Shamandalie Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Danas sam se lepo ispričala sa Igorom Đurićem. Uplašili se pred gostovanje u Kuli. Kažu, tvrd protivnik i neugodan na svom terenu. Kahrimana poslali na mentalni oporavak, da se psihički sredi pred nastavak prvenstva, pa ni ove subote neće braniti.
kuruz Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Sve se svodi na jedno slovo: VIDIC. GLORY, GLORY, MANCHESTER UNITED!!! @Geozee А оно што сте добили са 4:2? п.с. 'Ладно причам о поразима Звезде...
Geozee Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 @Geozee А оно што сте добили са 4:2? I to je namesteno... Veruj mi... ostale 2 utakmice ste vi pobedili... ko je rekao fk penaltizan??? Cuti, niste nista ni vi bolji...
kuruz Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Брате, нисам ја крив што се ви увек укењате кад играте с нама.
sabre Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 ostale 2 utakmice ste vi pobedili ostale tri (kup).
shock! Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 partizan juce opet dobio poklon penal.......ovo vec postaje strasno sa sudijama.....
Џрк Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Pretpostavljam da ekspertski tim na celu sa Geozijem ima objasnjenje i za to
ΣΟΚΙ Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Pretpostavljam da ekspertski tim na celu sa Geozijem ima objasnjenje i za to naravno...to je razlog zbog kojeg ce kosovo postati nezavisno xD
Џрк Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Metnuo ga i Barcos i to dva puta! Met'o nego sta! Ajmo Barkose, i ajmo Barkose, ajmo Barkosee, ajmo Barkose...
WIZARD OF GORE Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Sever je bio u transu kad Barkos dade prvi gol
shock! Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 ja sam bio u transu ali samo zato sto sam cekao zvezdu za 13000..... igra je ocaj zivi.....raspad sistema a ona kretencina Kosanovic kenja li kenja.... kaze igra u prvom poluvremenu je najlepsa od kad sam ja dosao u zvezdu, sanse ovo-ono.... koji diletant to je strasno....
Џрк Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Hmm, meni je igra delovala dosta tecno, nista spektakularno ali se nisu mucili kao prethodnih godina, "jedino" je gol falio. Zaista ne mogu da razumem komentare tipa da je igra bila ocaj.
WIZARD OF GORE Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Andjelkovic napolje, Bronovicki na njegovo mesto i eto za 50% bolje igre (ako ne i vise), i naravno izbaciti i Trisovica.....
Thule Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Andjelkovic napolje, Bronovicki na njegovo mesto i eto za 50% bolje igre (ako ne i vise), i naravno izbaciti i Trisovica..... Ma Milovanovića nazad, izbaciti onog cigana Lukaša. Taj se ponaša k'o da igra ispred škole, za vreme velikog odmora.
Thule Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 :) :) Brateee, pa sta ti gledas : ) :) Nisam gledao protiv Banata, pričam od ranije. nemam pojma šta je bilo na toj utakmici...
Џрк Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Pa Lukas je i na ranijim tekmama bio jedan od retkih kome se moglo malo sta zameriti
Thule Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Pa Lukas je i na ranijim tekmama bio jedan od retkih kome se moglo malo sta zameriti Sada da pitam ja tebe šta si ti gledao Ne znam kada je šta korisno uradio. Niti igra u napadu, niti pomaže u odbrani, niti povezuje išta, čovjek je jednostavno nebitan u čitavoj priči. S vremena na vreme pogreši, čisto da pokaže da je tu, napravi neki potez, predribla sam sebe... Ma vrh igrač
shock! Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 (edited) da da stvarno je tecno bilo ....lako smo prilazili bunkeru Banata i da taj Barkos stvarno je car nakon 8968 izgubljenih duela dao je prve golove nakon 100 tekmi i pokazao kao sto kazu oni prodani novinari iz zurnala da nije promasena investicija .....raspali Djokic je sipao golove u ovoj budjavoj ligi.... to je upravo ono sto Kosanovic i Piksi rade i sto me tako nervira i zasto nakon 15 godina bojkotujem sve tekme - prodaju se muda za bubrege - zamenjuju teze - i postavlja se lazan sistem vrednosti.... napravili par sansi Banat EJJJ Banatu i odmah dobra igra zadovoljni ovo-ono....posle onih tekmi protiv Levadije,Smedereva,VOjvodine,Borca stvarno nije tesko biti za nijansu bolje ali biti zadovoljan? piksi kaze juce zadovoljan dosadasnjim delom sezone!? CIME TREBA BITI ZADOVOLJAN!? sto nas je uvonjalo na zrebu da dobijemo Groklin koji je najobjektivnije moguce gledano smesan tim....i usli u Ligu Uefa...... tvrdim i potpisujem da Zvezda nikad nije imala gori tim i pre svega goreg trenera..... sto se Lukasa tice - to je ta atmosfera koja se pravi - cim neko pokaze najmanju dozu kvaliteta odmah se dize u nebo - a sta je taj Lukas uradio od pocetka - dobije par duela na sredini znaci prosecan kvarisa igre a pritom apsolutno neupotrebljiv igrac u fazi napada.....svaki put kad sutne loptu ispadne smesan osecaj za prostor i pas - nula..... Edited October 10, 2007 by shock!
sabre Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 (edited) mislim da je Hevi Dzhrk u pravu, lukas je definitivno jedan od boljih u zvezdi u dosadasnjem delu sezone... a i krivo mi je sto je deki milovanovic u slabijoj formi u poslednje vreme... steta... valjda ce doci sebi... mada, cini mi se da je vezni red za ovu sezonu manje vise iskristalisan - kastiljo, lukas, molina, koroman, milijas. Edited October 10, 2007 by sabre
ΣΟΚΙ Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 onaj lukas je jedan od vecih promasaja zvezde u ovom prelaznom roku xD e inace gledajte malo na youteu molinine golove xD lik kida haha
shock! Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 (edited) Molina je jedino pojacanje koje zasluzuje taj epitet u pravom smislu te reci....vidi se da decko zna da igra i da ima potencijal da postane bas zajeban igrac..... najace citam danas u zurnalu - Barkos kaze: samo da ponovimo igre protiv Rendzersa i Groklina i prolazimo Lukas nije promasaj iz prostog razloga sto je dosao kao slobodan igrac znaci za DZ.....prosecan fudbaler na nivou vecine iz ovog tima zvezde......al da je neko pojacanje i neki faktor - nije Edited October 10, 2007 by shock!
Thule Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Da, Molina je stvarno jak igrač, kreativan. Bojim se da neće potrajati duže od sezone u Zvezdi.
Recommended Posts