Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

Мислиш сутра? Пошто се текма игра сутра од 19 часова . . .

Сутра,ја ретард све до сад мислио да је данас текма. Кренем да се организујем са другом да идем и он ми каже да је сутра. :udri:

Сутра,ја ретард све до сад мислио да је данас текма. Кренем да се организујем са другом да идем и он ми каже да је сутра. :udri:

Cuti, to je jos i dobro, zamisli da si isao sam, dodjes do stadiona a nikog nema.

Али је изгледа лако остати сепаратиста,видиш како овај Угарски аутономаш слободно постује. Демократија је чудо...

Bolje i to, nego da se uhvati gitare i mikrofona.

Ко нас јебе кад се зајебавамо са ОФК-ом. Да смо то победили ово би можда и значило нешто. Али да баба има муда...

Ко нас јебе кад се зајебавамо са ОФК-ом. Да смо то победили ово би можда и значило нешто. Али да баба има муда...

А чије шансе су максималне? :haha:

Дај не зајебавај. Реално нема шансе да 2 пута кикснете у последња 2 кола.

Иначе,сад слушам неког маторог,нашег бившег играча на РТС-у. Какав господин човече,ови садашњи балвани треба да се угледају на такве људе.

Edited by El Karnisero

Ja sam ubedjen da Partizan nece uzeti 6 od preostalih 9 bodova , Zvezda jeste na papiru ima teze protivnike , ali Vojvodina i spartak posle svega nece gristi protiv njih jer ce se svetiti Partizanu . Jedin se uzdam da u Metalcu ili napredku imamo sportski prijatelja to je - to je jedini spas zato su i sanse minimalne .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...