Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

http://www.smedia.rs/sport/vest/49827/fk-crvena-zvezda-vladan-lukic-blic-Napali-nas-oni-koji-kazu-da-je-bolje-biti-gej-nego-ici-u-crkvu.html

 

Zamera vam se što odmah niste stali uz trenera?

 

- To se uopšte ne dovodi u pitanje - kroz osmeh je rekao Lukić za Kurir. - Valjda se to podrazumeva u velikom klubu kakav je Crvena zvezda. Pozicije Roberta Prosinečkog kod ove uprave su jače i od Kineskog zida.

 

Zašto vas napadaju, a prvenstvo još nije počelo?

 

- Sve napade na Crvenu zvezdu u poslednje vreme doživljavam ironično. Od kada smo došli, sahranjuju nas i optužuju da smo nesposobni. Napadaju nas nedorasli i sportski neobrazovani novinari, oni koji kažu da je bolje biti peder nego ići u crkvu. Oni koji iskrivljuju svet u kojem živimo.

 

Podsetimo, Lukić je rekao da će tužiti novinara Blica, a iz tog lista su mu poručili da nema tabele, Zvezda bi bila šampion.

 

 

Тако се то ради.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Још неко је отворио душу:

 

 

Golgeter crveno-belih danas prelazi u Rad s obzirom da je postao prekobrojni napadač na "Marakani".

 

- Odrastao sam u najvećem klubu u Srbiji i na Balkanu, u Crvenoj zvezdi. Sada odlazim iz filijale Flamenga. Možda je moja greška što ranije nisam otišao - kaže za Sport razočarani Perović.

 

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje tvrdi da ga je u Zvezdi držala samo velika ljubav prema klubu, s obzirom da se kod Dostanića i Prosinečkog baš i nije naigrao.

 

- Bilo je odavno jasno da u Zvezdi nemaju poverenje u mene, ali iskreno, nisam imao ni ja u njih. Od odlaska Pižona nisam dobio pravu šansu. Na "Marakani" me u poslednje vreme držala samo silna ljubav prema klubu - dodao je dosadašnji centarfor crveno-belih.

 

Podsećamo, Perović na Banjicu odlazi kao deo transfera Miloša Dimitrijevića u Zvezdu, pošto su crveno-beli trebali da uplate 300.000 evra na račun Rada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...