Fake City Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Dijari treba jebati mamu u picku on je jedini pokretac te lose atmosfere. Majmun se malo osilio, izgleda da mu onaj incident u busu nije dovoljan.
Fake City Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Bio sam se ponadao da ce otici posle onoga kada su mu iscupali slusalice iz smrdljivih usiju, ali je camugi dobro u Partizanu jer moze da se kurci, a da ne snosi posledice (ali ne jos dugo). Ima stan od 150 kvadrata u elitnom delu NBG-a koji mu uglavnom placa Partizan, satro kao i on nesto placa za taj stan ali jede govna. Da sam na mestu onog Djordjevica ili tako nekog veterana isamarao bi camugu sve u 16, da se malo spusti na zemlju. Mogu da se kladim da ce ove sezone biti kerov kurac, videcete.
lemmy sixx Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Dakle,vi franjevci ste neverovatni.Pljujete i vredjate najboljeg stranca koji je ikada igrao kod vas,i jednog od najzasluznijih (mozda i najzasluznijeg) igraca za ove dve uzastopne titule.
Grob Bez Dna Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 svaka cast njemu za sve pokazano na terenu prosle sezone, ali, brate, mnogo se proserava u poslednje vreme.
vudun Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 А шта је сада експлозивни црња урадио? И какве слушалице помињете? Нисам баш у току око тих детаља...
kuruz Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Каже да је незадовољан што га нису продали, али ипак игра. Пре неколико месеци су АЛЦЗ упали у бус да кажу неколико речи, а он није скинуо слушалице, него је наставио да слуша музику.
Routasydän Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Garant crnja odavno nije opalio neku splavasicu inace ne bi ovako nervozno zborio
vudun Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Сваки црња који је долазио послом у БГ ( било Партизан или Звезда) је кецао београдске сплавашице само тако. Види, и ја не бих вадио слушалице из ушију, нови метал албуми стално пристижу... Нешто од тога се ипак да темељно преслушати. Нови Dream Theater ми се све више допада, иако ми је након прва 2 слушања био њесра. Многи фудбалери када би открили тај бенд, верујем да би знантно побољшали голгетерски принос и допринос.
Stoik Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Voša odigrala dve prijateljske utakmice sa Radničkim iz Sombora, novim prvoligašem. U prvoj Voša pobedila 4:0, a u drugoj 6:0. Slike sa meča
Hail Metal Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 EPOHALNO : http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=140577 .........Otac mi je pričao da je takva žalost bila samo za Elvisom Prislijem, možda i za Draganom Manceom kada se autom, tu kod nas, zakucao u nadvožnjak. A igrao je za Partizan! ............. HAHAHHAHA
kuruz Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Хаха, какве то везе има са Меридијан лигом? :) Хејл, време је да посетиш и друге делове Јуметала осим Спорта. :)
Hail Metal Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Posto je zatvorena tema o derbi utakmicama , gde je bilo podjebavanja , hteo sam ovde da iznesem provokaciju da se potvrdi za koga neki nasi zemljaci navijaju .
kuruz Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=141319
Џејсон Њустед Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Kuruze,koji ti je nik na delije forumu?
kuruz Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 (edited) Nisam registrovan, a i ne idem tamo. Slike sam našao na Index.hr @ Vudu Edited July 22, 2009 by Куруз
Recommended Posts