iron will Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2011&mm=10&dd=20&nav_id=551202 Direktor Mladen Krstajić rekao je da je rastanak protekao u prijateljskom tonu, a Kizito će se vratiti u rodnu Ugandu.
Footog Qpoos Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 (edited) pitanje je da li uganda uopste jos i postoji...inace,tog kizita ce ljudi pamtiti jer je dao gol zvezdi i po tome sto je jedva imao pare za bus da stigne na trening... Edited October 21, 2011 by Trne-svetska mega faca
Мајор Гашпар Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Очекујем да се врати у Србију кад се Чукарички врати у Суперлигу. Топ појачање...
lemmy sixx Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Njihov ulazak u ligu je klasicno uvlacenje u dupe balijama,i dokaz koliko nas fudbal nema nikakvog smisla.Ali bas nikakvog.
Footog Qpoos Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 tuzna utakmica...zvezda igra sporo da nekada pomislim da vreme tece unazad,a ovi iz novog pazara veze nemaju...gube se po terenu...kadu naucio da trci,da se otvara,mikad ne bih rekao...borha je moj novi idol...kavo je ono kljuse...ja mislim da taj covek ne bi mogao da igra na nekom ozbiljnijem rekreativnom fudbalu...
lemmy sixx Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Bajkovic ponovo maestralan.Izlazi na 12-13 metara iako protivnicki igrac ima pratioca.Majko moja mila,kada ce vise oterati to tele od coveka!
Мајор Гашпар Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Вихорни Богуновић. Да је остао у Партизану за пар година би био нови ИИ.
metal guru Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Примити гол од Пазара је брука. Bukvalno.
Sreta Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Stali su na 2:0 , moglo je da im se obije o glavu kao protiv Radnickog . Ne volim te splacinske ekipe koje ne gaze protivnika dokle god mogu , pa kad najvaznije bude opet ce da se vuku po terenu . Delije suvereno dominiraju vec decenijama na stadionima sirom Evrope .
Ancalagon Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Радује ме побољшање у Евандровој игри, полако се враћа у стару форму, Калуђер сем гола дух, СР16 најгори леви бек у историји Српског фудбала ... На трибинама занимљиво, балије звиждале за време минута ћутања ( једина одвратна ствар која је вредна помињања са њихове стране, ах да и певање празном северу после утакмице, зашто ћутите? ), север, визуално савршен, 2 кореографије, прва у 25том за 25 година братства између нас и Олимпијакосових навијача ( пропраћена мноштвом пиротехнике ), и на почетку другог полувремена заставице у бојама наше заставе, са шеталицом у средини која не знам шта је представљала, нисам видое био сам испод ње , такође пропраћено огромном бакљадом у првом реду трибине ( жабарски стил ), тифо бакље, црвене, плаве и беле боје . . .
kuruz Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Realno, Cigani su trenutno u navijačkom svetu k'o Barselona u fudbalu. Mrzim taj stil, al' su najbolji u Evropi.
Hail Metal Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Epohalno , jednom ciganstura uvek ciganstura.
kuruz Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Javili se upućeni mladići. Ne znaju šta se dešavalo, kako je izgledalo, ali su najpametniji. Bravo, omladino!
lemmy sixx Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Bio je,inkognito.Da skauting odradi,razmislja da se vrati na sever.
kuruz Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Udarna trojka jumetalskog humora briljira. 2 2
El Karnisero Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 (edited) bio si? Евандро се стварно поправио,Каду ме из кола у коло изненађује. Одбрана по обичају хаос,да ли ћемо ИКАДА научити да се бранимо после прекида? Очајни смо што се тога тиче од како је Роби дошао,морало би то већ једном да се поправи. Калуђеровић га опет даде,само нек настави да га сере да га продамо у неки Самсун или Булоњ,да га не гледам више. Борху спектакуларан,спорији него икад,промашује са 3 метра по обичају. Очајан је,не знам који је курац Робију,што не игра Вешовић. Навијање мени било млако,кореографије и бакље су биле до јаја али је певање било никакво. @Aнкалагон-Какво излагање,Марко Николовски га се не би постидео. Edited October 23, 2011 by El Karnisero
Мајор Гашпар Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Вешовића рачунаш као играча? Ајде, молим те...
El Karnisero Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Није Меси,али је тренутно наша најбоље решење за лево крило. Борха овако тром НЕ СМЕ да игра крило,и то још на контра страни. Није Вешовић толико лош,бар је брз,усере га некад и центаршут. Мени је сасвим ок за резервно десно крило рецимо.
Мајор Гашпар Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Мислим да би требало да промениш ник у Вешовић.
Recommended Posts