Geozee Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Nije los Koroman... lik drvi mnogo... brz je... ima shut... a centersut sto nema... opusteno moze da se poredi sa Cirkovicem... i da, sebican je... Lik je otprilike kao Gurovic u basketu... isto se toliko lozi...
sabre Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 (edited) opusteno moze da se poredi sa Cirkovicem kralju. Edited October 13, 2007 by sabre
Routasydän Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Realno... Mislim da niko ne moze da se poredi sa Cirkovicem OD njegovih centarsuteva morali su da se sakrivaju i likovi u svecanoj lozi toliko je bio "precizan"
WIZARD OF GORE Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 ma kakva bre crna svecana loza....taj cirkovic nije mogao da sutne loptu ni do ivice sesnaesterca a kamoli negde dalje....to je ono sto se zove centarsut ni do podne
Geozee Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 To je istina... nema sta... ali istina je da Koroman nije nista bolji...
Џрк Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 proveri brightness na tvu, mogao bi malo i da izostris sliku
shock! Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 (edited) sto jes jes'......kenjate....Koroman igra do yaya.....proda mozda po neku loptu vise ali to je pre svega jer je nasa kolektivna napadacka igra ocaj zivi pa mora da preuzme odgovornost na sebe......dao je covek pola golova za zvezdu ove godine....nije Mesi al za nasu ligu je cale.... Edited October 16, 2007 by shock!
Geozee Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Nije mi jasno zasto su ga izbacili iz svakog tima u koji je presao...
Џејсон Њустед Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Zato sto je umisljeni balvan!!!!
gavrosaurus Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 А да ли ико може веровати у то да ће се Џајић вратити на место председника Звезде? Он изгледа верује: ]Bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić blizu je odluke da se ponovo kandiduje za tu funkciju[/b], saznaje Press! Treća „Zvezdina zvezda" dobija sve veću podršku članova Skupštine kluba, procenjuje se da bi imao veliku šansu da pobedi na izborima za predsednika, pa će, po svemu sudeći, Džaja uskoro izaći iz ilegale i obelodaniti svoju kandidaturu. http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=2...mp;sectionId=44
Џејсон Њустед Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Cuj, veruje? Ubedjen, a i dosta nas
Geozee Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Huliganija ce popizdeti... ako se vrati mislim...
sabre Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 (edited) А да ли ико може веровати у то да ће се Џајић вратити на место председника Звезде? www.pressonline.co.yu ma daj covece sta se primas, pa to pise ono smece press jebote, a to znaci da 99.9% nema nikakve veze sa istinom... ispascu glup ako se to zaista desi ali preuzimam rizik... na kraju krajeva, bolje ispasti glup nego iz brzog vlaka... Edited October 17, 2007 by sabre
sabre Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Lažno saopštenje lažnog Džajića Bivši predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić, demantovao je da je u sredu poslao saopštenje većem broju redakcija dnevnih listova u Beogradu, u kome saopštava da bi se uključio u predsedničku trku na "Marakani". Džajić se trenutno nalazi u Crnoj Gori, i odmah je reagovao na lažno saopštenje koje je navodno on potpisao (vidljiva razlika dva potpisa, onog originalnog, i drugog, koji se nalazi na saopštenju). Saopštenje koje je u sredu "kružilo" beogradskim redakcijama prenosima u celosti: “Na insistiranje i česte pozive novinara iz svih sportskih redakcija, želim da upoznam sportsku javnost Srbije s tim, da sam posle događaja u fudbalskom klubu Crvena zvezda spreman i zdrav da se stavim na čelo mog kluba pod uslovom da me oni, koji su me oterali iz Crvene zvezde, podrže i vrate. Crvena zvezda će biti ona stara koja je harala Evropom i svetom, što ću i dokazati svojim radom, i stoga pozivam i vas, novinare da me podržite i pomognete u mojim planovima. Svoje planove i program rada izložiću na Skupštini FK Crvena zvezda koju očekujem da se održati u skorije vreme, s obzirom na novonastalu situaciju.” Dragan Džajić je u izjavi za "Sport" potvrdio da se nalazi u Crnoj Gori na odmoru, i da ne zna ništa o bilo kakvom saopštenju: - Nikakav faks nisam poslao nijednoj redakciji, pa ni “Sportu” - kategoričan je Džajić. - To je lažni faks! Link
Dowla Posted October 21, 2007 Author Report Posted October 21, 2007 Vojvodina-Bezanija 3-1 Partizan-Hajduk 2-1 Ofk Beograd-Zvezda 0-2 Borac-Cukaricki 1-1 Banat-Smederevo 2-3 Napredak-Mladost 0-1
Geozee Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Ovaj partizan uvek mora da primi gol... Pa makar u 90'... uzas...
Angelystor Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Haha, ovaj Napredak lud, bodove osvaja samo u bgu jebote...
Geozee Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Nema cigana... ne javljaju se bas nesto... aktivni su na ostalim temama... podrzavaju prijateljske klubove...
Draža Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Po meni je ovo i neko realno stanje na tabeli. Partizan ima ubedljivo najbolji tim ove sezone, to što ne mogu da dobiju Zvezdu je već biblijska priča... Još kada su ih isterali iz Evrope, samo ih dupla kruna može izvući iz govana. Mislim da će je i osvojiti, sa eventualno 1-2 poraza. Voša je druga zahvaljujući Kačaru koji ih vadi u poslednjim minutima. Ovaj tim je 50% slabiji od onog iz drugog dela prošle sezone. Kahriman nije ni na klupi, Davidov prodat za kilo bureka, Despot kao popišan, trener napustio klub... Novi tim se polako uigrava, al to su trebali da rade još letos. Da je zadržan stari tim bilo bi teže Partizanu da uzme titulu. Ovako teška borba za drugo mesto. Kompleksi ih mogu sprečiti da ga i osvoje. Zvezda više filozofira nego što nešto konkretno radi. Toliko neobjektivnosti samo kod njih ima. Čitam komentare posle tekmi i pomislim da nisam možda gledao neku pogrešnu utakmicu. Tu su gde im je trenutno i mesto, manje od trećeg mesta neće pasti, mogu samo za jedno gore. Šansu mogu da traže u kupu, ako ih golub posere. OFK se nešto trzao na početku. Mislio sam da će nešto više da urade, al i oni su buranija. Borac kao nešto četvrti, a imaju svinjac umesto terena(negde se nazire trava). Nije ni čudo što su bili kući neporaženi do ovog kola. Sve u svemu jedina novost u domaćem fuzbalu je da će biti još manje ljudi na stadionima, jer se ministru opet digo.
Shamandalie Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Od navijaca sam saznala da je kahriman bio suspendovan jer je namestao utakmice i primao namerno golove. Inace, platio je 600 evra i opet su ga vratili u tim. Demokratija, nema sta.
Recommended Posts