Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tekst je dobar i verovatno u dobrom delu istinit . Malo ima kretenisanja tipa vlast uz Zvezdu ovo ono , zuti nas vode , a mi najgori u istoriji postojanja sportskog drustva i fudbalskog kluba pogotovo . Jebem mu mater , zar nije ocigledno da su nas ocerupali vise nego partizan ti isti zuti na koje kuka lik .

Posted

Gledao sam emisiju od govnara Cosica.Nista neocekivano.Zato mi clanovi trebamo trebamo izaci na izbore nagodinu.Necu tu biti bog zna kakve koristi,namestice govna kako njima bude odgovaralo,ali barem da vide da ih ne zelimo.

Posted

Какав Микић бре,дај Боже да зајебемо некога за милион,милион и по. Не знам какав је тај Пауљевић али не може пуно гори од Микића да буде а млад је тако да би супер било да овог инвалида уваљамо Швабама.

Posted

Pa ok , znam da zuti jasu kod nas , samo sam hteo da kazem da kidaju Zvezdu i cerupaju , a ne donose ni titule , ni lovu , niti bilo sta dobro . SPS je bar upumpao gomilu titula , pocev od Mirka Marjanovica do DJ Krmka i brata mu Ruzica :bigblue:

Posted

@ Sreta

Vi ste oterali Džajića i Piksija, ne neko iz Partizana.

I je l' možeš da objasniš zbog čega je uopšte Piksi oteran?

• Upvote 1
Posted

Izgleda da deda mraz ispunjava samo Hailove zelje :bigblue:

Delimicno , Kezman i Iliev napad , Zecevic i Bjekovic u upravi . Karadzic u savezu .

Smrt fasizmu ziveo Partizan .

• Upvote 1
Posted

Ajde prestani da kenjas,seratore.

@ Sreta

Vi ste oterali Džajića i Piksija, ne neko iz Partizana.

I ti takodje si ih terao.Ipak ti je tada Zvezda bila mnogo bitnija od kultnih bendova.

• Upvote 4
  • Downvote 1
Posted

Video covek sta se sprema odlaskom Dzajica, nije bio slep kao vecina, i nije zeleo da navija za gubitnike...vizionar. I profesionalac.

100 puta je covek rekao da je zbog zajebancije na jugu!

utuvite vec jednom u glavu!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...