Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

otkud ti znas da on navija za zvezdu?

 

 

Знам преко лика, који га лично познаје, а такође се та информација појавила на РСБ форуму, од стране другог извора, када је једна информација потврђена од стране 2 различита извора ( од којих је један близак мени ), не бих залазио више у анализу истинитости тих тврдњи. Уосталом, било како било, видећемо шта ће дечко да одлучи,и ја сам можда претерао у изјави да је то малтене готова ствар, првенствено зато што је гужва у нашем везном реду, и не знам колико су наши стварно заинтересовани за њега, а Боши би он лего, ко будали шамар, поготову ако продају Медојевића.

Edited by Ancalagon
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

И још једна одлична анализа.

 

http://www.mozzartsport.com/vesti/10319/mozzart-analizza--zvezdina-parada/

 

Али слика ми је најјача.

 

13247341389591.jpg

 

К'о неко весело друштванце из кафане. Осим Рамба, за кога се и овде види да је господин.

Share this post


Link to post
Share on other sites

STANOJEVIĆ:"AKO ODE KRLE IDEM I JA"

 

Trener Partizana pružio punu podršku sportskom direktoru Krstajiću u sukobu sa predsednikom crno-belih Draganom Đurićem.

 

Aleksandar Stanojević je otišao na Maldive da se odmori posle naporne i uspešne polusezone, ali trener Partizana vreme u poznatom letovalištu uglavnom provodi uz lap-top i telefon. Dešavanja u Humskoj su dramatična, najavljuje se odlazak Mladena Krstajića posle Upravnog odbora u ponedeljak, a 'grobari' su išarali Humsku grafitima podrške sportskom direktoru.

 

Front između predsednika crno-belih Dragana Đurića i sportskog sektora je širom otvoren, a nije bilo nikakve dileme na čijoj je strani Aleksandar Stanojević.

 

Trener srpskog šampiona daje punu podšku Mladenu Krstajiću.

"Naravno da sam upoznat sa svakim detaljem... Pratim svaki forum, svaku izjavu, svaki mejl podrške!", piše Stanojević elektronskom poštom sa Maldiva.

 

Krstajićev žestok istup u medijima protiv Đurića vidi kao potpuno opravdan:

"Sve što je rečeno urađeno je iz razloga da se javnost i svaki navijač Partizana upoznaju sa istinom. Nama je žao što je došlo do toga, svesni smo svega - ali i Krstajićev i moj nastup su u interesu kluba i za dobrobit i bolju budućnost Partizana. Rečeno je sve ovo već upravi u lice na UO i na sekretarijatima, ali nije vredelo. Prelazili su preko svega! Morali smo javno da iznesemo detalje".

 

Stanojević dodaje:

"Potpuno sam uz Krstajića! Mi sve radimo samo u interesu kluba, dok svi ostali nastupaju u ličnom interesu i radi lične promocije. Nama je samo Partizan iznad svega! Slične stvari smo rekli, ja sve u mojim izjavama, samo što je Krle imao i druge priče koje iskaču iz mojih ovlaščenja! Ali sam 100% uz njega!. Deca smo ovoga kluba i sve što imamo pokazujemo na terenu! Ne želimo na ovakav način da pokazujemo ljubav prema klubu, zato nam je i žao što je došlo do medijske pompe ali PONAVLJAM sve je to zbog ISTINE!. Ne pravimo kompromise i mi nemamo druge interese, naš jedini interes je interes Partizana! Svaka moja reč je tu da bi se sprečila obmana javnosti!".

 

Aleksandar Stanojević i Mladen Krstajić već su imali otvoren sukob sa Đurićem ove sezone, ali je 'potpisano primirje' zbog interesa kluba. Ipak, sada je jasno da više u Humskoj nema mesta za sve.

 

"Ovo nije borba za pozicije, samo stajemo u zaštitu istine i bolje budućnosti kluba!

Problem da odemo??? Ne postoji! Sutra ako treba napustiću klub ako je u interesu Partizana, ali ću se do kraja boriti za istinu! Neka me suspenduju, oteraju... Ali ja moram da se borim za klub čiji sam deo celog života!", dodaje Stanojević i za kraj poručuje:

 

"Istina je da su me zvali članovi Upravnog odbora u nameri da me zadrže i nagovestili mi da će Krstajić biti smenjen. Ja sam im samo rekao: AKO OTERAJU KRLETA IDEM I JA! Mislim da su time shvatili da mi radimo samo za Partizan i da nemamo drugi interes!".

 

U Partizanu će narednih dana biti uzbudljivo. A sve je delovalo tako bajkovito pre samo 10 dana, posle +10 u odnosu na Crvenu zvezdu na polusezoni Superlige...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gde su komentari grobara ? Ispasce da se mi nasladjujemo ovde :bigblue:

Krstajic nema razloga da nesto sere osim ako nema nekih politickih ambicija u klubi ili van njega , mislim da je ovaj put u pravu . A ako jeste ispostavice se da je tacno ono sto svi vec znamo , sta se radi u klubovima . Ako nema neke pozadine iza njegove price svaka mu cast , prvi je koji je javno rekao nesto . Mislim da partizan ako udje u slicnu krizu kao mi nece nikada da se oporavi , jer je neuporedivo slabiji od nas kao klub .

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne, predsednik kluba je dužan da na zahtev jedne trećine članova skupštine u roku od trideset dana zakaže vanrednu sednicu. Krstajić sigurno ima tu trećinu, a verovatno i više, jer ne verujem da bi tek tako ulazio u sve ovo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...