Мајор Гашпар Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Ma, lako ce on naci klub..recimo druga francuska liga. Tamo je igrao pre dolaska u Partizan.
lemmy sixx Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 ne znas sta je gore...da li imati nestrucnu upravu ili nostalgicnu...mozda lukic predlozi da pocnu da vracaju njegove saigrace... Bilo bi sjajno videti Mrkelu i Drizica ponovo u crveno-belom dresu.
vudun Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Хаха, одлично познајем рођеног Дризићевог братанца. Антиталенат за фудбал.
Footog Qpoos Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Bilo bi sjajno videti Mrkelu i Drizica ponovo u crveno-belom dresu. mrkelu vec imas,jos samo da upregnu rodjenog brtanca i to je to...nostalgija...i mihini sinovi su u opticaju...
El Karnisero Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Izgleda da ce i Cirkovica nekom da uvale... Auuu al' ce da zajebu nekoga.
Imrahil Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 (edited) branislav jovanovic u partizanu. Jovanović - Sa Zvezdom na duplu krunu Od svih sam saigrača odlično prihvaćen, treninzi su raznovrsni, dobro se radi i stvarno bih iznad svega voleo da potpišem za Crvenu zvezdu i sa njom već ove sezone “napadnem” i duplu krunu, želi Jovanović. "Još sam pod utiscima, ovo je korak napred u mojoj karijeri," rekao je za Sportski žurnal posle razgovora sa direktorom Partizana Ivanom Tomićem Branislav Jovanović, "Presrećan sam što sam se dogovorio sa Partizanom, nadam se da ćemo uspeti da se plasiramo u Ligu šampiona i odbranimo duplu krunu." Edited June 10, 2009 by Imrahil
Јарослав Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 оде Обрадовић у Ајакс за 7 милиона евра! фине паре узеше Гробари. али битно је да су нама почеле да лежу плате, и да нам се враћа Баста. мада ко зна какав је сад после толико (не)играња.
Imrahil Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Valjda ce za te pare dovesti nesto sto vredi.
Footog Qpoos Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 pare ce im misevi pojesti...sve sto su dobili su zastekali u dusek...
Amphitritê Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Obrad je želeo Ajax, Ajax Obrada... tralalala.
Routasydän Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 (edited) Mene, za sad, ova uprava Partizana podseca na Dinamo Zagreb. Prodaju par igraca za odlicne pare, a dovode neke slepce umesto da kupe par ultra jakih igraca i pokusaju da se plasiraju u LS, a imaju i te kako lepe sanse za to s' obzirom da su u povlascenoj grupi Edited June 10, 2009 by Routasydän
Grob Bez Dna Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 bas to. od silnih miliona oni kupuju vasingtona i jos neke papke iz nase lige.
Amphitritê Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Washington se, za sada, nije loše pokazao. Videćemo kasnije. Ima vremena.
Мајор Гашпар Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Ok je za kaljuge po Jagodini, Banatu...bas me zanima kome ce njega uvaliti kad dodje vreme prodaje.
Imrahil Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Naglasi koji Hleb sledeci put http://en.wikipedia.org/wiki/Vyacheslav_Hleb
vudun Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Колико видим, ''Буђав лебац'' је полушпиц и није се прославио у Штутгарту и Хамбургеру. Нека дође на пробу код чика Јокана, ништа га не кошта.
Recommended Posts