Jump to content

Recommended Posts

Posted

Цигани покуповали север, а на ЈНА до синоћ продато 856 карата за југ. Туга.

Сутра смо другари и ја на западу, јебе нам се и за Забрањене и за Алактразе.

'Оћеш да будеш ближе северу или југу? :D

Posted

'Оћеш да будеш ближе северу или југу? :D

Строго до југа.

Нека бојкотује...како се Куруз сузджава.

Од јула сам био на Партизан - Раднички КГ (баскет), и то да семенкарим на Ц улазу. :(

Posted

Ево га и привезак.

Kad smo vec kod toga , u Grckoj sam kupio privezak PAOK , to je moja amajlija , zovem je Paokara :D . Slikao sam Lemmyja sa njom dok je spavao :P

Posted

Kad smo vec kod toga , u Grckoj sam kupio privezak PAOK , to je moja amajlija , zovem je Paokara :D . Slikao sam Lemmyja sa njom dok je spavao :P

Pokvarenjacki si to odradio,dok sam bio najranjiviji.

замараш...

Nista toliko ne zamara kao konstantno kurcenje grobara koji je do pre 3 godine nosio dres pjanovica i do zvezde mu je stalo vise nego do kultnih bendova,a do pre godinu govorio kako vise voli zvezdu od partizana.Prestani vise smarati pozercino.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted (edited)

Jebi ga, dok cemo mi svi ostali gubiti nerve zbog derbija, psovati, pljuuvati(i sve sto ide uz to :D) Kuruzu ce biti lakse, jedan deo njega ce biti zadovoljan kako god zavrsi :D

Edited by Nesalomivi
Posted (edited)

Nista toliko ne zamara kao konstantno kurcenje grobara koji je do pre 3 godine nosio dres pjanovica i do zvezde mu je stalo vise nego do kultnih bendova,a do pre godinu govorio kako vise voli zvezdu od partizana.Prestani vise smarati pozercino.

Upravo tako , pozercina , sminker , pacijent . Pogledao dva tri klipa o huliganima na youtube-u i umislio deran da je neki casual huligan , mancester ovo ono , obicno deca kad postanu svesna sebe pocnu navijati za Partizan ili Zvezdu , Kuruz se i u dubokom punoletstvu dvoumi , toliko o njegovom mentalnom razvitku .

Edited by Hail Metal
Posted

Pokvarenjacki si to odradio,dok sam bio najranjiviji.

Šta će.

Posted

Smiljanic prdi na sve strane po stampi , mislim da je to sasvim dovoljno za pobedu :bigblue:

on je seljacina...to je jedini covek na svetu koga bi razvalio letvom u vugla iako mi nije nista uradio...toliko mi je iritantan...masna dzibercina...a i nikakav igrac...

• Upvote 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...