kuruz Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Nećemo da se vređamo... Tito i partija - Hajdukova armija!
lemmy sixx Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Uvreda?Pa nisam te ja terao na jug sa ostalim franjevcima.Znaci brate,sam biras kako zivis.
M-16 Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 (edited) Kult!!!!!!!!!!!!!!! Edited July 22, 2009 by mihailo034
Hail Metal Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Ево и за вас: Za ovu fotku se odavno zna , Dinamo i Zvezda su oduvek bili bratski klubovi . A onaj grb "Partizana" je obican fotoshop , nista spektakularno , smesno za picketine klasicne .
kuruz Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Распитај се мало међу Гробарима, видећеш да итекако имају позитивно мишљење о Торциди, па и више од тога.
Mustang Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Nachi ne kapiram pricu sa Kuruzom Bio cigan sad grobar... Cak si i prodavao onaj dres zvezdin Kappa iz devedesetih ako se ne varam ?!??? Ti preletaci su najzajebanjiji. Klub za koji navijas je klub s kojim ides u grob i to je to ... Moje neko razmisljanje... Evo sad je u tendu OFK na Karaburmi. Ja gotivim OFK, ali ne navijam i nikada necu za njih. Manje ce me boleti ako zvezda izgubi od njih ili ako eventualno OFKa uzme titulu ili kup bice mi iskreno drago , jer je to klub koji gotivim, ipak mi je iz kraja... Ali ja navijam za Zvezdu i to je to... 4:0 Svaka cast momci !!!! Tako se igra BRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kuruz Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=141935
Prisoner of Dreams Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Јес, па да гуја сутра узме хрватски пасош.
Мајор Гашпар Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Uspeli ste da uvalite Japancima Burzanovica. Sad ste, realno, jaci.
kuruz Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Коментар са Б92: "Црногорац у Јапану...језиво!" :)
kuruz Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=373319 Ај сад да видим неког Гробара са питањем: "Како неко из Србије може да навија за Манчестер / Јувентус / Барселону...?"
Џејсон Њустед Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Kako neko iz Srbije moze da navija za Partizan?
kuruz Posted July 27, 2009 Report Posted July 27, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=373487 Смешне цене. Чудно ми је што ова вест не може да се коментарише.
crusader84 Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 (edited) Klub za koji navijas je klub s kojim ides u grob i to je to ... Moje neko razmisljanje... http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=141935 Pa ono fazon, kad mogu svi, zašto da ne. Јес, па да гуја сутра узме хрватски пасош. Ima i ovo smisla. Коментар са Б92: "Црногорац у Јапану...језиво!" :) :) http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=373319 Boodala. Šta sad ako Partizan pukne neku tekmu, onda će da navija za taj drugi tim. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=373487 Ozbiljno razmišljam da uzmem (za sever, naravno ), iako možda neću otići na 5-6 utakmica, al' čisto kao podrška. Edited July 28, 2009 by crusader84
Мајор Гашпар Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 (edited) Sikimić i zvanično u Strazburu, Perić otišao u Sloveniju Partizan napustila dva igrača koja nisu našla svoje mesto u Jokanovićevim planovima. Milovan Sikimić zadovoljio u Strazburu i vraća se u Francusku, dok se Perić pridružio treneru Vučićeviću u Sloveniji. sikimicMilovan Sikimić i Milan Perić su i zvanično otišli iz Partizana. Dvojica igrača su raskinula ugovore sa crno belima i naredne sezone igraće van granica Srbije. Dok se za Sikimića znalo da ima ambiciju da se vrati u Francusku, gde je nekada igrao tza Gengamp, odlazak Perića u Sloveniju je iznenađenje. On je potpisao za Naftu iz Lendave, slovenačkog prvoligaša, koga od ove sezone vodi Nebojša Vučićević. Sikimić je posle nekoliko dana zadovolji na probi u Strazburu i igraće u drugoj francuskoj ligi naredne sezone. Perica Ognjenović u Jagodini! Jagodina je danas dobila najzvučnije pojačanje pred početak nove sezone. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i madridskog Reala Perica Ognjenović, koji se sredinom devedesetih, uz Dejana Stankovića, smatrao možda i najvećim talentom tadašnjeg jugoslovenskog fudbala potpisao je danas ugovor sa Jagodincima. OgnjenovicPerica Ognjenović se posle deset godina vratio u srpski fudbal, ali ne u Crvenu zvezdu, kako se to tokom leta nagoveštavalo, već je postao novi član Jagodine, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu ovog kluba. Iako se prethodnih dana govorilo o odlasku Vladimira Đilasa u podgoričku Budućnost, uprava jagodinskog superligaša očigledno nije sedela skrštenih ruku i angažovala je najatraktivnije pojačanje u aktuelnom prelaznom roku. Perica Ognjenović je rođen 24. februara 1977. u Smederevskoj Palanci, a u karijeri je igrao i za Gošu iz Smederevske Palanke, Kajzerslautern, Dinamo Kijev, kineski Dalijen, Selangor u Maleziji, a od 2006. nastupao je u Ergotelisu u Grčkoj. Za reprezentaciju je igrao na Svetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Za Crvenu zvezdu je u periodu od 1994. do 1999. odigrao 89 mečeva i postigao 24 gola. U januaru 1999. prešao je u madridski Real, gde se nije najbolje snašao i od tada se njegova karijera nije razvijala u željenom smeru. Promenio je dosta klubova, ali je vrhunac karijere ipak doživeo u tinejdžerskim danima u Crvenoj zvezdi. Nadamo se da će nas u dresu Jagodine, na zalasku karijere, bar donekle podsetiti na taj period. Edited July 29, 2009 by Srbija Srbima
Prisoner of Dreams Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Јој, једва чекам гостовање Јагодине на Маракани. Нисмо заборавили Перицу... У ствари, наравно да јесмо, али опет, биће занимљиво видети га опет после неких десетак година.
Мајор Гашпар Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Haha to ce biti najinteresantniji igrac lige.
Prisoner of Dreams Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Некад су му ноге биле брже од памети (а неретко и од лопте), прво крене па онда размишља шта ће с лоптом. Капирам да је сад, кад је прешао тридесету, отклонио тај проблем
crusader84 Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Bolje Jagodinci da pripaze, da im franjevci ne otmu Peru. Al' ne verujem, zajeban je Palma igrač.
Footog Qpoos Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Perica u Jagodini. pa to raspalo govedo ni fk metalac futog ne bi uzeo...
Prisoner of Dreams Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 (edited) Нема зезања са Палмом, прво је довео жирафе, а сад и појачање из Реал Мадрида. Edited July 30, 2009 by Prisoner of Dreams
Recommended Posts