Jump to content

Recommended Posts

Posted

Једини човек који је из слободњака са пола терена примио гол. Кад сам га видео у Делта ситију дошло ми је да га напуцам...

Posted
Идем да урлам, к'о да сам на концерту. Имају боље песме од Делија и зато идем, пошто нисам у могућности да гледам клуб који заиста волим.

:) :) :)

Ja ne verujem kakav si chovek.

Posted
I to mi kaze navijac kluba koji je iza Borca iz Cacka na evropskoj rang listi. :biggrin: A za vas i vojvodinu smo elita bre. :wink:

To samo govori nesto o toj listi.

A i o tebi kad se vodis tako glupim podacima.

Svi znamo da je nekim slucajem ta lista bila u vasu korist, ovde bi nam je svaki dan nabijali na nos, brate bolje cuti ispadas smesan. Pretpostavljam da je tesko biti navijac zvezde u ovom trenutku kad vam se raspada ceo sportski kolektiv :D

A ono za iq, prozivka ti je na nivou dece iz 5. razreda osnovne. :)

Posted
He trenutno imam osecaj kao da mi navijaci OFKa ili u gorem slucaju Zvezde sede u sobi i navijaju... Najbolje od svega je sto mogu i da pratim utakmicu iz sobe...

A rezultat je prilicno fin, na poluvremenu 2-0 za OFK!

Posted

Slusam na radiju, Zvezda je imala 4-5 sansi, nije ih iskoristila, OFK imao dve sanse i obe realizovao...to je fudbal...

Sad ce zvezda da ih stisne i verujem da ce doci do preokreta, neiskusna je ekipa OFK...

Posted

Mislim da bi bilo bolje da pocnemo sa nekim lokal-patriotizmom...vreme je za osnivanje Hucnut Kesualsa,navijacke grupe najstarijeg fudbalskog tima iz Srbije. :da:

Posted
Mislim da bi bilo bolje da pocnemo sa nekim lokal-patriotizmom...vreme je za osnivanje Hucnut Kesualsa,navijacke grupe najstarijeg fudbalskog tima iz Srbije. :da:

A sto ne bih,imacemo zastavu Armenije :mrgreen:

Posted (edited)
izvinite sto kvarim, ali najstariji srpski klub je FK Šumadija 1903 iz Kragujevca ;)

Zablude...

FK Backa 1901-Subotica je najstariji klub u zemlji,bio i u SFRJ!

Edited by doomsayer
Posted

Prvi fudbalski klub osnovaj je na početku dvadesetog veka. 3. maja 1901. u Subotici osnovan je Sportski atletski klub "Bačka", a 14. septembra 1903. osnovana je "Šumadija" u Kragujevcu. A zbog toga što je "Bačka" u vreme svog osnivanja bila u sastavu Austro-ugarske monarhije a "Šumadija" na srpskom tlu došlo se do terminologije da je "Bačka" najstariji klub u Srbiji dok je "Šumadija najstariji srpski klub.

Posted

Fk Backa je fudbalski klub iz Subotice,grada koji je sastavni deo republike Srbije.FK Backa je srpski klub,sa sedistem u republici Srbiji.Dakle,najstariji srpski klub.Prica zavrsena.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...