Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dijari treba jebati mamu u picku on je jedini pokretac te lose atmosfere. Majmun se malo osilio, izgleda da mu onaj incident u busu nije dovoljan.

Posted

Bio sam se ponadao da ce otici posle onoga kada su mu iscupali slusalice iz smrdljivih usiju, ali je camugi dobro u Partizanu jer moze da se kurci, a da ne snosi posledice (ali ne jos dugo). Ima stan od 150 kvadrata u elitnom delu NBG-a koji mu uglavnom placa Partizan, satro kao i on nesto placa za taj stan ali jede govna.

Da sam na mestu onog Djordjevica ili tako nekog veterana isamarao bi camugu sve u 16, da se malo spusti na zemlju. Mogu da se kladim da ce ove sezone biti kerov kurac, videcete.

Posted

Dakle,vi franjevci ste neverovatni.Pljujete i vredjate najboljeg stranca koji je ikada igrao kod vas,i jednog od najzasluznijih (mozda i najzasluznijeg) igraca za ove dve uzastopne titule.

Posted

А шта је сада експлозивни црња урадио? И какве слушалице помињете? :confused: Нисам баш у току око тих детаља...

Posted

Каже да је незадовољан што га нису продали, али ипак игра.

Пре неколико месеци су АЛЦЗ упали у бус да кажу неколико речи, а он није скинуо слушалице, него је наставио да слуша музику.

Posted

Сваки црња који је долазио послом у БГ ( било Партизан или Звезда) је кецао београдске сплавашице само тако.

Види, и ја не бих вадио слушалице из ушију, нови метал албуми стално пристижу...

Нешто од тога се ипак да темељно преслушати. Нови Dream Theater ми се све више допада, иако ми је након прва 2 слушања био њесра. Многи фудбалери када би открили тај бенд, верујем да би знантно побољшали голгетерски принос и допринос.

Posted

Хаха, какве то везе има са Меридијан лигом? :) :) :)

Хејл, време је да посетиш и друге делове Јуметала осим Спорта. :) :) :)

Posted

Posto je zatvorena tema o derbi utakmicama , gde je bilo podjebavanja , hteo sam ovde da iznesem provokaciju da se potvrdi za koga neki nasi zemljaci navijaju .:P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...