Jump to content

Recommended Posts

Posted

Priznajem... odlican je igrac... Lukas ima srca, Barkos promasaj, Salas takodje, Bronowicki takodje, Jestrovic takodje... imam utisak da je uprava dovodila igrace samo da bi zadovoljila navijace...

Posted
Brate, ne prestajes da me zasmejavas. Bronovicki i Salas promasaji :) :) :)

:):):) Oces da kazes da su do jaja? :):):) Pa opusteno onda... bole vas kurac... sa takvom ekipom i takvim pojacanjima mozete da osvojite kup uefa... samo napred zvezdo... :)

Posted
:):):) Oces da kazes da su do jaja? :):):) Pa opusteno onda... bole vas kurac... sa takvom ekipom i takvim pojacanjima mozete da osvojite kup uefa... samo napred zvezdo... :)

Bronovicki...da krenem? Reprezentativac Poljske, reprezentacije koja je PRVA u nasoj grupi, standardan. Druga je prica sto ga Kosanovic forsira na desnom beku iako je on levi (l' retar) :) . Cini mis e da je na par tekmi igrao na levom i igao je vrlo dobro.

Salas...ako za njega kazes da je los igrac, stvarno, ili si corav, ili nisi ni gledao, ili podjebavas. Mislim, lik je, kad god je usao u igru, unosio zivost, imao je do jaja asistencija, driblinga...da podsetim, reprezentativac Ekvadora, ekipe koja je vrlo ozbiljna. Legenda Zvezde SEki za njega ima samo reci hvale. Mislim, mozemo mi da pricamo ovde kako treba biti objektivan i sve, ali kad se takoneko pojavi sa komentarima koji totalno nisu realni, dzabe pricamo o toj objektivnosti...

Posted
Bronovicki...da krenem? Reprezentativac Poljske, reprezentacije koja je PRVA u nasoj grupi, standardan. Druga je prica sto ga Kosanovic forsira na desnom beku iako je on levi (l' retar) :) . Cini mis e da je na par tekmi igrao na levom i igao je vrlo dobro.

Pa kako da igra na ljevom beku kada je tu Noj, Kosanovo "dete".

Posted

I Trishovic je bio reprezentativac nase zemlje, pa ne mogu da kazem da je dobar igrac...

Salas...ako za njega kazes da je los igrac, stvarno, ili si corav, ili nisi ni gledao, ili podjebavas. Mislim, lik je, kad god je usao u igru, unosio zivost, imao je do jaja asistencija, driblinga...da podsetim, reprezentativac Ekvadora, ekipe koja je vrlo ozbiljna. Legenda Zvezde SEki za njega ima samo reci hvale. Mislim, mozemo mi da pricamo ovde kako treba biti objektivan i sve, ali kad se takoneko pojavi sa komentarima koji totalno nisu realni, dzabe pricamo o toj objektivnosti...

Koliko je golova do sad dao?

Posted

apsolutno nisam mogao da vidim lepsu vest na b92 kad sam se probudio izgleda da Piksi ide iz Zvezde danas! a sto se tice Salasa - decko skoro da nije ni igrao....ono malo sto je igrao pokazao je da nesto zna - u svakom slucaju rano je proglasiti ga i promasajem a da je nesto posebno pokazao - nije!

Posted
Andjelkovic napolje, Bronovicki na njegovo mesto i eto za 50% bolje igre (ako ne i vise), i naravno izbaciti i Trisovica.....

Gde Andjelkovica napolje, pa on je jedan od retkih koji valjaju tj. koji su se pokazali da valjaju u pocetku sezone.

Posted
Gde Andjelkovica napolje, pa on je jedan od retkih koji valjaju tj. koji su se pokazali da valjaju u pocetku sezone.

A kako to on valja? Mislim, Šta u njegovoj igri valja?

Posted

Po meni je Tutoric najslabija tacka... a Andjelkovic mi je bolji od Bronovickog... onaj Bronovicki ne zna loptu da primi... a ne zna ni da "cisti"... lik kad primi loptu, uvati ga panika i odma ispucava u aut... a ima bolje solucije...

Posted (edited)
A kako to on valja? Mislim, Šta u njegovoj igri valja?

ma vidis da lupa gluposti...

kazu da na mesto predsednika dolazi neki spasojevic, kao, miskovicev covek, a to je navodno i jedan od razloga sto je piksi otisao (preveliki uticaj miskovica). pise i da je taj spasojevic biran za poslovnog coveka godine, valjda je sposoban i valjda ima ok namere i ideje... ako je piksi sam doneo odluku da ode bas u ovom momentu, to je dobra odluka, posto smo poceli ipak bolje da igramo i da belezimo bolje rezultate, usli smo u ligu uefa, ovi stranci su poceli da pokazuju da ipak nisu promasene investicije itd., konsolidovali smo se koliko-toliko i ostatak sezone obecava mnogo vise nego pre npr. mesec dana...

Po meni je Tutoric najslabija tacka... a Andjelkovic mi je bolji od Bronovickog... onaj Bronovicki ne zna loptu da primi... a ne zna ni da "cisti"... lik kad primi loptu, uvati ga panika i odma ispucava u aut... a ima bolje solucije...

uh, care, postajes naporan... tutoric NIJE najslabija tacka, pogledaj koliko smo golova primili u dosadasnjem toku sezone pa ces mozda i shvatiti da lupas gluposti.

dalje, je l' ima neki igrac zvezde za kog nisi rekao da je najslabija tacka? ako ima, koji? i nemoj sad da mi prosipas fore tipa "pa sta cu kad nijedan ne valja"

andjelkovic NIJE bolji od bronovickog i to SVAKO vidi. i da je poljak, andjelkovic ne bi igrao ni za b reprezentaciju poljske :)

Edited by sabre
Posted (edited)

ti se sigurno salis? zar ne?

Edited by José Luis Torrente
Posted
I Trishovic je bio reprezentativac nase zemlje, pa ne mogu da kazem da je dobar igrac...

Koliko je golova do sad dao?

Znaci, jedino merilo su golovi, iako Salas NIJE spic igrac, vec ofanzivan vezni? Drugo, koliko je igrao do sada? Lik je bio povredjen...kad je ulazio, uvek je imao atraktivne poteze, asistencije, ko je gledao tekmu protiv Olimpijakosa mogao je da to i vidi. Trisovic je BIO reprezentativac nase zemlje i igrao je u Krivbasu, dok je Bronovicki dosao iz Legije. Trisovic je dosao u Zvezdu posle par dobrih tekmi, i nije neki igrac, ali nije ni katastrofa.

Po meni treba odstraniti Andjelkovica, Tutorica (!), ostali su ok, i samo da Bronoa prebaci na levu stranu, kao i Bajalicu da uvede. Barkos jos treba da se potvrdi, ali mislim da nije los igrac, no videcemo

Posted

Jos samo da se resimo onog sto nije imao loptu kad je bio mali pa sada ne da nikom sem u nekim totalno izgubljenim situacijama. Da, sumski covek O. Koroman, ajde sad pocnite kako je dao najvise golova i sl. pa dao bi ih neko drugi kad bi imao toliki posed lopte. Covek je kao vezni igrac? A kuka se na napadace sto su neefikasni? Mrzim O.K.

Posted
Znaci, jedino merilo su golovi, iako Salas NIJE spic igrac, vec ofanzivan vezni? Drugo, koliko je igrao do sada? Lik je bio povredjen...kad je ulazio, uvek je imao atraktivne poteze, asistencije, ko je gledao tekmu protiv Olimpijakosa mogao je da to i vidi. Trisovic je BIO reprezentativac nase zemlje i igrao je u Krivbasu, dok je Bronovicki dosao iz Legije. Trisovic je dosao u Zvezdu posle par dobrih tekmi, i nije neki igrac, ali nije ni katastrofa.

Po meni treba odstraniti Andjelkovica, Tutorica (!), ostali su ok, i samo da Bronoa prebaci na levu stranu, kao i Bajalicu da uvede. Barkos jos treba da se potvrdi, ali mislim da nije los igrac, no videcemo

Ok... necemo vise... svi igracu su do jaja...

Jos samo da se resimo onog sto nije imao loptu kad je bio mali pa sada ne da nikom sem u nekim totalno izgubljenim situacijama. Da, sumski covek O. Koroman, ajde sad pocnite kako je dao najvise golova i sl. pa dao bi ih neko drugi kad bi imao toliki posed lopte. Covek je kao vezni igrac? A kuka se na napadace sto su neefikasni? Mrzim O.K.

:pivopije: Al nema veze...

Posted
Ok... necemo vise... svi igracu su do jaja..

ne. hocemo, ali argumentovano a ne da lupetamo bezveze. niko nije rekao da su svi do jaja.

Posted

U pravu si za Koromana, mada nije bas stoliko los igrac, samo da ne zadrzava loptu toliko mnogo kod sebe, davi bre mnogo, eto recimo Molina je igracina! Nema mnogo filozofije, odma' se oslobadja lopte i sto je najbolje pasovi su mu veoma precizni kao i centarsutevi, eh da imamo jos par takvih igraca... :):pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...