ΣΟΚΙ Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 ma daj nemoj da se lozis hahaha jednostavno tako je imate kompleks od zvezde i to je to xD
Geozee Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Da to je... Diarra ima kompleks... Moreira... Juca... svi oni imaju kompleks, a juce su culi za C. Zvezdu... ma daj... ne odstupam od svoje teorije... NAPRED JERMENIJA!!!
sabre Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 To je da bi obe strane bile zadovoljne... stvar dogovora... je l' ti razumes srpski? ako je sve stvar dogovora i ako je sve podeljeno na pola i ako su titule podeljene na pola zasto onda i derbiji nisu podeljeni na pola? to je bilo pitanje. unapred hvala na odgovoru tj. pojasnjenju.
Geozee Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Dogovor je da Partizan osvoji titulu, zvezda dobije u derbiju... kada Zvezda osvoji titulu, obicno budu nereseni rezultati u derbijima (najcesce 0-0)...
sabre Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 (edited) (najcesce 0-0) sto se ne dogovore da bude 2:2 ili 3:3 nego bas 0:0? ne dogovara se nista care a pogotovo ne derbi, znam da boli ali jednostavno zvezda je bolja. poslednjih 6-7 godina. tesko da je bio dogovor da partizan u zadnjih 6 godina dobije jedan derbi. ali samo napred, veruj u to ako tako manje bole svi ti porazi. Partizan osvoji titulu, zvezda dobije u derbiju... kada Zvezda osvoji titulu, obicno budu nereseni rezultati u derbijima i dalje ne vidim reciprocitet, ali vazno je da ga ti vidis. pitanje ostaje, zasto ne dele na pola nego u korist zvezde? zasto partizan pristaje na takav dogovor? onda je partizan glup ko kurac sto pristaje na takav dogovor... ne umeju da dogovaraju... kako mozes da navijas za klub koji pristaje na tako ponizavajuci dogovor? ne mogu da izdejstvuju ni 50% svega... Edited October 3, 2007 by sabre
Geozee Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Hmmm... titule dele na pola... derbije ne dele... svi derbiji su u korist zvezde... izgleda da su tako obe strane zadovoljne...
sabre Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 (edited) znaci dogovor je sledeci: titule 50 - 50 (%) derbiji 90 - 10 (%) (u korist zvezde) i obe strane zadovoljne. ok. ako ti tako kazes. Edited October 3, 2007 by sabre
Geozee Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Pa partizanu je dovoljno da osvoji titulu izgleda... sad ces da vidis sta ce biti na marakani... partizan ce zapaliti na 10 bodova razlike, a na sledecem derbiju 2-0 ili 3-0 za zvezdu... stara prica... mozda i nije dogovoreno, al se vec 7 godina jedno isto sranje dogadja...
ΣΟΚΙ Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Hmmm... titule dele na pola... derbije ne dele... svi derbiji su u korist zvezde... izgleda da su tako obe strane zadovoljne... aj cuti xD samo nemoj vise nista da pises i to je to...bar ne vezano za ovu temu haha znaci koje su to teorije hahaha dele na pola....hahaha boze... mozda i nije dogovoreno, al se vec 7 godina jedno isto sranje dogadja... znaci odustao si ipak od svoje teorije haha
Milorad Alkosanović Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 E bre ljudi, pa sve je stvar dogovora. Evo ja se već danima dogovaram sa Đukom da odemo u onaj Partizanov restoran na par duplih vinjaka, nego čovek stalno govori da ima neke obaveze na trenizima kluba. Pojma nemam o čemu priča, ali obećao je čašćavanje za vikend. Hik!
Miodrag Ješić Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 (edited) A ja? Kosane, nisi me valjda zaboravio? Istina, dosta vremena provodim u mojoj sajber školi fudbala, ali to ne znači da ne možemo spojiti jedno sa drugim i fabrikovati novu generaciju Riznića i Ćirića. Kombo, Kosane, kombo! Strat prema fudbalu i dobroj kapljici... ne daj malog Milijaša, dokle god ima kapi alkohola u njegovoj krvi! edit: Stvarno preterujete sa ovim teorijama zavere. Ajde navijači, od njih se to i očekuje, ali šarmantna reporterka je poljuljala moj čvrst stav prema njoj. Molim vas, poluistine i dezinformacije plasirajte za na to predviđenim mestima, fudbal ostavite da počiva u miru. Edited October 3, 2007 by Miodrag Ješić
Milorad Alkosanović Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 (edited) Ne ide Milijaš nigde. A kako bi i išao kada je slistio flašu one škotske brlje. Nego, mnogo si mi se nešto natmurio bre, Ješo. Ajde da ti i ja skoknemo na jednu kapljicu. Hik! Pusti navijače, ionako ne dolaze na utakmice, ne kupuju karte. Da mi od njih plata zavisi, ne bi' ja video kafane. Hik! Edited October 3, 2007 by Milorad Alkosanović
Miodrag Ješić Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 (edited) Ma daj Kosane, nemoj mi još reći da dobijaš platu za ono što radiš? Pa Piksi je baš prolupao. Nego, mogli bismo stvarno na koju, samo ne u Užice - tamo si nas propisno izblamirao prošli put, pa da ti malo razbijemo tremu pred Groklin. Mogu da ti nabacim par fora, za slučaj da pukneš, kako de ne priznaš poraz nikada. Edited October 3, 2007 by Miodrag Ješić
Milorad Alkosanović Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Hik! Ko me ogovara? Opet štucam. Groklin? Ma bre, ima da olešimo te Moldavce. Kad smo već kod lešenja, Ješo, mogli bismo mi do Omoljice, ima tamo jedan agilni direktor kluba, da vi'š kak'e večere pravi. Piatj Lokija. Hik!
Марија П : Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Kakav je bio derbi? Bas mi zao sto nisam gledala, a mrzi me da kopam po prethodnim stranicama
Miodrag Ješić Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 (edited) Omoljica? Pa to mora da je gospodin Ostoja, neumorni fudbalski pregalac. Ja sam za, svakako. Hvala ovom momku za pivo i podršku. Ja nisam baš za pivo, pre sam za neko vince, ali hvala za gest u svakom slučaju. Evo, pošto vidim da ti klađenje ide slabije, daću ti siguricu za predstojeći vikend: Kosan, posle tekme sa Banatom, u bifeu na Marakani: 5+ edit: Utrča mi ovo dete pred poruku. Evo Marija, u mojoj sajber školi će se organizovati projekcija najzanimljivijih momenata sa Derbija, uz stručnu analizu moje malenkosti, pošto niko nije poražen a to mi je specijalnost, pa budi slobodna posetiti moj sajt i pridruži nam se na projekciji. Biće mi drago da svojim prisustvom ulepšaš projekciju mojim dečacima, a i meni, što da ne. Edited October 3, 2007 by Miodrag Ješić
Milorad Alkosanović Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 (edited) A bre, Ješo, potcenjuješ me. Igraj 7+ duplih vinjaka, garantujem. Kvota - 1.15. Da se pridružim svom trofejnom kolegi, pa da se i ja zahvalim simpatičnom momku za pivce. Nije loše za zagrevanje pred ozbiljnije prepreke, vinjak. Hik! Inače, obeć'o sam malom Basti da ga vodim sa nama, Ješo, ako dobro odigramo protiv Banata. Kaže momak da pati od neke letargije, pa da mu malo pomognemo. Trebaće mi za ostatak sezone. Vidiš kako je Milijaš zaigrao protiv Partizana nakon tretmana. Zna bre Kosan šta valja. Hik! edit: E bre, Ješo, uleti mi sa svojim editom. Opet bre naskačeš na devojčice. Pa nemoj da nam se ponovi Mala Moštanica, nisam više u dobroj formi, ne mogu toliko da trčim. Edited October 3, 2007 by Milorad Alkosanović
Miodrag Ješić Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Dobro bre Kosane, zašto svemu moraš da daš vulgaran karakter. Krajnje džentlmenski sam nastupio, nema spora. Što se Baste tiče, nisam siguran da ga treba vucati po kafanama, moglo bi ga gurnuti u još veći problem. Bolje da za njega organizujemo one moje Bugarke... inače, moram reći da mi je Basta posebno drag, pošto i on ima svoj Internet sajt. Neće da razmenimo banere, pošto sam veliki Partizanovac, ali nema veze.
Milorad Alkosanović Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 (edited) Ih bre, Ješo, što kaže naš narod™ - znam te puško dok si pištolj bila. Nego, ja bi' još jednom da pozovem sve navijače Crvene hik Zvezde da u što većem broju dođu na utakmicu protiv Banata u Subotu u 14:30. Momcima treba podrška navijača. Predviđam 0 do 2 gola, ali to što ja predviđam možete da okačite mačku o rep. Hik! Aj uzdravlje. Zove me nešto mali Milijaš, da raspravimo taktiku. Hik! Edited October 3, 2007 by Milorad Alkosanović
Shamandalie Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 pitanje br1: koja je adresa na internetu te sajber skole fudbala? Odgovor broj 1 za neki post na prethodnoj strani: Znamo svi za tog biznismena, cime god da se bavi, za razliku od Terze, Bjeke i Zeke, on je cak nesto konstruktivno i uradio, sredio je hotele u NS da imaju turisti gde da dodju. Poruka velikim trenerima: Nemojte da kvarite plavokosog Bastu, neduzno dete hoce da se druzi sa svojim vrsnjacima, navodite ga na blud sa Bugarkama!
Miodrag Ješić Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 (edited) Taman se izlogovah, kad eto dragog lika. Dobro veče. Sajber adresu moje sajber škole fudbala imate u mom profilu, pa budite slobodni posetiti ga. Što se tiče gospodina Ostoje i prihvatilišta za turiste, nemojte to shvatati lično. Samo smo ga pomenuli sa setom na dane provedene u Omoljici i okolišu. edit: Sada videh da vam broj pitanja i broj odgovora nisu baš u logičkoj vezi, pa čisto da ukažem. Pozdrav, Ješić. Edited October 3, 2007 by Miodrag Ješić
Shamandalie Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Ma kakav ostoja mislila sam za batu Buturovica ono kad sam pomenula ugostitelje.
Shamandalie Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 PS. a zasto i Kosan nema skolu fudbala?
lemmy sixx Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Previse je zauzet...obaveze u Zvezdi,kafani...imam osecaj da bi zeleo uciti mladje narastaje,preneti im svoje iskustvo iz fudbalske velesile kakva je Kina,ali jednostavno se nema vremena.
Recommended Posts