Ancalagon Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 Одличан је нови стадион Слободе ! Него, синоћ лепо вече на маракани, навијање одлично, нова песма, пароле, бакљада . . . На терену рутински, очекивао сам победу од 1 - 0 са доста муке, али испало је ок, Тошић стварно велики борац и само напредује, Адијев повратак ме такође радује, одбрана без њега је критична.
Grob Bez Dna Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 Dobar vam onaj Ivanov. moram da se slozim sa debelim... covek je najveca kiksara na svetu.
Ozziris Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 U njega i u Volkova sam sumnjao max..al ispade Volkov igrac dok je Ivanov ostao degen!
Footog Qpoos Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 Одличан је нови стадион Слободе ! Него, синоћ лепо вече на маракани, навијање одлично, нова песма, пароле, бакљада . . . На терену рутински, очекивао сам победу од 1 - 0 са доста муке, али испало је ок, Тошић стварно велики борац и само напредује, Адијев повратак ме такође радује, одбрана без њега је критична. gde to tosic napreduje?vratio se iz inostranstva,a nije u godinama...oterali ga odande,protiv rena se nije video...to sto moze da igra protiv fk mala krsna,ne znaci da je dobar igrac... 1
Ancalagon Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 (edited) Упореди Тошића на почетку прошле сезоне и сад, дечко је очигледно схватио да му је ово последњи воз да направи било какву каријеру, и мислим да ће све бољи да буде . . . А против Рена, друго полувреме, једино је он трчао, пробијао, покушавао нешто да уради. Edited August 22, 2011 by Ancalagon
Srlandand Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 (edited) Realno, Karleusa sjajno igra, verovatno ce i dobiti kapitensku traku. Kovacevic je veliko razocarenje, nista bolji od Savia. EDIT: u jbt, 500 strana. Edited August 22, 2011 by Srlandand
Footog Qpoos Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 isti supak kao i sada...nikakav igrac,ne zna da centrira,ne zna da se krece bez lopte,neradnik...protiv rena je trcao i probijao ,ali bez lopte...prosle godine je i zvezda bila mnogo ocajnija nego ove,pa ispadne da je neko napredovao...jedino gde se vidi evidentan napredak je kadu...borha naucio da dodaje,ali nikakav igrac... 1
metal guru Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 Ne mogu da verujem da cu ovo reci, ali Tosic mnogo bolje igra nego kad je dosao, trenutno nam je mozda i najbolji igrac(doduse, to mozda vise govori o zvezdi nego o njemu). Dok npr Kovacevic igra ko da mu je neko okacio vrecu govana oko vrata.
Footog Qpoos Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 bez evandra zvezda ne moze da se sastavi...tosic je dobar protiv ovih boze sakloni ekipa,protiv bilo koga ko zna da igra,on se jadan izgubi,ko june je na terenu...onaj dimitrijevic za sada nije nista pokazao,sem otvorene kontre kada je ren izjednacio...kovacevic je ocajan...ocekivao sam da bude najbolji,al ono je strasno koliko se izgubio...
Vic Rattlehead Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 I ja sam kontao da će Kovačević da bude jadan od najboljih, ali penis. I Dimitrijević je loš, protiv Rena je potrošio bruku lopti. Utjeha je u Kaduu i Evandru, mada je i Tošić jedan od najboljih igrača, u odličnoj je formi trenutno. A Partizan je po meni najlošiji u posljednje 2 godine, i Zvezda bi konačno mogla nešto da uradi u derbijima.
Footog Qpoos Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 svasta i ja pitam...nikada nisi ni odlazio...
iron will Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 Тошић је доктор фудбала. Јесте да сам га пљувао раније, али признајем грешку.
Мајор Гашпар Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 (edited) Тошић је доктор фудбала. Јесте да сам га пљувао раније, али признајем грешку. Какав је Тошић играч показао је Илиев на последњем дербију. Edited August 22, 2011 by Мајор Гашпар 2
Footog Qpoos Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Тошић је доктор фудбала. Јесте да сам га пљувао раније, али признајем грешку. ti si rekao i da je pizon dobar govornik... 1
sale 3sm Larry Flynt Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Tole odvalio da 'oce da njegova liga bude najregularnija u Evropi.
Јарослав Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 http://www.alo.rs/sport/41075/Karadzic_ne_zna_ko_je_cika_Daca да му се милосне мајке најебем!!! ФСС треба расформирати на период до 5 година, све функицонере Савеза и клубова ухапсити и да им се суди по основу за организовани криминал. за то време колико Савез не би постојао треба формирати комисију у којој ће бити људи који се разумеју у фудбал, који су цео живот у фудбалу (а не у сумњивим пословима) и који желе да поврате српски фудбал тамо где је био крајем 80тих и почетком 90тих. овако више не може. кренуло је од Фљамуртарија, а наставило се преко Кроације, Петах Тикве, Артмедије па све до Мики Маус клуба. да не буде само да критикује Гробље, ни ми нисмо ништа бољи. на све стране разни менаџери кењају како нам фудбал пропада зато што нам талентовани клинци одлазе у квалитетније лиге, а они сами их терају тамо. касније та деца узимају и држављанства тих земаља и играју за њихове националне тимове, па нам и репрезентација испашта. све похапсити! а да не буде забуне, крива је овде и држава. да нам је само опет онај закон да играч не сме да оде преко пре 27., 28. године. нисмо ни за Интертото куп!
Dead Man Drinking Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 Што си нервозан http://www.youtube.com/watch?v=3-joFBEqVXI
El Karnisero Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 Тошић је курац на бицикли. Трчи као јуне,не гледа око себе и онда следи маестрални центаршут. А напад је посебна прича. Калуђеровић је тренутно у Дејан Лекић моду,не би погодио ни онај гол из рагбија а не фудбалски. Мезенга је спектакуларно неприпремљен,к'о да није потрчао 3 године. Каду је један јако респектабилан играч,човек професионалац,Аџа и Лукић су фудбалске месије.
El Karnisero Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Пре свега технички и тактички припремљени. Европски Бразилци,мала Барселона.
iron will Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 (edited) Хајдук опет победио. Неки лик двапут промашио пенал за Нови Пазар. Edited August 27, 2011 by iron will
Recommended Posts