Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni je i dalje neprevazidjena ona njihova...

U,A...Zvezda! nasa zvezda najbolja, njabolja...

Koja smejurija :)

Sto bi moj stari drugar grobar rekao, Muuuu, Beeee...Zvezda :)

Posted (edited)

Крусејдеру, је л' ово зајебанција или стварно певате на северу?

http://www.youtube.com/watch?v=ERweLBw_7Xw

Cenim da je zajebancija. :da:

Ovo već nije (btw nije pobedi nego pobeđuj), ranije se pevala sporadično, ove sezone nisam primetio (doduše bejah samo na Dinamu i Slaviji). Što, ova i nije loša, meni je najcrnja ona "o mama, zaljubio sam se, ja video sam Zvezdu...". :lol:

E, a ne mogu da nađem nikakav snimak one "zbog nje sam se rodio, za nju sam se borio, i zapevajmo sada svi, o Zvezdo moja ljubavi, ale napred Zvezda le..." melodija je uzeta iz neke dojajne strane pesme čiji spot se dosta vrteo na TVu pre nekih 10ak godina, ali ne mogu nikako da se setim koja je! I u samoj pesmi ima nekih kao navijačkih horova, tj više neki kao fazoni vojska u maršu.

Edited by crusader84
Posted (edited)

:lol: Jedino ako se nekada davno pevala "ozbiljno" (ako jeste, jbg, pijane budale, haha), nisam ja baš redovan posetilac, jedino sam one sezone kada je Zenga bio trener išao skoro na svaku, odgovaralo mi subotom da zdimim sa nekih smor vežbi na faksu. :)

U kontekstu ovoga da je postavljena 13. jula ove godine, ne mož' da bude ozbiljna pa da jebe oca. :) (mislim jbt, čvrsta odbrana, trener taktičan, golman brani, više bi imalo smisla da su neki protivnički navijači to pevali :mhihi:)

Edited by crusader84
Posted

Kaže da je to iz vremena kad se pevalo "ja nemam prijatelje niti drage svoje, jer za zvezdu kuca srce moje" i "ovo je prica propaloga djaka koji voli evropskog prvaka".

Kakvi tekstovi haha.

Posted

Ломић потписа за Партизан на 2 сезоне.

У сваком случају, боље он да игра по левој страни него деда Крстајић.

Dve olupine od igraca.Isti kurac.

Posted

Kaže da je to iz vremena kad se pevalo "ja nemam prijatelje niti drage svoje, jer za zvezdu kuca srce moje" i "ovo je prica propaloga djaka koji voli evropskog prvaka".

Kakvi tekstovi haha.

Sad kad sam išao na Slaviju, neki klinci u busu krenuli onu na temu Od Vardara pa do Triglava...

Ćale ti u đubretarima..

keva kurva za 100 dinara

hraniš se iz kontejnera

kad si bio dete malo

komšija te silovao

Jasno je k'o dan

voliš Partizan!

Ovaj normalan narod u busu poumirao od smeha! :)

Setih se sad još jednog kulta...

Ciganin sam to ne menja stvari

Ciganin je bio i moj stari,

imao je še'set i dva leta

nije im'o žene ni deteta,

a kada se žene dočepao

za dva sata mene je sklepao...

:) :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...