im čas fudbala. Imali su jednu šansu i jednu polupriliku. Videli ste nas. Koliko šansi, koliko akcija, pa to se u skorije vreme nije videlo u derbiju. Ovo je pravi Partizan. Oni su došli nikad samouvereniji, a dobili su samo jedan meč u poslednje vreme koji ništa nije značio. Ćutali smo sad pred utakmicu dok su se oni busali i razbacivali sa izjavama. Ne bih voleo da me neko pogrešno shvati, poštujem ih sve...Igrače, trenera, ma sve su to strašni momci, ali moja deviza je "prvo skoči pa reci hop" - rekao je Iliev

Какво епско просеравање. 1 шанса и 1 полуприлика? Час фудбала? Јеботе,помислио би човек да смо једном прешли пола.

Edited by El Karnisero
  • Upvote 1
Posted

Ako smo nakon utakmice sa Hajdukom mislili da postoje još neke šanse…

Vojvodina – Hajduk 2:1

Opširnije sa meča:

link

Fotografije sa meča:

link

Golovi Stevanovića:

link (1:1)

link (2:1)

Navijači:

link

28.jpg

… juče smo se uverili da od toga nema ništa. Ne samo da Crvena zvezda nije uspela da pobedi Partizana, već ni Vojvodina nije uspela OFK Beograd.

OFK Beograd – FK Vojvodina 1:0

Opširnije sa meča:

link

Fotografije sa meča:

link

normal_02.jpg

• Upvote 4
Posted

Лаловићу...

"Možete da stavite naslov: 'Niko se u Srbiji ne pita! Osim nas...' Za sve. Znači, mi se pitamo. Mi smo najbolji! Ko će sad šta da kaže? 'Ajde da čujem ko će šta da kaže? Da su bili bolji? Održali smo čas fudbala!"

"I znali smo koliko smo moćniji od nih. Ćutali smo i čekali smo ih. A, oni su pričali".

"Poštujem ih sve do jednog, strašni momci, strašni... Poštujem ih nenormalno, stvarno ih poštujem, ali prvo skoči, pa reci hop. To je moja deviza".

"Večeras sam se zabavljao. Kad je najbitnije, tada se zabavljaš. Šef nam je rekao pre utakmice: 'Prvo poluvreme se zabavljajte!' Evo, ovim rečima. Rekao je: 'Hoću da uživate u fudbalu', a ja sam to doslovce shvatio i rekoh: 'Ajde da uživam malo...' A, drugo poluvreme, 'ajde da pobedimo. To je to, stvarno je tako rečeno, ja vam samo prenosim".

"Znaš kako smo mi bili mirni?"

"Znaš kako smo mi bili... Da ste vi videli nas u svlačionici, mi smo znali da ćemo da ih pojedemo, verujte ljudi, mi smo se smejali, mi smo tako bili puni... Pfff... Da ste vi samo videli tu našu snagu unutra u svlačionici, vi to ne biste verovali! Vi to ne biste verovali... To vam kažem najiskrenije, nikoga ne foliram i ne lažem, to se znalo, to se znalo bre..."

"Fino odmoriš pred utakmicu, svi mirni, smejemo se, sigurni, došli ovde da ih, ne da ih pobedimo, nego da pokažemo celoj Srbiji i svima koji su pričali, svim onim uglavnom Zvezdašima, velikim imenima koje izuzetno poštujem, koji su poslednje dve nedelje dizali Zvezdu... Znaš gde su ih dizali, ja ne znam, mislio sam da igramo sa Barsom!"

"Gde su sada svi ti igrači kada je bilo najpotrebnije? Šta, gazili su Partizan kad su izgubili prvu utakmicu 2:0 i onda kod njih 1:0, ovo-ono... Pa i šef je rekao kako je igrao, a onda kad smo izašli na teren bilo je: 'Izvini'. Ja kažem samo ono što jeste, što se danas videlo, ćutali smo, sada pričamo, dalje naravno neću da pričam, od danas poštovanje svakoj sledećoj ekipi".

Posted

Класично просеравање. За све оне шансе у првом полувремену рећи да смо имали једну шансу и једну полуприлику. У другом полувремену сте тактички добро одиграли и то је то.Те изјаве типа сад се ми питамо су сасвим јасне. То је кренуло да се прича када више нисмо зависили од тога да ли ће Партизан да киксне негде,јер је разлика била 5 бодова,јелте.

Posted

Mene samo fascinira koliko je vama dobro sto dobijate sa 1-0, najmanjom mogucom fudbalskom pobedom.. kao, razlika u klasi, ovo ono, a pevate kad sacuvate tu jednu kosku koju ste uspeli da umuvate. Videcemo kako ce biti kada u zvezdu dodje makar jos jedan pristojan veznjak..

ШТа сереш, бре, ти? Добили сте утакмицу у купу 1:0, славили сте као да је петарда. Изгубили смо од Воше 1:0, и то сте славили као да је петарда. Не просеравај се пуно, ћути и трпи. А кад ти везњаци стигну - јави се опет.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Kad vidim svoje stare poruke, još više se ponosim zbog toga što sam se izlečio od ciganske bolesti.

Edited by Underkuruz
  • Upvote 1
  • Downvote 5
Posted

Јефтић главом? Оно када је Јефтић са леве стране послао лопту по земљи? Евандро главом на почетку? Но,небитно.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...