Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ево и за вас:

zvezda-dinamo-maj-1980.jpg

Za ovu fotku se odavno zna , Dinamo i Zvezda su oduvek bili bratski klubovi .

A onaj grb "Partizana" je obican fotoshop , nista spektakularno , smesno za picketine klasicne .

Posted

Распитај се мало међу Гробарима, видећеш да итекако имају позитивно мишљење о Торциди, па и више од тога.

Posted

Nachi ne kapiram pricu sa Kuruzom

Bio cigan sad grobar... Cak si i prodavao onaj dres zvezdin Kappa iz devedesetih ako se ne varam ?!???

Ti preletaci su najzajebanjiji. Klub za koji navijas je klub s kojim ides u grob i to je to ... Moje neko razmisljanje...

Evo sad je u tendu OFK na Karaburmi. Ja gotivim OFK, ali ne navijam i nikada necu za njih. Manje ce me boleti ako zvezda izgubi od njih ili ako eventualno OFKa uzme titulu ili kup bice mi iskreno drago , jer je to klub koji gotivim, ipak mi je iz kraja... Ali ja navijam za Zvezdu i to je to...

:pivopije:

4:0

Svaka cast momci !!!! Tako se igra BRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted (edited)
Klub za koji navijas je klub s kojim ides u grob i to je to ... Moje neko razmisljanje...

:pivopije:

Pa ono fazon, kad mogu svi, zašto da ne.

Јес, па да гуја сутра узме хрватски пасош.

Ima i ovo smisla. :mhihi:

Коментар са Б92: "Црногорац у Јапану...језиво!" :) :)

:rockdevil::) :) :)

Boodala. Šta sad ako Partizan pukne neku tekmu, onda će da navija za taj drugi tim. :lol:

Ozbiljno razmišljam da uzmem (za sever, naravno ;) ), iako možda neću otići na 5-6 utakmica, al' čisto kao podrška. :da:

Edited by crusader84
Posted (edited)

Sikimić i zvanično u Strazburu, Perić otišao u Sloveniju

Partizan napustila dva igrača koja nisu našla svoje mesto u Jokanovićevim planovima. Milovan Sikimić zadovoljio u Strazburu i vraća se u Francusku, dok se Perić pridružio treneru Vučićeviću u Sloveniji.

sikimicMilovan Sikimić i Milan Perić su i zvanično otišli iz Partizana. Dvojica igrača su raskinula ugovore sa crno belima i naredne sezone igraće van granica Srbije.

Dok se za Sikimića znalo da ima ambiciju da se vrati u Francusku, gde je nekada igrao tza Gengamp, odlazak Perića u Sloveniju je iznenađenje. On je potpisao za Naftu iz Lendave, slovenačkog prvoligaša, koga od ove sezone vodi Nebojša Vučićević.

Sikimić je posle nekoliko dana zadovolji na probi u Strazburu i igraće u drugoj francuskoj ligi naredne sezone.

Perica Ognjenović u Jagodini!

Jagodina je danas dobila najzvučnije pojačanje pred početak nove sezone. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i madridskog Reala Perica Ognjenović, koji se sredinom devedesetih, uz Dejana Stankovića, smatrao možda i najvećim talentom tadašnjeg jugoslovenskog fudbala potpisao je danas ugovor sa Jagodincima.

OgnjenovicPerica Ognjenović se posle deset godina vratio u srpski fudbal, ali ne u Crvenu zvezdu, kako se to tokom leta nagoveštavalo, već je postao novi član Jagodine, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu ovog kluba.

Iako se prethodnih dana govorilo o odlasku Vladimira Đilasa u podgoričku Budućnost, uprava jagodinskog superligaša očigledno nije sedela skrštenih ruku i angažovala je najatraktivnije pojačanje u aktuelnom prelaznom roku.

Perica Ognjenović je rođen 24. februara 1977. u Smederevskoj Palanci, a u karijeri je igrao i za Gošu iz Smederevske Palanke, Kajzerslautern, Dinamo Kijev, kineski Dalijen, Selangor u Maleziji, a od 2006. nastupao je u Ergotelisu u Grčkoj. Za reprezentaciju je igrao na Svetskom prvenstvu u Francuskoj 1998.

Za Crvenu zvezdu je u periodu od 1994. do 1999. odigrao 89 mečeva i postigao 24 gola. U januaru 1999. prešao je u madridski Real, gde se nije najbolje snašao i od tada se njegova karijera nije razvijala u željenom smeru. Promenio je dosta klubova, ali je vrhunac karijere ipak doživeo u tinejdžerskim danima u Crvenoj zvezdi. Nadamo se da će nas u dresu Jagodine, na zalasku karijere, bar donekle podsetiti na taj period.

Edited by Srbija Srbima
Posted

Јој, једва чекам гостовање Јагодине на Маракани. Нисмо заборавили Перицу...

У ствари, наравно да јесмо, али опет, биће занимљиво видети га опет после неких десетак година.

Posted

Некад су му ноге биле брже од памети (а неретко и од лопте), прво крене па онда размишља шта ће с лоптом. Капирам да је сад, кад је прешао тридесету, отклонио тај проблем :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...